-
Ουτε 1 euro παραπάνω. Ψαχνω για ενα οικογενειακό αυτοκίνητο που να εχει χώρους ,αξιοπιστία, οικονομία, κράτημα, γκάζι κ.τ.λ. Να είναι καλό παντου
Σκέφτομαι για golf 6 1.4 tsi, passat 1.4 tsi, mondeo 1.6, vectra 1.6, focus 1.6 κ.τ.λ. Ίσως να προτιμούσα μικρομεσαίο, γιατι είναι πιο μικρο και το παρκάρεις πιο εύκολα, αλλα απο την άλλη τα μεσαία εχουν τεράστιο πορτ-παγκαζ.
Επίσης με απασχολεί η αξιοπιστια. Για παράδειγμα εαν παω ενα golf στην αντιπροσωπεία θα μπορέσουν να καταλάβουν αν εχει πραγματικά χμ και εαν εχει τρακάρει;
-
Ουτε 1 euro παραπάνω. Ψαχνω για ενα οικογενειακό αυτοκίνητο που να εχει χώρους ,αξιοπιστία, οικονομία, κράτημα, γκάζι κ.τ.λ. Να είναι καλό παντου
Σκέφτομαι για golf 6 1.4 tsi, passat 1.4 tsi, mondeo 1.6, vectra 1.6, focus 1.6 κ.τ.λ. Ίσως να προτιμούσα μικρομεσαίο, γιατι είναι πιο μικρο και το παρκάρεις πιο εύκολα, αλλα απο την άλλη τα μεσαία εχουν τεράστιο πορτ-παγκαζ.
Επίσης με απασχολεί η αξιοπιστια. Για παράδειγμα εαν παω ενα golf στην αντιπροσωπεία θα μπορέσουν να καταλάβουν αν εχει πραγματικά χμ και εαν εχει τρακάρει;
-
-
Vectra 1.6 ούτε γι' αστείο... Απλά βαρύ το αμάξωμα για τέτοιο μοτέρ...
Δες και το Leon 1.4 TSI
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3925591/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4157386/Οριακά φτάνεις και κάποια Octavia FL 1.4 TSI
http://www.car.gr/classifieds/cars/?off ... euroclass=ΑΝ μπορείς να ανέβεις λιγάκι, δες και αυτήν την περίπτωση:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3073309/ -
tasos96 θα διαφωνήσω.Το βεκτρα 1.6 έχει ο πατέρας μου και είναι πάρα πολύ καλό.Χώροι,γκάζι άνεση,ασφάλεια.Με εξαίρεση το γκάζι ίσως (ανάλογα τον άνθρωπο άλλως θέλει άλλως όχι)είναι ότι χρειάζεται μια οικογένεια!και όμορφο μέσα έξω.Απο αξιοπιστία του πατέρα μου έχει βγει σκυλί!ούτε συμπλέκτη δεν έχει ζητήσει.Μοντέλο 2004 elegance 160.000 + χλμ.
-
Ο χρήστης Alexander Anderson έγραψε:
Ουτε 1 euro παραπάνω. Ψαχνω για ενα οικογενειακό αυτοκίνητο που να εχει χώρους ,αξιοπιστία, οικονομία, κράτημα, γκάζι κ.τ.λ. Να είναι καλό παντουΣκέφτομαι για golf 6 1.4 tsi, passat 1.4 tsi, mondeo 1.6, vectra 1.6, focus 1.6 κ.τ.λ. Ίσως να προτιμούσα μικρομεσαίο, γιατι είναι πιο μικρο και το παρκάρεις πιο εύκολα, αλλα απο την άλλη τα μεσαία εχουν τεράστιο πορτ-παγκαζ.
