Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οτι να΄ναι...

Στο δικό μου πόστ σε καμμιά περίπτωση δεν εννοούσα κάτι τέτοιο, απλά γιατί θεωρώ πως όλοι αυτοί είναι φανατικοί και διαταραγμένοι, ακόμα και άτομα που από επάγγελμα ή με διάφορα ανταλλάγματα έχουν αυτή τη συμπεριφορά, της κατήχησης, του διαφωτισμού και της προπαγάνδας, και που σίγουρα κατευθύνονται από - επαγγελματίες πιστούς -, που σε λογικούς ανθρώπους φαντάζουν και είναι αστειότητες.
Είναι προφανές ότι χλευάζω αυτές τις συμπεριφορές, και ξεχωρίζω την πίστη από τους επί της γής εκπροσώπους της, την όποια πίστη της όποιας θρησκείας, όπως και ότι θεωρώ ότι όλοι οι φανατικοί της όποιας θρησκείας είναι επικίνδυνοι, και για να απαντήσω στον nass, και όχι μόνο σε αυτόν αλλά σε όσους μου επιτέθηκαν προσωπικά, εννοούσα, πως η έλλειψη πίστης κάνει τον άνθρωπο άγριο ζώο, και δεν εννοούσα ότι οι άθεοι είναι άπιστοι, σίγουρα έχουν την πίστη τους στον άνθρωπο, αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να σέβονται τις ανθρώπινες αξίες και την ανθρώπινη ζωή.
Μια άποψη εξέφρασα και με πήρατε με τις πέτρες, είναι πάντως σίγουρα ενδιαφέρουσα η έκφραση και συμπεριφορά όσων καθημερινά - διατριβούν - στο διαδίκτυο σε θέματα επί παντός επιστητού, και δεν αναφέρομαι στην διαφορετικότητα των απόψεων, αλλά στον τρόπο, τη φρασεολογία και στα επιχείρήματα που εκφράζεται αυτή η διαφορετικότητα.
Το έχω ξαναπεί, στο διαδίκτυο με την προστασία της ανωνυμίας συνήθως προβάλουμε μόνο το υπερ-εγώ μας και σπάνια κάτι επικοδομητικό για την διαδικτυακή κοινότητα, αρκετά όμως με τα ρομαντικά γιατί βλέπω ήδη τις πέτρες να ξανάρχονται.