-
μεχρι το σταδιο που το εχει φτασει ο τυπος (vtg turbo)δεν εχει θεμα αξιπιστιας μοτερ.Δυο φιλοι με πανω απο 80κ χλμ δεν εχουν κανενα θεμα με το μοτερ.
-
Mα VTG δεν εχει απο μαμα?
-
με τα vgt απο gt2 ηθελα να γραψω Κωστη.
-
Μετά από έναν ανελέητο βομβαρδισμό σεντονιών, νομίζω ότι χρειάζεται λίγο αγνό, ανόθευτό, συμμετοχικό μπανιστήρι.
Χωρίς σχόλια χεράδων, επεξηγήσεις και τεχνικές αναλύσεις.
-
ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μουναρα!!!
-
Είδα τη Δευτέρα μια στο Λονδίνο από κοντά.
Εντάξει...
Για μένα η πιο όμορφη Porsche!
-
...και απο αυτο το video εντωμεταξυ δινει την εντυπωση, πως την νεα 991 Cabriolet, την εκαναν σχεδιαστικα να θυμιζει ισως περισσοτερο τις παλαιοτερες speedster, σε οτι αφορα την...σχεδον οριζοντια τοποθετηση του πισω παρμπριζ...
(σιγουρα θα βοηθα το γεγονος, οτι ηδη και απο την 996, -νομιζω και στην 991 τωρα- και το μπροστινο παρμπριζ σε ολες τις εκδοσεις των 911 εχει εντονοτερη κλιση) -
Η κυριότερη διαφορά στις κάμπριο βρίσκεται στην καμπούρα της 997 στο τελείωμα της οροφής που στις 991 δεν υπάρχει πλέον .Ενώ στις κουπέ εκδόσεις δεν υπήρχε αυτή η καμπούρα, στην 997 κάμπριο ήταν (κατ'εμέ) το άσχημο σημείο της.
Να πω ότι η 991 τούρμπο λευκή είναι ήδη γεγονός στην Ελλάδα,και έχει πουληθεί μάλιστα! -
Aναφέρω οτι είδα στο Κολωνάκι παρκαρισμένη τη μαύρη κάμπριο Τούρμπο 997 με κίτρινο δερμάτινο εσωτερικό (και κίτρινες δαγκάνες) της κας Βακαλάου!
-
-
τι κωλος ειναι αυτος...να χαιδευεις και να χαζευεις...και να μαζευεις...
ααααααααχχχχχ -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Aναφέρω οτι είδα στο Κολωνάκι παρκαρισμένη τη μαύρη κάμπριο Τούρμπο 997 με κίτρινο δερμάτινο εσωτερικό (και κίτρινες δαγκάνες) της κας Βακαλάου!Καλά, γράφε εσύ τέτοια και θα μπει η Βακαλάου πάλι να'χουμε άλλα.
Ετοιμάσου για μηνύσεις...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Είδα τη Δευτέρα μια στο Λονδίνο από κοντά.Εντάξει...
Την έχουν πάρει στο νοσοκομείο 2 επιμελητές μου. Ο ένας κάμπριο, ο άλλος όχι... Και οι 2 είναι όμορφες... Η πρώτη πόρσε των τελευταίων ετών που είναι όμορφη... Η προηγούμενη έχανε πολύ στα φώτα πίσω...
-
-
Tι ωραίο μηχάνημα... Πολύ ωραίες οι λήψεις του δεύτερου βίντεο!
Άσχετο: Μήπως υπάρχει κάποια ρωγμή στην απ' ό,τι ξέραμε στενότατη συνεργασία Πόρσε και Μισλέν;
Η 991 GT3 βλέπουμε να λανσάρεται με Dunlop αντί για Μισλέν Pilot Cup2, ενώ δεν έμαθα ποτέ να πήραν έγκριση (τύπου Ν) από την Πόρσε τα Pilot Super Sport (διάδοχοι των Pilot Sport 2) για τις Καρρέρες και τις Τούρμπο, που υποτιθεται ότι εξελίχθηκαν σε στενή συνεργασία με την Πόρσε.