To Golf VI βγήκε 2009-2012...όπερ σημαίνει ότι είναι 5,5 με 1,5 ετών.....Αν σκεφτείς ότι η εγγύηση ήταν διετής-τετραετής (με επέκταση) και για να ίσχυε το κάνανε σε αντιπροσωπεία.....με τον αριθμό πλαισίου μπορείς να δεις τα χιλιόμετρα που έκανε στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του και να τα αναγάγεις με τη λογική αυτή στο νούμερο που σου λέει...Για το αν είναι τρακαρισμένο είναι από τα πιο εύκολα να το διαπιστώσουν...Απλά σκας ένα 50ευρω και το ελέγχουν ηλεκτρολογικά/μηχανολογικά/φανοποιείο/βαφείο κτλ.....Στο συγκεκριμένο προτείνω μόνο έκδοση HIGHLINE καθώς αναβαθμίζει τρελά το εσωτερικό...Τα πιο πολλά στο car κάνουν κοντά στα 9.500-10.500...οπότε λίγο πριν κλείσει η χρονιά θα βρεις highline με 9.000...
Vectra καλό για όταν βγήκε αλλά έχει παλιώσει...
Focus 1.6 καλή λύση αλλά βρίσκεις άνετα με τάλιρο.....
Το mondeo είναι μαούνα για παρκάρισμα....passat το ίδιο...
Άρα σε κόβω για Golf με focus...που χώρο αποσκευών για μικρομεσσαία έχουν μεγάλο...
Καλή επιλογή!!
-
Σου εύχομαι,να πάς στην αντ/πεία με το Golf μόνο για έλεγχο χτυπημάτων και χιλιομετρητή..............
-
Πρότεινέ του Mazda 6 και μην τον αφήνεις να βασανίζεται, κρίμα είναι
@mike.giannena
Εμπειρία από Vectra έχω μόνο ως επιβάτης ταξί, όμως, πέρα από το ότι πρέπει να έχεις πολύ ιδιαίτερα γούστα για να το πεις όμορφο, το πλαίσιο δεν μου άφησε καθόλου καλή εικόνα.
-
@kouliscd κι εμενα στην αρχή έτσι μου φαινόταν,αλλά αν περάσεις λίγο χρόνο μαζί του καταλαβαίνεις την αξία του καθώς και τα πράγματα που σου προσφέρει.Όσα αφορούν τον κινητήρα τον θεωρώ αξιοπρεπή,όχι τέλειο 1.6 100 άλογα έχει του πατέρα μου,παρόλα αυτά έχει γκάζι και ειναι ότι χρειάζεται μια οικογένεια χώροι,άνεση,ασφάλεια (5/5 στο euro n cap safery test) 6 αερόσακοι.Για περαιτέρω πληροφορίες πμ η και στο φεισμπουκ.Αυτά απο εμένα.
επίσης πολύ καλό το μαζντα 6 έχω μπει μέσα και έχω κάνει διαδρομή 3-4 χλμ άνετο,γρήγορο,αξιόπιστο κι ας έχει τσιμπημένες τιμές στα ανταλακτικά τα χρειάζεσαι σπάνια. -
To vectra της γενιας αυτης ειναι ο ορισμος της χρυσης μετριοτητας σε συγκριση με τον ανταγωνισμο... πουθενα δε χανει τρανταχτα και πουθενα μα πουθενα δε διακρινεται...ισως απο τα πιο αδιαφορα αυτοκινητα της εποχης του.. υπο αυτη την εννοια χιλιες φορεςς ενα avensis που ξερεις οτι τουλαχιστον (λογικα) δε θα ζητησει και ακομα καλυτερα ενα mazda 6 (πιο sport στοιχεια, λιγοτερο στη λογικη της ανεσης)
-
Ο χρήστης mike.gannena έγραψε:
@kouliscd κι εμενα στην αρχή έτσι μου φαινόταν,αλλά αν περάσεις λίγο χρόνο μαζί του καταλαβαίνεις την αξία του καθώς και τα πράγματα που σου προσφέρει.Όσα αφορούν τον κινητήρα τον θεωρώ αξιοπρεπή,όχι τέλειο 1.6 100 άλογα έχει του πατέρα μου,παρόλα αυτά έχει γκάζι και ειναι ότι χρειάζεται μια οικογένεια χώροι,άνεση,ασφάλεια (5/5 στο euro n cap safery test) 6 αερόσακοι.Για περαιτέρω πληροφορίες πμ η και στο φεισμπουκ.Αυτά απο εμένα.
