-
παντως το συστημα της G ειναι καλυτερο της delta...
σε ενα αμαξι που σε ορισμενες εκδοσεις φτανει τα 30.000€+, δεν δικαιολογειται ο ημιακαμπτος, που σιγουρα δεν προσφερει την ιδια ανεση, οσο μαλακη και αν ειναι η ρυθμιση της αναρτησης! -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η Honda έχει πολλών ειδών αναρτήσεις με διπλά ψαλίδια, κάποια είναι 2 συνδέσμων, κάποια παραπάνω.Σε ποιά/ο μοντέλα/ο.
BTW το μόνο που θυμάμαι να έχει περίεργη ανάρτηση με 'ΔΨ' ήταν η μπροστινή του LFA που το κατω μέρος ήταν δυο ξεχωριστοί σύνδεσμοι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
BTW το μόνο που θυμάμαι να έχει περίεργη ανάρτηση με 'ΔΨ' ήταν η μπροστινή του LFA που το κατω μέρος ήταν δυο ξεχωριστοί σύνδεσμοι
Και το NSX
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Η Honda έχει πολλών ειδών αναρτήσεις με διπλά ψαλίδια, κάποια είναι 2 συνδέσμων, κάποια παραπάνω.
Σε ποιά/ο μοντέλα/ο.
ι
Prelude, Accord
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Σύμφωνα με αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-link_suspension για να θεωρηθεί μια ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων,απαιτείται η ύπαρξη τουλάχιστον τριών συνδέσμων.Επειδή όμως στη wiki ο καθένας μπορεί να γράψει την παπαρολογία του ως επιστημονική άποψη και καθώς το θέμα είναι τεχνικό και όχι γραμματικό....ο εν λόγω κύριος http://www.masteruninauto.net/index.php?id_pagina=8 σε ανάλυσή του στο περιοδικό auto tecnica (http://autotecnica.org/) δέχεται ότι multilink είναι μόνο η ανάρτηση 5 συνδέσμων,καθώς μόνο όταν υπάρχουν 5 σύνδεσμοι,γίνεται σωστή κατανομή του έργου που καλείται να επιτελέσει ο καθένας από αυτούς τους, ενώ στην ουσία η ανάρτηση με 3 ή 4 συνδέσμους-ασχέτως αν καλείται multilink-είναι μια BLG (bracci longitudinali guidati),που ως μόνο πλεονέκτημα έναντι της πραγματικής multilink παρουσιάζει το γεγονός πως στοιχίζει φθηνότερα και καταλαμβάνει λιγότερο χώρο.Ο δικός μου ορισμός για μια ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων δεν είναι (μόνο) ο αριθμός των συνδέσμων αλλά πρέπει επίσης να μπορεί να λειτουργεί μόνο λόγω των ελαστικών συνδέσεων των συνδέσμων.
Δηλαδή αν αντικατασταθούν τα ελαστικά μέρη της ανάρτησης με συμπαγή, αυτή δεν θα δουλεύει αλλά θα μαγκώνει.
Τότε και μόνο τότε ορίζω ότι μια ανάρτηση είναι πολλαπλών συνδέσμων. -
Γιατί δε την ορίζεις με βάση το ζώδιο του σχεδιαστή? Πιο πολύ νόημα θα έχει.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Η Honda έχει πολλών ειδών αναρτήσεις με διπλά ψαλίδια, κάποια είναι 2 συνδέσμων, κάποια παραπάνω.
Σε ποιά/ο μοντέλα/ο.
ι
Prelude, Accord
Οχι οτι έχει και ιδιαίτερη σημασία αλλα διπλά ψαλίδια θα 'ονόμαζα' μια ανάρτηση με 2 Α-Arms (wishbones) ή τέλος πάντων κάτι που πιάνει σε ενα σημείο απο την πλευρά της ρόδας και σε δύο πάνω στο αμάξωμα.
^αυτό σαν multilink θα το περιέγραφα πχ.
-
Εγώ θα το ονόμαζα κάστανα και καλαμπόκι από τον Άγιο Παντελεήμωνα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γιατί δε την ορίζεις με βάση το ζώδιο του σχεδιαστή? Πιο πολύ νόημα θα έχει.Βλέπω και τους κινηματικούς μηχανισμούς τους καταλαβαίνεις καλά.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ θα το ονόμαζα κάστανα και καλαμπόκι από τον Άγιο Παντελεήμωνα.Ποπ κόρν και μαλλί της γριάς απο αθίγγανο περίμενα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γιατί δε την ορίζεις με βάση το ζώδιο του σχεδιαστή? Πιο πολύ νόημα θα έχει.
Βλέπω και τους κινηματικούς μηχανισμούς τους καταλαβαίνεις καλά.
Ναι, σε αντίθεση με εσένα που θα ήταν παράλογο να έχουμε τέτοιες απαιτήσεις.
Καλά ξεκίνα από τα ελληνικά πάντως ώστε να μάθεις τι σημαίνει η κάθε λεξούλα και μετά προχωράς σε ύλη εμείς και ο κόσμος δημοτικού πχ.
-
Θα προσπαθήσω να μην χρησιμοποιώ άγνωστες για σένα λέξεις.
-
χαχαχα
άρχισες να ψάχνεις πάλι στο google καημένο γατάκι, άστο, κάνε το βλάκα, μη ταλαιπωρείσαι ΠΑΛΙ μάταια.
φιλικά στο λέω, κρίμα να βασανίζεσαι έτσι καλοκαιριάτικΟ, να πεις ότι θα μάθαινες και κάτι να πω οκ, τώρα τσάμπα κόπος.
ΥΓ. Εμβόλου στροφάλου λέει χαχαχαχχακηβαξηχκηξσδφωσ
-
Ναι αλλά είναι από ντούα, ΥΠΕΡατού. Βούλωνε ικε
-
^ΣΚΑΣΕ
-
Μη βρίζεις όταν σου μαθαίνουν τι λένε στο ΕΜΠ φίλε μου
-
Λοιπόν,
(Προσβλητικός) Ορισμός multilink ανάρτησης:
ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΓΚΩΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MULTILINK.Νομίζω ότι οι multilink αναρτήσεις έχουν πρόβλημα στην κινηματική τους.
Δηλαδή η ανάρτηση δεν θα κινείται αν οι σύνδεσμοι δεν έχουν ελαστικές αρθρώσεις. -
Τι, τόσο γρήγορα ξέπεσες από τη διδαχή με λινξ στα 'νομίζω'
ουουουου ξενέραααααααααα
-
Βρες ΟΛΕΣ τις multilink αναρτήσεις, να τις δω και θα σου πω αν ισχύει για όλες.
Μέχρι τότε, νομίζω.
Τα λινξ να τα μελετήσεις.
-
χαχαχαχα συνεχίζει η ταλαίπωρη, γαμάτος.
ωραίο το λινκξ και σχετικό
Οδήγησα....