-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
ΦΑΣΙΣΜΟΣ Κ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ
αλλά αποτι βλέπω απο τις προηγούμενες αναρτήσεις όλοι σας τουμπεκι για την SHELL.....
Δε γνωρίζω τι γίνεται ή τι θα γίνει στον Αρκτικό, όμως αυτό που έγινε στο Spa είναι αδιανόητο. Θα πρέπει να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται για αυτό.
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
ΦΑΣΙΣΜΟΣ Κ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ
αλλά αποτι βλέπω απο τις προηγούμενες αναρτήσεις όλοι σας τουμπεκι για την SHELL.....
Δε γνωρίζω τι γίνεται ή τι θα γίνει στον Αρκτικό, όμως αυτό που έγινε στο Spa είναι αδιανόητο. Θα πρέπει να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται για αυτό.
Τι το κακό κάνανε; Διαμαρτυρήθηκαν χωρίς να πειράξουν κανέναν ούτε προξένησαν καμιά ζημιά.
-
Γιατί πασά μου τι έγινε δλδ έκοψε το γάλα απο τις Βέλγικες αγελάδες; Και αφού δεν ξέρεις τι γίνεται στον Αρκτικό τι θα γίνει κλπ πώς έχει άποψη; Ενδιαφέρον
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί πασά μου τι έγινε δλδ έκοψε το γάλα απο τις Βέλγικες αγελάδες; Και αφού δεν ξέρεις τι γίνεται στον Αρκτικό τι θα γίνει κλπ πώς έχει άποψη; Ενδιαφέρον
Μην μπερδευεσαι. Το να διαδηλώνουν είναι δικαίωμά τους και δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αν το έκαναν σωστά. Όμως αυτό στο βάθρο είναι ανήθικο και λογικά παράνομο. Δε κρίνω αν η συγκεκριμένη κατηγορία είναι ορθή, μη τα συγχέουμε.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ήταν όμως δυνατή τρολιά, αν είχαν βάλει δε και τρίτη σημαιούλα θα τους έβγαζα το καπέλο. http://www.liveleak.com/view?i=0e3_1377556857Εχει μπει στην αμεσως προηγουμενη σελιδα...
-
Μην μπερδευεσαι. Το να διαδηλώνουν είναι δικαίωμά τους και δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αν το έκαναν σωστά. Όμως αυτό στο βάθρο είναι ανήθικο και λογικά παράνομο. Δε κρίνω αν η συγκεκριμένη κατηγορία είναι ορθή, μη τα συγχέουμε.
Παρανομο δεν ειναι- ποσο μαλλον ανηθικο.
-
Δεδομένου πως πρόκειται μάλλον για ιδιωτικό χώρο, είναι καταπάτηση και άρα παράνομο κατά πάσα πιθανότητα.
-
Πως κατάφεραν και ανέβηκαν ώστε να τα τοποθετησουν? Φύλαξη δεν υπάρχει?
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Παραποίηση λογοτύπου --> Παράνομο
Το ανήθικο είναι μια καλή κουβέντα που πάντα υπάρχει όταν μια οργάνωση ασχολείται με συγκεκριμένα μεγάλα ονόματα επειδή έτσι τη βολεύει.ΥΓ:
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Παράνομο πιστεύω πως είναι, ειδικά μετά από αυτά που είπαν τα παιδιά, στο θέμα της ηθικής όμως είμαι σίγουρος, δε γίνεται ο καθένας με το έτσι θέλω να συκοφαντεί. Μπορούσαν να έχουν ένα τεράστιο πανό στην κερκίδα, όχι όμως στο βάθρο την ώρα των εθνικών ύμνων (σαν να σου λεν θα με ακούσεις όπως κι αν έχει) σε έναν αγωνα που είχε την υποστήριξη της Shell να βγάζουν κάτι τέτοιο.
-
+1, απαράδεκτα πράγματα.
