-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Πιστεύω οτι καλά έκανες,γιατι μετά τα 230 χαλάει και το στροφόμετρο.Γιατί συγκεκριμένα στα 230?? Δέν νομίζω να μπαίνει κάν στα κόκκινα ακόμα και αν μπορούσε να φτάσει 230
-
Γυρνώντας από Αθήνα στην μεγάλη κατηφόρα του Μαρτίνου κατάφερα να δω κι εγώ 200 με 5500 σαλ περίπου... Αν είχε άλλα 92 άλογα με αυτή την κλιμάκωση στο σασμάν θα έπιανε 230+ με την 5η... Πάντως γενικά έκανα πολύ άνετο ταξίδι και με μια μωτ γύρω στα 160-170 km/h αν εξαιρέσεις Α.Κων/νο και Τέμπη...
Και με ακριβώς ένα ρεζερβουάρ να προσθέσω... Φουλάρισα στο Γέρακα και μου άναψε το λαμπάκι στον Πλαταμώνα όπου και ξαναέβαλα. Εκεί πήρε 32 lt σε σύνολο 45 που είναι η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ του, άρα για τα 100 km μέχρι τη Θεσσαλονίκη υποθέτω πως θα έφταναν 13 lt βενζίνης... -
Ο χρήστης alkoolouxos έγραψε:
Γυρνώντας από Αθήνα στην μεγάλη κατηφόρα του Μαρτίνου κατάφερα να δω κι εγώ 200 με 5500 σαλ περίπου... Αν είχε άλλα 92 άλογα με αυτή την κλιμάκωση στο σασμάν θα έπιανε 230+ με την 5η...Προφανώς κάπου αστειεύεσαι! Με 184 άλογα, 1000 κιλά θα ήταν παιχνιδάκι...
Κατανάλωση έβγαλες καθόλου;
-
Ανακοινώθηκε η τιμή του swift sport 1.6 στην Ολλανδία: 17.699 ευρώ
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ανακοινώθηκε η τιμή του swift sport 1.6 στην Ολλανδία: 17.699 ευρώΡε τους πλακατζιδες... Κοιτα να δεις πλακες που κανουν...
ΑΚΛΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ
-
Οι Ολλανδοί νομίζω ότι στα 1.600 είναι αρκετά ακριβοί σαν αγορά...
-
H Oλλανδία έχει μεγάλες φορολογίες , δεν είναι καλό μέτρο σύγκρισης
-
125 τελικά ο 1.6οοαρης;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
125 τελικά ο 1.6οοαρης;Έτσι λένε...
-
Αν είναι καλοστημένο πιστεύω θα ειναι μια καλή εναλλακτική...
-
Δεν νομίζω να μην είναι. Και τα 125 αν έρχονται σε σωστές ποσότητες (αφού δεν μιλάμε για τούρμπο), θα πηγαίνει μια χαρά πιστεύω. Πόσα κιλά να είναι άραγε;
-
Μετα απο μια οδυσσεια 15 ημερων για το κωλοδανειο*, ηρθε το μπλε ελεκτρικ Swift. Εντυπωσεις αργοτερα, γιατι μια που ηρθε και μια που το πηραν οι δικοι μου και φυγανε για διακοπες. Ελπιζω να γυρισει ζωντανο
*ειναι δυνατον οταν παιρνεις δανειο ως φυσικο προσωπο με περιουσια τιποτα, να βγαινει το δανειο την ιδια μερα, και οταν το παιρνεις ως εταιρεια με περιουσια και τζιρο Χ (Χ κεφαλαιο παρακαλω), να σε ζαλιζουν 15 μερες για δικαιολογητικα?
-
Φυσικά, διότι η εταιρεία κλείνει σε 1 μέρα και άντε βγάλε άκρη, ενώ οι άνθρωποι ζουν και απομυζούνται μέχρι να ξεπληρώσουν.
-
Ενα review που πετυχα για το sport..
http://www.channel4.com/4car/road-tests ... sport.html -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φυσικά, διότι η εταιρεία κλείνει σε 1 μέρα και άντε βγάλε άκρη, ενώ οι άνθρωποι ζουν και απομυζούνται μέχρι να ξεπληρώσουν.ναι αλλα ειπα οτι η εταιρεια εχει και περιουσια ενω το φυσικο προσωπο οχι. Τεσπα.
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Ενα review που πετυχα για το sport..
http://www.channel4.com/4car/road-tests ... sport.htmlK ενα ακομα: http://www.worldcarfans.com/news.cfm/co ... -in-detail
-
παντως το σπορτ στο οτοτριτι ειδα οτι ειναι 1100κιλα και εχει 17αρες...
