-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
eos 40d και τέλος η eos 5 mark 1Παλιά με έτρωγε πολύ η συγκεκριμένη αναβάθμιση αλλά δεν την έκανα ποτέ τελικά.
Άξιζε;Καλοκλίκωτη η καινούρια!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
eos 40d και τέλος η eos 5 mark 1
Παλιά με έτρωγε πολύ η συγκεκριμένη αναβάθμιση αλλά δεν την έκανα ποτέ τελικά.
Άξιζε;Καλοκλίκωτη η καινούρια!
Κοίτα η 5 ήταν δώρο και η αλήθεια είναι πως δεν την πολυχρησιμοποιησα.... Από aps σε full frame θαχεις Θέμα συμβατότητας φακών
Στάλθηκε από το SGP321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 -
Μπααα, δεν θα είχα θέμα με τους φακούς.
Thanks anyway! -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια το Blurb (http://www.blurb.com/). Πολύ εύκολο πρόγραμμα για δημιουργία του album, πολλά templates, πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης, ποικιλία χαρτιών, γρήγορη παράδοση (εκτύπωση στην Ολλανδία, παράδοση γύρω στην εβδομάδα).Είναι καλή φάση για δωράκια, από διακοπές, επετείους, κλπ. Καμιά σχέση το εκτυπωμένο με το να βλέπεις φωτογραφίες στον υπολογιστή, ενώ μπορείς να προσθέσεις και κείμενο.
ΥΓ. Πλέον, με ένα μικρό επιπλέον κόστος μπορείς να σώσεις το album σου σε μορφή pdf για χρήση σε tablets κλπ.
Εχθες το βραδυ εστειλα ενα photobook
Το εφτιαξα μεσα απο το Lr4 το οποιο εχει ενσωματομενο Module για Blurb και το κανει Upload απευθειας (πολυ βολικο!)
περιμενω το βιβλιαρακι να το παρω στα χερια να δω τι λεει απο ποιοτηταΚαι μια ερωτηση
Εχω παρα πολλες φωτο και ολες ειναι καπως επεξεργασμενες (RAW)
Απο οσο ξερω το LR δεν πειραζει αυτη καθευατη τη φωτο, αλλα εχει τις ρυθμισεις επεξεργασιας αποθηκευμενες
καπου. Γιαυτο αν πχ την σβησεις τη φωτο και μετα την ξανακανεις import τη βλεπεις χυμα RAW και οχι οπως την ειχες φτιαξει
Θελω να περασω απο LR4 σε LR5. Τι πρεπει να κανω ωστε να μη χαθει ολη αυτη η επεξεργασια;
(ουτε να το σκεφτω δε θελω...) -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Και μια ερωτηση
Απο οσο ξερω το LR δεν πειραζει αυτη καθευατη τη φωτο, αλλα εχει τις ρυθμισεις επεξεργασιας αποθηκευμενες
καπου. Γιαυτο αν πχ την σβησεις τη φωτο και μετα την ξανακανεις import τη βλεπεις χυμα RAW και οχι οπως την ειχες φτιαξει
Θελω να περασω απο LR4 σε LR5. Τι πρεπει να κανω ωστε να μη χαθει ολη αυτη η επεξεργασια;
(ουτε να το σκεφτω δε θελω...)Βρηκα youtube οδηγό αναλυτικό για το πως διατηρείς το catalog κτλ
Ακυρο! -
Είμαστε και επίσημα online...
http://www.miniusa.com/content/miniusa/ ... alism.html
Έκαναν βέβαια την μαλακίτσα τους στο credit και στη ποιότητα της εικόνας αλλά ελπίζω πως το 1ο τουλάχιστον θα αλλάξει... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Είμαστε και επίσημα online...
http://www.miniusa.com/content/miniusa/ ... alism.html
Έκαναν βέβαια την μαλακίτσα τους στο credit και στη ποιότητα της εικόνας αλλά ελπίζω πως το 1ο τουλάχιστον θα αλλάξει... -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Έχω διαβάσει ότι είναι αρκετά υποδεέστερες σε ποιότητα και ταχύτητα λήψεων σε σύγκριση με τις συμβατικές.