Η συκοφαντια εχει και τα ορια της -
Α) Η αρκτική είναι δύσκολη περιοχή για εξόρυξη πετρελαίου καθώς Αμερική, Καναδάς, Ρωσία, Νορβηγία και Δανία έχουν όλοι βλέψεις και είναι δύσκολο να τα βρουν με δεδομένο το γεγονός ότι τα κοιτάσματα είναι πολλά και μεγάλα. Η πιο πολλά υποσχόμενα περιοχή πάντως είναι η Βορειοανατολική Σιβηρία στα σύνορα με την Αλάσκα if you know what I mean... Επίσης προς το παρόν γίνονται μόνο γεωφυσικές έρευνες, οπότε δεν υπάρχει κάτι να σωθεί από τις 'κακές' εταιρίες..
Β) Αυτοί οι τύποι εκεί πως βρέθηκαν? Αυτοκίνητα, αεροπλάνα, ελικόπτερα και τα φουσκωτά τους με τι τα ταΐζουν, με σανό? Επίσης οι εταιρίες δεν είναι χαζές να μην προσέχουν το περιβάλλον στο οποίο έχουν συμφέροντα, θέλουν την κοινωνία σύμμαχο και φυσικά δεν θέλουν τα πρόστιμα τύπου BP στον κόλπο του Μεξικό... Οπότε και καθαρά οικονομικά να το πάρει κανείς, νοιάζονται και παρανοιάζονται για το περιβάλλον.. Δεν ξέρω τι παριστάνει η GreenPeace ή τι κρύβεται απο πίσω, αλλά με φοβίζει περισσότερο απο οποιαδήποτε πετρελαική εταιρία.
Σόρυ για το οφ-τόπικ, αλλά είμαι στο επάγγελμα και δεν μπορούσα να μη γράψω κάτι, ειδικά μετά απο κάποια υπερβολικά ποστ που είδα.
Στα του αγώνα, δεν τον είδα, αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν έχασα και πολλά. Κρίμα για Κιμι και γενικότερα κρίμα για την Ferrari να παλεύει να φτιάξει αυτοκίνητο της προκοπής κι ο Γερμανάκος να παίρνει το 4ο σερί αέρα..
-
δε γίνεται ο καθένας με το έτσι θέλω να συκοφαντείσυκοφαντία: θηλυκό
**ψευδής κατηγορία** που εκτοξεύεται ηθελημένα εναντίον κάποιου με σκοπό να τον βλάψει*
Πριν γράψουμε μια λέξη, καλό είναι να γνωρίζουμε και το νόημά της.
-
Ο χρήστης alfa-milan έγραψε:
Σόρυ για το οφ-τόπικ, αλλά είμαι στο επάγγελμα και δεν μπορούσα να μη γράψω κάτι, ειδικά μετά απο κάποια υπερβολικά ποστ που είδα.
Οffshore engineer?
-
Φανταζομαι και στον Νιγηρα το ιδιο ενδιαφερον δειχνουν, καθαρα απο οικονομικης αποψης
Η αληθεια ειναι οτι κι εμενα η greenpeace με φοβιζει, τοσες οικολογικες καταστροφες εχει κανει -
@mirage
Petroleum engineer@rx8_drifter
Στο Νίγηρα δεν παράγεται πετρέλαιο, οπότε δεν τους ενδιαφέρει. Προφανώς η GreenPeace δεν έχει κάνει οικολογικές καταστροφές, το θέμα είναι που βρίσκει κεφάλαια και πως έχει αποκτήσει τόση δύναμη, γιατί προσωπικά δεν πιστεύω στον ρομαντισμό κάποιων οικολόγων.
Φυσικά θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς πετρέλαιο και ρεύμα σε σπηλιές κτλ, αλλά έτσι όλοι σαν τον Νίγηρα πχ δεν θα ήμασταν? Σ' αυτή την περίπτωση όμως το nickname σου θα ήταν ούγκα και δεν θα είχαμε αυτή την επικοινωνία μέσω internet.. -
say wut?
http://pacific.jour.auth.gr/emmeis/?p=4623απ τον ρομαντισμό μου μέχρι τα κροκοδείλια δάκρυα σου για την shell και τον πόνο της για το περιβάλλον είναι δυο τσιγάρα δρόμος, άσε που δεν έχω και ροχι
-
My mistake, νόμιζα εννοούσες την χώρα και όχι τον ποταμό. Δεν έκλαψα για την Shell, αν είναι δυνατόν! Και φυσικά νοιάζεται καθαρά για τα οικονομικά οφέλη, που έχουν όμως άμεση σχέση με την καταστροφή του περιβάλλοντος. Πάντως το κείμενο λέει ότι οι πετρελαιοκηλίδες δημιουργήθηκαν από την προσπάθεια κλοπής πετρελαίου, αναρωτιέμαι ποιος να κρύβεται απο πίσω...
