-
χαλαρά πιο όμορφη από την τελευταία φερράρι 600:
-
Χτες είδα Discovery στα χρώματα της Camel με φουλ εξοπλισμό στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα!Επειδή δε ξέρω πότε έιναι το Κάμελ Τρόφυ φέτος, ρωτάω μήπως πλησιάζει και ήταν η συμμετοχή της Ελλάδας.Το τράβηξα φωτό με το κινητό και την έστειλα στο mail μου.Αν θέλει κάποιος ας βοηθήσει να την κατεβάσω στο φόρουμ γιατί δε ξέρω πως[/img]
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Χτες είδα Discovery στα χρώματα της Camel με φουλ εξοπλισμό στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα!Επειδή δε ξέρω πότε έιναι το Κάμελ Τρόφυ φέτος, ρωτάω μήπως πλησιάζει και ήταν η συμμετοχή της Ελλάδας.Το τράβηξα φωτό με το κινητό και την έστειλα στο mail μου.Αν θέλει κάποιος ας βοηθήσει να την κατεβάσω στο φόρουμ γιατί δε ξέρω πως[/img]Αφού αυτό έχει, με τι να κυκλοφορήσει! Μένει στην περιοχή του ΑΤΕΙ.
-
Χτες είδα Discovery στα χρώματα της Camel με φουλ εξοπλισμό
Εγώ τον πέτυχα την Κυριακή το απόγευμα λίγο έξω από το Αίγιο, με κατεύθυνση προς Πάτρα.
-
Την Ferrari F430 την ειδα και εγω προχθες...
Παρκαρισμενη στην Σοφουλη εξω απο τον Χατζη!!! Κοντεψα να τρακαρω μεχρι να καταλαβω τι ηταν αλλα ουτως η αλλως ειναι σκετο ΘΗΡΙΟ!!! και ειναι και κουκλιτσα ταυτοχρονα... -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Χτες είδα Discovery στα χρώματα της Camel με φουλ εξοπλισμό στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα!Επειδή δε ξέρω πότε έιναι το Κάμελ Τρόφυ φέτος, ρωτάω μήπως πλησιάζει και ήταν η συμμετοχή της Ελλάδας.Το τράβηξα φωτό με το κινητό και την έστειλα στο mail μου.Αν θέλει κάποιος ας βοηθήσει να την κατεβάσω στο φόρουμ γιατί δε ξέρω πως[/img]Απ΄ότι γνωρίζω είναι το Discovery Tdi 5-door της ελληνικής αποστολής που είχε συμμετάσχει στο Camel Trophy to 1994 (Αργεντινή-Παραγουάη-Χιλή). Στα Ψηλαλώνια πάντως είδα χτες Ferrari 575 με πινακίδες ΔΟΚ!!
-
Ο χρήστης Papapeters έγραψε:
Χτες είδα Discovery στα χρώματα της Camel με φουλ εξοπλισμό στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα!Επειδή δε ξέρω πότε έιναι το Κάμελ Τρόφυ φέτος, ρωτάω μήπως πλησιάζει και ήταν η συμμετοχή της Ελλάδας.Το τράβηξα φωτό με το κινητό και την έστειλα στο mail μου.Αν θέλει κάποιος ας βοηθήσει να την κατεβάσω στο φόρουμ γιατί δε ξέρω πως[/img]
Απ΄ότι γνωρίζω είναι το Discovery Tdi 5-door της ελληνικής αποστολής που είχε συμμετάσχει στο Camel Trophy to 1994 (Αργεντινή-Παραγουάη-Χιλή). Στα Ψηλαλώνια πάντως είδα χτες Ferrari 575 με πινακίδες ΔΟΚ!!
Κι εγώ που ήμουν που εκεί μένω γμτ;;;;
-
Ο χρήστης Papapeters έγραψε:
Απ΄ότι γνωρίζω είναι το Discovery Tdi 5-door της ελληνικής αποστολής που είχε συμμετάσχει στο Camel Trophy to 1994 (Αργεντινή-Παραγουάη-Χιλή).Ναι, αυτό είναι.
