-
Ειδα το now you see me.Αναμεικτα συναισθηματα.Μου δημιουργησε μπολικες προσδοκιες και τελικα με ξενερωσε.Ευχαριστη στο μεγαλυτερο μερος της,αρκετες ανατροπες,αλλα στο τελος (και το τελος) με αφησε με μετρια γευση.Ενα 6μισι το χει ανετα παντως γιατι περιεχει και λιγο κοινωνικα μηνυματα επαναστασης
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Είδα το Adore
http://www.imdb.com/title/tt2103267/ Πανέμορφη φωτογραφία, ωραία τοπία(πράσινα νερά της Αυστραλίας), μουσική και το γλυκό προσωπάκι της N. Watts και φυσικά το λυτρωτικό τέλος κάτω από τον ήλιο.
Είναι η ιστορία δύο γυναικών, πολύ καλών φίλων από μικρές που ερωτεύται η μία το γιο της άλλης και γίνονται ζευγάρια -
Σε αρεσε το adore ρε?? Πως γινεται αυτο, μιλαμε για τη πιο μεγάλη αηδία που εχω δει τελευταία!
-
Ήμουνα πολύ περιέργος να δω τη συγκεκριμένη ταινία λόγω των μέτριων κριτικών που είχα διαβάσει παντού.
Τελικά το ταινιάκι είναι γαμάτο (φοβερός ο Rush) με πολύ πρωτότυπο σενάριο.
Το μόνο που με χάλασε ήταν ότι θα ήθελα διαφορετικό κλείσιμο από πλευράς εξέλιξης της ιστορίας αλλά στην τελική αυτό ήθελε να αφήσει ο σκηνοθέτης.
-
+1 για το Migliore Offerta .... ( η πλάκα είναι ότι όποιος γνωστός μου την είδε του αρεσε πολύ ... σε αντίθεση όλες τις κριτικές που διαβάζω που την ψιλο-χοντρό θάβουν )
- 1 για την βλακεία που ονομάζεται Adore ... εχασα 1,5 ώρα .
Είδα εχθές το ...
Εξαιρετική ταινία .... να την δείτε . ( προβληματίστηκα πολύ ως γονιός .... σκέφτομαι να το δεί και η κόρη μου )
υγ ... παράτησα στο 20' το Before Midnight .... δεν είμαι συνηθισμένος σε 15λεπτα μονόπλανα διαλόγων ( ναι ναι πιστέψτε το .... )
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ειδα το now you see me.Αναμεικτα συναισθηματα.Μου δημιουργησε μπολικες προσδοκιες και τελικα με ξενερωσε.Ευχαριστη στο μεγαλυτερο μερος της,αρκετες ανατροπες,αλλα στο τελος (και το τελος) με αφησε με μετρια γευση.Ενα 6μισι το χει ανετα παντως γιατι περιεχει και λιγο κοινωνικα μηνυματα επαναστασηςSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
οντως πολυ ξενερωμα...
επισης τα ζομπι μεγαλη κουταμαριτσα....
παμε για Oblivion και το αλλο με τον damon -
Ντάξει...trailer με Clutch, Sofia Vergara και σπλάτερ! Πόσο πιο αντρική να γίνει μια ταινία?
-
Είδα το Rush...εκπληκτικό!!
Πολυ καλύτερο απο οτι το περίμενα!
Δείτε το...
Sent from a mobile device
-
Ειδα το After Earth.... Δε μου αρεσε
Το περίμενα καιρο, με το που 'εφτασε' χθες, φτιαχνω το Mojito μου και αραζω....
ειχα δει το trailer και μαρεσε, γουσταρω τα μάλα τετοιες ταινίες και ειχα μεγαλες προσδοκιες
Αλλα.... τζιφος...
Λιγη δραση, λιγες σκηνες με εφφε, τελικη μαχη μουφα, ο Γουιλ σε εναν αχαρο στεγνο αδιαφορο ρολο (απορω γιατι δεχθηκε να παιξει)... γενικα τη βρηκα χαλια ακομα και για 1080p ποσο μαλλον για κανα cinema -
Mια μικρη βοηθεια για να βρω εναν τιτλο.
Η πλοκη εχει να κανει με κρατουμενους μελλοθανατους που τους ''ριχνουν'' σε ενα νησι και οποιος επιβιωσει τελευταιος κερδιζει την ελευθερια του -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Η πλοκη εχει να κανει με κρατουμενους μελλοθανατους που τους ''ριχνουν'' σε ενα νησι και οποιος επιβιωσει τελευταιος κερδιζει την ελευθερια τουΑν το 'κρατουμενοι μελλοθανατοι' το κάνεις 'τυχαιο Γιαπωνεζικο Λυκειο', τοτε Battle Royale.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Η πλοκη εχει να κανει με κρατουμενους μελλοθανατους που τους ''ριχνουν'' σε ενα νησι και οποιος επιβιωσει τελευταιος κερδιζει την ελευθερια τουThe Condemned
-
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ειδα το After Earth.... Δε μου αρεσεΤο περίμενα καιρο, με το που 'εφτασε' χθες, φτιαχνω το Mojito μου και αραζω....
ειχα δει το trailer και μαρεσε, γουσταρω τα μάλα τετοιες ταινίες και ειχα μεγαλες προσδοκιες
Αλλα.... τζιφος...
Λιγη δραση, λιγες σκηνες με εφφε, τελικη μαχη μουφα, ο Γουιλ σε εναν αχαρο στεγνο αδιαφορο ρολο (απορω γιατι δεχθηκε να παιξει)... γενικα τη βρηκα χαλια ακομα και για 1080p ποσο μαλλον για κανα cinemaΕίχε μέσο τον παραγωγό
-
Ειδα το La grande bellezza του Παολο Σορεντινο
Καταπληκτικό, πολυ καλο χιουμορ και σουρρεαλισμος, για ενα Ρωμαιο πρεπει να ειναι και συγκινητικο. Οποιος παει μη φυγει στο τελος θα χασει ενα καταπληκτικο πλανο σεκάνς στον τιβερη. Πολυ καλη και η μουσικη.
Θα ηθελα λιγο λιγοτερη φανφαρα και εξτραβαγκαντζα σε μερικα σημεια, ο αφηγητης γινεται λιγο αλαζονικος.
-
.... είδα το Jobs ... τι το'θελα
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... είδα το Jobs ... τι το'θελαMημλες τετοια..και την αφησα στη μεση χτε..Γιατι ετσι;
-
είδα το White house down. Πριν μπω είχα την εντύπωση ότι θα είναι σαν το Olympus has fallen αφού φαινόταν σχεδόν ίδια η πλοκή. Παρόλα αυτά δεν ήταν άσχημο και με κράτησε όλα τα λεπτά σε εγρήγορση Για κλασσική αμερικάνικη περιπέτεια πάντα, γενικότερα τπτ το ιδιαίτερο
-
G I Joe Retaliation.
Καλη φαση για να περασει το βραδυ σου..
-
Pacific Rim 3D
Τεράστια ρομποτ, τεράστια τέρατα, μάχες και ολα αυτά σε 3D.
Ενα δάκρυ κύλησε...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]