Πάντως κατά την εξόρυξη είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες για οικολογική καταστροφή, χωρίς βέβαια να είναι μηδαμινές... Κάτι για το οποίο παλεύουν οι ίδιες οι εταιρίες και επενδύουν πολύ χρήμα, με στόχο την εξάλειψη φαινομένων τύπου gulf of Mexico, με σκοπό φυσικά τα μεγαλύτερα κέρδη. Κάτι όμως που δεν διαφέρει και πολύ από το ατύχημα στη Φουκοσίμα..
Αναρωτιέμαι πάντως αν έχεις την ίδια άποψη για τα πυρηνικά εργοστάσια ή για τα αιόλικα πάρκα πχ και την ώχληση που αυτά δημιουργούν και τα οποία παράγουν απειροελάχιστη ενέργεια σε σχέση με την 'οικολογικότητά' τους.. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
δε γίνεται ο καθένας με το έτσι θέλω να συκοφαντεί
συκοφαντία: θηλυκό
ψευδής κατηγορία που εκτοξεύεται ηθελημένα εναντίον κάποιου με σκοπό να τον βλάψει*
Πριν γράψουμε μια λέξη, καλό είναι να γνωρίζουμε και το νόημά της.
Υποδείξεις και συμβουλές για την ελληνική γλώσσα δε χρειάζομαι, ευχαριστώ.
Από τη στιγμή που (δικαστικά) δεν έχει αποδειχθεί, αποτελεί συκοφαντία. -
Ο χρήστης alfa-milan έγραψε:
My mistake, νόμιζα εννοούσες την χώρα και όχι τον ποταμό. Δεν έκλαψα για την Shell, αν είναι δυνατόν! Και φυσικά νοιάζεται καθαρά για τα οικονομικά οφέλη, που έχουν όμως άμεση σχέση με την καταστροφή του περιβάλλοντος. Πάντως το κείμενο λέει ότι οι πετρελαιοκηλίδες δημιουργήθηκαν από την προσπάθεια κλοπής πετρελαίου, αναρωτιέμαι ποιος να κρύβεται απο πίσω...
Πάντως κατά την εξόρυξη είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες για οικολογική καταστροφή, χωρίς βέβαια να είναι μηδαμινές... Κάτι για το οποίο παλεύουν οι ίδιες οι εταιρίες και επενδύουν πολύ χρήμα, με στόχο την εξάλειψη φαινομένων τύπου gulf of Mexico, με σκοπό φυσικά τα μεγαλύτερα κέρδη. Κάτι όμως που δεν διαφέρει και πολύ από το ατύχημα στη Φουκοσίμα..
Αναρωτιέμαι πάντως αν έχεις την ίδια άποψη για τα πυρηνικά εργοστάσια ή για τα αιόλικα πάρκα πχ και την ώχληση που αυτά δημιουργούν και τα οποία παράγουν απειροελάχιστη ενέργεια σε σχέση με την 'οικολογικότητά' τους..Sorry για την σφηνα, αλλα στην Νιγηρια το τι κλεψιμο πεφτει απο τους αγωγους των πετρελαϊκων δεν φανταζεστε..... Ειναι σε αλλο επιπεδο απλα.....
Και στην ρυπανση που προκαλειται απο αυτες τις κλεψιες δεν οφειλοντε οι πετρελαϊκες. Ή μαλλον οφειλοντε γιατι κανουν τα στραβα ματια (μαλλον για μην τους φανε λαχανο ή ανατιναξουν τπτ εγκαταστασεις) αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο....
2013 - Shell Belgian Grand Prix