Ισχύει κάτι τέτοιο?Τελικά ήρθε η Olympus stylus TG-2!
Πολύ καλή φαίνεται .Γρήγορη είναι ,αντέχει μέχρι 15 m βάθος,έχει και GPS.
Θα βάλω και φωτογραφίες να μου πείτε την άποψη σας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε Thanos και Sinanai για τη βοήθεια! -
Μεγεια και καλοκλίκοτη !
-
Με γειες!!! η υπαρξη WI FI ειναι βολικη?? εχουν ερθει εδω και το σκεπτομαι για 100 ευρω μια Samsung
-
μεγειές κάνει μπλουμ και δε φοβάσαι
-
Χθες πρόλαβα να τη δοκιμασω λιγάκι.Μια χαρά είναι.Είναι και αρκετά γρήγορη και οι φωτογραφίες είναι ικανοποιητικές.Εμένα με βολεψε παραπάνω το πρόγραμμα 'P' το οποίο σε αφήνει να ρυθμίσεις κάποιες παραμέτρους ,σε σχεση με το 'Auto'.Και στο διαδίκτυο λαμβάνει γενικά καλές κριτικές.
'Επλυνα και το αμάξι χθες...
Uploaded with ImageShack.us
-
-
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
http://camerasim.com/camera-simulator/Καλόοοο!
Άντε μπας και μάθουμε να τραβάμε καμία τις προκοπής.
-
Χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια το Blurb (http://www.blurb.com/). Πολύ εύκολο πρόγραμμα για δημιουργία του album, πολλά templates, πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης, ποικιλία χαρτιών, γρήγορη παράδοση (εκτύπωση στην Ολλανδία, παράδοση γύρω στην εβδομάδα).
Είναι καλή φάση για δωράκια, από διακοπές, επετείους, κλπ. Καμιά σχέση το εκτυπωμένο με το να βλέπεις φωτογραφίες στον υπολογιστή, ενώ μπορείς να προσθέσεις και κείμενο.
ΥΓ. Πλέον, με ένα μικρό επιπλέον κόστος μπορείς να σώσεις το album σου σε μορφή pdf για χρήση σε tablets κλπ.
Εχθες το βραδυ εστειλα ενα photobook
Το εφτιαξα μεσα απο το Lr4 το οποιο εχει ενσωματομενο Module για Blurb και το κανει Upload απευθειας (πολυ βολικο!)
περιμενω το βιβλιαρακι να το παρω στα χερια να δω τι λεει απο ποιοτηταΚαι μια ερωτηση
(ουτε να το σκεφτω δε θελω...)ΚΑι σημερα παρεληφθη!
εξαιρετικη εκτυπωση, εχω μεινει εντυπωσιασμενος!
blurb rulez!!! -
η νεα GM1 Panasonic... http://www.personal-view.com/talks/disc ... l-topic/p2
Εχει υψος οσο ειναι το mount του φακου... ταχυτητα 16000!!!! φοβερη για το μεγεθος...
-
ΚΑι σημερα παρεληφθη!
εξαιρετικη εκτυπωση, εχω μεινει εντυπωσιασμενος!
blurb rulez!!!Blurb εγγύηση! Πολύ καλό και για δώρο.
-
'Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Olympus. Πριν ένα χρόνο είχα αγοράσει μια υποβρύχια ψηφιακή φωτογραφική από το Πλαίσιο. Η τιμή της ήταν 159 ευρώ και οι προδιαγραφές της επαρκούσαν για 3 μέτρα βάθος. Είχα παλιότερα μια υποβρύχια Pentax και την είχα καταευχαριστηθεί. Έβγαζε πολύ καλές φωτογραφίες, τόσο στο βυθό, όσο κι έξω. Όμως, μια φορά κατέβηκα στα 6-7-8 μέτρα (αντί για 4 που έλεγε ο κατασκευαστής), πήρε νερό και πάπαλα. Τα 290 ευρώ που την πουλούσε το Πλαίσιο ήταν υπερβολικά για τις νέες οικονομικές συνθήκες, οπότε αρκέστηκα στην Olympus των 159 ευρώ.