αν σκεφτουμε οτι το c2 ειναι και αυτο 125 αλογα φορα 16αρες και εχει και αυτο θεοκοντο σαζμαν τοτε πολυ φοβαμαι οτι το αμαξι θα ειναι μετριο σε επιδοσεις.... -
Λοιπον επειδη κι εγω αγοραζω εντος της βδομαδος ενα 1300αρακι GL special να πω επειδη ρωτηθηκε πως το special ειναι αποκλειστικα 5πορτο και αμιγως Ιαπωνικο με 185/60/15 ζαντες σιδερενιες η αλουμινιου αναλογα την εκδοση εν αντιθεση με τα 3θυρα που ειναι Magyars motors δηλαδη Ουγγαρεζικα κι εχουν αρκετα διαφορετικα πραγματα απο το εργοστασιο (πχ ακομη και τα μπουζι διαφερουν, ιμαντες, λαστιχα κλπ).
Το Sport θα εχει 17αρες, πολυ πιο κοντο σαζμαν, χαμηλωμενο κατα 1,5 ποντους αν δεν κανω λαθος και βεβαια καμια σχεση στη συμπεριφορα αφου ειναι αρκετα 'πισωκινητο' μπροστοκινητο (θυμιζει Rally θα ελεγα) σε σχεση με τα σημερινα GTi της κατηγοριας που κατα την αποψη μου και για τα γουστα μου παντα ειναι τελειως ανοστα και 'γυναικεια'!
Παντως παροτι προκειται για ενα ταπεινο 1300αρακι μου καναν εντυπωση καποια πραγματα οπως οτι εχει καδενα αντι για ιμαντα χρονισμου, κλειστου τυπου μπαταρια, Galfer (!!!) τακακια, μπουζι ιριδιου NGK (μαλλον σαν option μου φαινεται παροτι τα αναφερει το manual), υγρα φρενων DOT4, αρκετα ρυθμισιμη συμπεριφορα, ABS με EBD και BAS, τρομερη τιμη βασης κλπΑλλα και αρκετα μειον τα οποια διαπιστωσα αφου το εκανα 3 φορες test drive ενω οδηγησα κι οτιδηποτε αλλο στην κατηγορια υπαρχει για να εχω κριτηριο, οπως ΠΟΛΥ μακριες 4η-5η, λαθος διασταση ελαστικων στις 15αρες ζαντες (ηδη παρηγγειλα αντι 185/60/15 Bridgestone RE080 που φορα τα Toyo T1-R se 185/55/15 οποτε το 'κοντυνα' κατω απο το υψος του Ουγγαρεζικου που φορα 165/70/14), οταν πατας φρενο με το αριστερο για να το στηζεις 'βυθιζεται' αφου ενεργοποιειται το BAS και κοκκαλωνει, ανεπαρκες port bagage, σχετικα μακρια κρεμαγιερα (3,2 στροφες εστω κι αν τελικα το τιμονι του 'κοβει' πολυ με κυκλο στροφης 9+ μετρα), δεν παιζει το CD του MP3 (ενταξει ζηταω πολλα θα πει κανεις αλλα δεν ειναι κατι που κοστιζει πολυ στην εταιρεια), κατι αλλο δεν θυμαμαι.
Στο δια ταυτα μου φαινεται καταπληκτικο αυτοκινητακι και θα ηθελα αν καποιος ιδιοκτητης ξερει να μου απαντησει, ειδα οτι εχει παρα πολυ καστερ μπροστα (5+ μοιρες, ουτε το Subaru δεν εχει τοσο, μπραβο τους) και λεει τουλαχιστον στο βιβλιο πως ρυθμιζεται οπως και το καμπερ, δοκιμασε κανεις να του κανει ευθυγραμμιση κι αν ναι περνει κι αλλο καμπερ/καστερ και μεχρι ποιες τιμες;
Κι αν τα αυξησε ειδε λιγοτερες μουρες στις στροφες - αν και δεν το θεωρω πολυ υποστροφικο σαν αυτοκινητο γενικως - η μειωση της ανεσης/αποστασης φρεναρισματος στην ευθεια;Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια απαντηση και συγνωμη για το μακροσκελες της απαντησης.
-
καλοταξιδο μητσοοοοο
-
Ευχαριστω φιλαρακι, σε τρεχω τωρα και με τρεχεις που θα' λεγε και καποιος γνωστος!
Suzuki Swift 2005