-
Αυτή με το ουράνιο τόξο μαμει....
Sent from mYphone
-
Mετα του ΤζιμΚλαρκ θα φανουν εντελως ερασιτεχνικες το ξερω (ειναι κι απ το κινητο) αλλα θα τις βαλω anyway..
Η κουκλα μου μολις 1 ημερας:
Δεν ειναι καβλιαρα??!
-
Δωστην στον JC να της κάνει κόλπα
Ωραία πάντως
Sent from mYphone
-
Κούκλα, καλοτάξιδη!
170άρα; -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κούκλα, καλοτάξιδη!
170άρα;Ναι!
ΤhankS! -
Ωπ ωπ
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Κούκλα, καλοτάξιδη!
170άρα;Ναι!
ΤhankS!Πες μου ότι έχει και την σπορ ανάρτηση...
-
Eχει κι απ αυτο.. βασικα ειναι distinctive με sport pack και το microfibra και κατι πλαινα spoiler, δεν την παρηγγειλα ετσι την βρηκα!
-
κουκλα ειναι
ποσο πηγε? -
Kαλοταξιδη, με ευχαριστα και ασφαλη χλμ!
Το σπορ πακετο ειναι must σε αυτο το αυτοκινητο σε περιπτωσεις οδηγικου...ξεζουμισματος. Ειναι και 170αρι μοτορι βλεπεις που 'πυροβολαει'... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Eχει κι απ αυτο.. βασικα ειναι distinctive με sport pack και το microfibra και κατι πλαινα spoiler, δεν την παρηγγειλα ετσι την βρηκα!Εγώ προσωπικά πάντως όταν ενδιαφερόμουν για την κούκλα, δεν ήθελα τα μικροφίμπρα αλλά ήταν αναγκαστικά στο sport pack και έτσι θα τα έδινα τα 600 με το ζόρι.
-
Kovathe πολυ ωραια!!!! Αλλα ρε γμτ γιατι δεν βαφουν τους αισθητηρες παρκαρισματος...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Kovathe πολυ ωραια!!!! Αλλα ρε γμτ γιατι δεν βαφουν τους αισθητηρες παρκαρισματος...Γιατί δεν είναι εργοστασιακοί οι συγκεκριμένοι αισθητήρες.
-
Το κατάλαβα αυτό αλλά αφού υπάρχει η δυνατότητα γιατί να τους αφήνουν έτσι?
-
@kovathe Καλοτάξιδη! Πολλά,ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με την Ιταλίδα!
Και τώρα ώρα για
-
Λογικη Vw. 4 ηλεκτρικα παραθυρα αλλα οχι χειριστηρια στο τιμονι. Μπεζ εσωτερικο αλλα οχι αυτοματος κλιματισμος.
Ευτυχως που ειναι η Highline.Ωραια οθονη!!
-
Κοίταξε,τα χειριστήρια στο τιμόνι δεν έχει νόημα να τα βάλει αφού δε δίνει κάποιο ηχοσύστημα της προκοπής ούτε στη highline όπως δε δίνει και bluetooth .Για τον κλιματισμό δεν έχω θέμα,σαν αυτόματος είναι απλά δεν έχει ψηφιακή ένδειξη .Αργότερα κλείσανε τις τριπούλες που έχει δεξιά αφού αφαίρεσαν και τον αισθητήρα θερμοκρασίας ώστε να δικαιολογήσουν την ύπαρξη αυτόματου κλιματισμού στα εξτρα .
-
Μπορει να μην εχουν νοημα αλλα νομιζω οτι τα χειριστηρια στο τιμονι παντοτε αποτελουν ενα εργονομικο συν. Μην κοιτας που στο Φιεστα πλεον πνεουν τα λοισθια.
Αντε ας βαλω και γω μια φωτο. -
Συν το να μην έχει χειριστήρια στο τιμόνι, ή έστω να είναι σε τζοϊστικάκι πίσω του.
Εμένα αυτό που με χαλά είναι ότι βλέπω ένα εσωτερικό και δεν καταλαβαίνω από ποιο μοντέλο είναι. Στην πένα πάντως.
Η Φιεστάρα γαμεί.&-
-
Το φιέστα όντως μαμει! Αντίθετα με το fl .Σωστη απόφαση να τοποθετήσεις τις πλαϊνές ποδιές
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!