-
Είδα πριν από λίγο ταξί Xsara Picasso. Δεν ήξερα ότι γίνεται και ταξί...
-
Lexus GS στην Ηρακλείου (όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Lexus GS στην Ηρακλείου (όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο)so? πιο σπάνια η Xsara Picasso Taxi που είδε ο φίλος
edit
νέο Lexus GS όμως;
PS1: δεν το έκανες σαφές
PS2: τογιότα ρούλεζ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Lexus GS στην Ηρακλείου (όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο)
so? πιο σπάνια η Xsara Picasso Taxi που είδε ο φίλος
νέο Lexus GS όμως;
-
........μαύρη BMW Z8 με ελληνικές πινακίδες xxx-3000 χτες το βράδυ στην Συγγρού... πόσες να υπάρχουν στην Ελλάδα άραγε?
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
........μαύρη BMW Z8 με ελληνικές πινακίδες xxx-3000 χτες το βράδυ στην Συγγρού... πόσες να υπάρχουν στην Ελλάδα άραγε?http://www.seaa.gr/data/segments/2000-12-seg.pdf
http://www.seaa.gr/data/segments/2001-12-seg.pdf
Σύνολο 5 2001+2000, (πιο πριν δεν έχει στοιχεία) μία ασημί έχω δει με οδηγό 60+ (τι περίεργο
) -
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
........μαύρη BMW Z8 με ελληνικές πινακίδες xxx-3000 χτες το βράδυ στην Συγγρού... πόσες να υπάρχουν στην Ελλάδα άραγε?To ξέρω, είναι γιος ενός ιδιοκτήτη μεγάλης βιομηχανίας μετάλου, είναι πρόεδρος του BMW κλαμπ και έχει ακόμη cooper s, M3, X5 και την πρώτη νέα Μ5 στην Ελλάδα. Πριν από 2 μήνες έιχε και 645 αλλά την έδωσε για τη Μ5! (καθόλου πλάκα αυτό! )
-
Την καινούρια Μ5????
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
........μαύρη BMW Z8 με ελληνικές πινακίδες xxx-3000 χτες το βράδυ στην Συγγρού... πόσες να υπάρχουν στην Ελλάδα άραγε?
To ξέρω, είναι γιος ενός ιδιοκτήτη μεγάλης βιομηχανίας μετάλου, είναι πρόεδρος του BMW κλαμπ και έχει ακόμη cooper s, M3, X5 και την πρώτη νέα Μ5 στην Ελλάδα. Πριν από 2 μήνες έιχε και 645 αλλά την έδωσε για τη Μ5! (καθόλου πλάκα αυτό! )
τοσα χρηματα πεταμενα στο δρομο?
τι ματαιοδοξια ρε θεε μου!!!!!!!! -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
τοσα χρηματα πεταμενα στο δρομο?
τι ματαιοδοξια ρε θεε μου!!!!!!!!Αν έχεις ετήσιο εισόδημα 30 εκ.
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Είδα πριν από λίγο ταξί Xsara Picasso. Δεν ήξερα ότι γίνεται και ταξί...Χε χε χε Κι εγώ Χαλκιδική είχα δει ταριφοΒMW...!
Για να μη θίγουν κάτι άλλοι μόνο το Αστέρι
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To ξέρω, είναι γιος ενός ιδιοκτήτη μεγάλης βιομηχανίας μετάλου, είναι πρόεδρος του BMW κλαμπ και έχει ακόμη cooper s, M3, X5 και την πρώτη νέα Μ5 στην Ελλάδα. Πριν από 2 μήνες έιχε και 645 αλλά την έδωσε για τη Μ5! (καθόλου πλάκα αυτό! )
πω πω , ολα αυτα , αυτος τα εχει ? η η οικογενεια του ?
παντως πολυ ΧΡΗΜΑ ο τυπος
Carspotting