Εμένα πάντως μου τα φόρεσε προθύμως τα Pilot Super Sport η εδώ αντιπροσωπεία (υπενθυμίζω ότι πάω κι αλλάζω λάστιχα στην αντιπροσωπεία λόγω μονομπούλονων ζαντών...) -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μία καλή ιδέα πριν αγοράσεις τα βιβλία που θα σου προτείνει ο D-Jet θα ήταν να μάθεις την Αγγλική γλώσσα.
...ενταξει, πηγαινε εσυ να σχεδιασεις κανενα διαστημοπλοιο, και θα κανω εντατικα μαθηματα. μην ανησυχεις.
ok
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Είδα τη Δευτέρα μια στο Λονδίνο από κοντά.
Εντάξει...
Την έχουν πάρει στο νοσοκομείο 2 επιμελητές μου. Ο ένας κάμπριο, ο άλλος όχι... Και οι 2 είναι όμορφες... Η πρώτη πόρσε των τελευταίων ετών που είναι όμορφη... Η προηγούμενη έχανε πολύ στα φώτα πίσω...
επιβεβαιωνω!
Την εχουν αγορασει 3 καθηγητες και μαλιστα ο ενας στο γραφειο του εχει 30 μοντελακια απο 911
εχει περαση...ΥΓ. Ολοι χειρουργοι...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Tι ωραίο μηχάνημα... Πολύ ωραίες οι λήψεις του δεύτερου βίντεο!Άσχετο: Μήπως υπάρχει κάποια ρωγμή στην απ' ό,τι ξέραμε στενότατη συνεργασία Πόρσε και Μισλέν;
Η 991 GT3 βλέπουμε να λανσάρεται με Dunlop αντί για Μισλέν Pilot Cup2, ενώ δεν έμαθα ποτέ να πήραν έγκριση (τύπου Ν) από την Πόρσε τα Pilot Super Sport (διάδοχοι των Pilot Sport 2) για τις Καρρέρες και τις Τούρμπο, που υποτιθεται ότι εξελίχθηκαν σε στενή συνεργασία με την Πόρσε.
Εμένα πάντως μου τα φόρεσε προθύμως τα Pilot Super Sport η εδώ αντιπροσωπεία (υπενθυμίζω ότι πάω κι αλλάζω λάστιχα στην αντιπροσωπεία λόγω μονομπούλονων ζαντών...)...ενα ροποκλειδο της προκοπης, ειναι τοσο ακριβο, να μπορουσες να προμηθευτεις, (ακομα πχ και εαν δεν εμπιστευεσαι καποιο γνωστο λαστιχα που να εχει) για να μην σου 'χαιδευουν' τον πισινο καθε φορα που χρειζεται να αλλαχτουν λαστιχα?
P.S...ενα ενδιαφερον συμπερασμα στο video που ακολουθει...
-
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Tι ωραίο μηχάνημα... Πολύ ωραίες οι λήψεις του δεύτερου βίντεο!
Άσχετο: Μήπως υπάρχει κάποια ρωγμή στην απ' ό,τι ξέραμε στενότατη συνεργασία Πόρσε και Μισλέν;
Εμένα πάντως μου τα φόρεσε προθύμως τα Pilot Super Sport η εδώ αντιπροσωπεία (υπενθυμίζω ότι πάω κι αλλάζω λάστιχα στην αντιπροσωπεία λόγω μονομπούλονων ζαντών...)...ενα ροποκλειδο της προκοπης, ειναι τοσο ακριβο, να μπορουσες να προμηθευτεις, (ακομα πχ και εαν δεν εμπιστευεσαι καποιο γνωστο λαστιχα που να εχει) για να μην σου 'χαιδευουν' τον πισινο καθε φορα που χρειζεται να αλλαχτουν λαστιχα?
viewtopic.php?f=15&t=19031&p=2520554&hilit=%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B7#p2520549
Porsche Forum