Η μηχανή δεν ήταν καλή. Οι φωτογραφίες της μετριότατες, ο επεξεργαστής της πάναργος (πατούσες διαγραφή σε κάποια φωτογραφία που δε σου άρεσε κι έλεγες ένα Τρισάγιο μέχρι να σβήσει). Μετριότατη. Τα δε 3 μέτρα ήταν αστεία. Ειδικά μετά το πάθημα με την Pentax, δε ρίσκαρα να υπερβώ το όριο, αν και σίγουρα ο κατασκευαστής θα δίνει ένα αβάντζο. Δε γίνεται να κατεβαίνεις 10 πόντους παραπάνω και να κλατάρει, αλλά δεν είχα σκοπό να την ξαναπατήσω.
Ακόμα κι έτσι, τον Αύγουστο πήρε νερά. Κλεισμένη κανονικότατα, πάντα τον έπλενα ευλαβικά. Κι όμως χάλασε. Την πήγα στην ελληνική αντιπροσωπεία στις αρχές του Σεπτέμβρη. 'Θα τη στείλουμε έξω', είπαν.
Πέρασε ένας μήνας και βάλε χωρίς να υπάρξει η παραμικρή ενημέρωση. Τους πήρα τηλέφωνο, έχει έρθει, μου είπαν. Να περάσω να την πάρω; Όχι, θα τη στείλουμε ταχυδρομικά. Μπας και ξέρετε αν έχει επιδιορθωθεί; Όχι, δε μας βγάζει κάποιο κωδικό στο σύστημα ώστε να έχουμε τέτοια ενημέρωση, είπε η ευγενική κοπελίτσα.
Περίμενα λοιπόν το χαρτάκι του ταχυδρομείου. Σημειωτέον ότι η ίδια μηχανή τιμάται πλέον 125 ευρώ στο Πλαίσιο, σε κάποιον μάλιστα χρωματικό συνδυασμό (που μάλλον δεν πολυφορέθηκε) τη βρίσκεις και με 95 ευρώ στο αντίστοιχο στοκατζίδικο.
Να μη σας τα πολυλογώ, η Olympus (προφανώς κάποιο ευρωπαϊκό κέντρο, όχι η ελληνική αντιπροσωπεία) αποφάσισε ότι έπρεπε να μου αντικαταστήσει τη μηχανή. Δεν τους κακολογώ. Δε θα καταλάβω όμως ποτέ πώς σκέφτηκαν και μου έστειλαν ένα μοντέλο 5 κλάσεις πάνω. 10 μέτρα βάθος, 2.1 μέτρα πτώση, 16.8 Μp, video full HD, τρελός επεξεργαστής (σβήνει τη φωτογραφία πριν προλάβεις να σκεφτείς ότι δε σου αρέσει ). Έχω πάθει την πλάκα μου με τις δυνατότητές της. Το ίδιο κι η γυναίκα μου. Δεν ξέρω τι σκεφτόντουσαν (ειδικά από τη στιγμή που το μοντέλο που είχα δεν έχει καταργηθεί), αλλά τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Μου έχουν φτιάξει τη διάθεση και έχω ξαναβρεί το φωτογραφικό μου μπρίο (το ποιο?). Εκεί που είχα ξενερώσει με την απόδοση της παλιάς (αλλά δεν είχα λεφτά για κάτι καλύτερο), το (πολύ) καλύτερο ήρθε ουρανοκατέβατο. Merci Olympus! -
Οπου ναναι περιμενε την επιστολη
Ooops, σορρυ, καναμε λαθος
Φωτογραφία. Ασχολείστε;