επίσης πολύ καλό το μαζντα 6 έχω μπει μέσα και έχω κάνει διαδρομή 3-4 χλμ άνετο,γρήγορο,αξιόπιστο κι ας έχει τσιμπημένες τιμές στα ανταλακτικά τα χρειάζεσαι σπάνια.Εδώ άλλα λέει: http://www.euroncap.com/tests/opel_vauxhall_vectra_2002/118.aspx
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
To vectra της γενιας αυτης ειναι ο ορισμος της χρυσης μετριοτητας σε συγκριση με τον ανταγωνισμο... πουθενα δε χανει τρανταχτα και πουθενα μα πουθενα δε διακρινεται...ισως απο τα πιο αδιαφορα αυτοκινητα της εποχης του.. υπο αυτη την εννοια** χιλιες φορεςς ενα avensis που ξερεις οτι τουλαχιστον (λογικα) δε θα ζητησει και ακομα καλυτερα ενα mazda 6 (πιο sport στοιχεια, λιγοτερο στη λογικη της ανεσης)** -
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
επίσης πολύ καλό το μαζντα 6 έχω μπει μέσα και έχω κάνει διαδρομή 3-4 χλμ άνετο,γρήγορο,αξιόπιστο κι ας έχει τσιμπημένες τιμές στα ανταλακτικά τα χρειάζεσαι σπάνια.Εδώ άλλα λέει: http://www.euroncap.com/tests/opel_vauxhall_vectra_2002/118.aspx
Αν αυτά που γράφονται εκεί είναι official ζητώ συγνώμη.Απο τον πατέρα μου ξέρω πως είχε πάρει 5/5
-
Κάτι πρέπει να έχει το νερό........ ...πάντως,του Ψαθοπύργου είναι μια χαρά..!!!
-
Τελικά είμαι ανάμεσα σε golf 1.4 tsi highline και focus 1.6 titanium facelift. Το golf λογικα είναι πιο γρήγορο και το focus πιο αξιόπιστο; Επισης το focus είναι 1000-2000ε φτηνότερο
-
γκολφ απο εμένα το φοκους υποκειμενικά πάντα δεν μου αρέσει.
-
Ντρέπομαι λίγο που το λέω, αλλά είμαι και εγώ στην ίδια φάση. (sorry for hijacking! )
Αυτό το golf όμως παίζει μόνο σε μαντράδες σε λογικά χλμ (=μούφοχλμ). Λεόν βρίσκεις σε μεγαλύτερη ποικιλία, αλλά και εκεί πρέπει να βρεις καλή έκδοση που να είναι ωραίο μέσα.Diesel από την άλλη δεν υπάρχουν πολλά σε μτχ, ώστε να αξίζει να περιμένεις.
-
γκολφ απο εμένα το φοκους υποκειμενικά πάντα δεν μου αρέσει.Ισως δεν εχεις οδηγησει focus...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ισως δεν εχεις οδηγησει focus...
Πρωτον δεν είμαι σε ηλικία για οδήγηση είμαι 14 τα μόνα που έχω οδηγήσει: το βεκτρα του πατέρα μου και η αλφα του θείου μου για λίγο μέσα στο χωριό.Λέγοντας ότι δεν μου αρέσει το φοκους εννοώ εμφανισιακά.
-
Ισως δεν εχεις οδηγησει focus...
Πρωτον δεν είμαι σε ηλικία για οδήγηση είμαι 14 τα μόνα που έχω οδηγήσει: το βεκτρα του πατέρα μου και η αλφα του θείου μου για λίγο μέσα στο χωριό.Λέγοντας ότι δεν μου αρέσει το φοκους εννοώ εμφανισιακά.
Α οκ πασο τοτε...
-
Καινουριο με 10,500 πως σας φαινεται?? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3812931/
Mικρομεσαίο-μεσαίο εως 9.000ε!