-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
Όσοι είναι χωρίς γκόμενα για καιρό και ψάχνονται, δεν καταλαβαίνουν ότι ο σημαντικότερος γυναικοδιώχτης είναι το strobo της αγαμίας που είναι εγκατεστημένο πάνω απ το κεφάλι τους
strobe στο κεφαλι καλο! κατι για φωτακι στο κεφαλι μου ειχε πει
μια πρωην. δεν το ειχα προσεξει πριν μου το εξηγησει αυτη (ηταν αρκετα εξυπνη κοπελα) οτι κανει μπαμ
στους ανδρες και λιγοτερο στις γυναικες.Άμα έχεις φωτάκι πάει κι έρχεται
Δυστυχώς οι άντρες δύσκολα το κρύβουμε και είναι κάτι που ξενερώνει τρελά τις γκόμενες, ασχέτως αν είναι το ίδιο λιμασμένες -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Εγω επαιζα τα λιοκια!Α φυσικα να συζεις . Γαμο μετα τα 45 50 με 37 38ρα αντε 40ρα καλοστεκουμενη η παιδι πρωτα και μετα γαμο .(προτεινεται)
Πάρε γυναίκα 39 χρονών με 'ληγμενα' ωάρια για να υποφέρει το παιδί σου μια ζωή...
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Εγω επαιζα τα λιοκια!
Α φυσικα να συζεις . Γαμο μετα τα 45 50 με 37 38ρα αντε 40ρα καλοστεκουμενη η παιδι πρωτα και μετα γαμο .(προτεινεται)
Πάρε γυναίκα 39 χρονών με 'ληγμενα' ωάρια για να υποφέρει το παιδί σου μια ζωή...
Άστα να πάνε και λίγα λες, ούτε στον εχθρό μου τέτοια κατάρα...
-
Είναι επικίνδυνο να πας για δεύτερο, dont do it
-
Πάλευα επί 17 χρόνια να αποκτήσω ένα παιδάκι και τελικά ο καλός θεός (μεγάλη η χάρη του) με αξίωσε με την υπέρτατη χαρά που μπορεί να γνωρίσει ένας άντρας.
Τώρα προσπαθώ να διπλασιάσω τη χαρά μου, τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει. Πρώτα ο θεός βέβαια. -
Ό,τι σε φωτίσει ο Θεός, τί να πω...
-
Είχες κάνει τάμα Κουτσάν;
-
Ποιος ειπε οτι τα ληγμενα ωαρια ειναι οποσδηποτε καταρα. Ξαδερφη μου εκανε παιδι στα 43 44 κανονικα. Χαλαρα.
-
coupea μή μου πεις ότι
-
Ρε φιλε παρε αμαξι με πιστονια . Α μα πια!
-
Ρε συ, πηρα, δεν το μαθες?!
-
H φάση είναι GB
-
Οχι. GP ειναι.
-
Αχ και να ξερες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
H φάση είναι GBJB είναι πλέον
-
HJ βασικα
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ποιος ειπε οτι τα ληγμενα ωαρια ειναι οποσδηποτε καταρα. Ξαδερφη μου εκανε παιδι στα 43 44 κανονικα. Χαλαρα.Η αδελφή μου έκανε το πρώτο της στα 37 και τώρα που είναι 39 περιμένει σε λίγους μήνες και το δεύτερο μπόμπιρα...
Η ηλικία δεν επηρέασε και δεν επηρεάζει τις εγκυμοσύνες της.
Ωστόσο το ξέφρενο και ανέμελο παρελθόν (γαρ ακρο-αριστερή, φεμινίστρια, φοιτηταριό 10ετίας, τσιγάρο από το γυμνάσιο, ποτά, μούρλα, τρέλα κλπ...κλπ...) επηρέασε πολύ το σώμα της και ο πρώτος τοκετός την ταλαιπώρησε πολύ. -
Είναι αποδεδειγμένο ότι με την πάροδο της ηλικίας τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες γίνονται λιγότερο γόνιμοι. ΕΠίσης αυξάνονται οι πιθανότητες επιπλοκών και ανωμαλιών στο έμβρυο.
Και μια σημερινή είδηση:
Το σπέρμα χάνει την ποιότητά του μετά τα 35
Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που πρέπει να ανησυχούν για το αναπαραγωγικό τους ρολόι. Είχε διαπιστωθεί ότι όσο... περνούν τα χρόνια περιορίζεται και η αναπαραγωγική ικανότητα του άνδρα.
Αυτό που δεν είχε διαπιστωθεί είναι το αν μειώνεται η ποσότητα ή η ποιότητα του σπέρματος. Μια νέα μελέτη στις ΗΠΑ δείχνει ότι μετά την ηλικία των 35 ετών αρχίζει να υπάρχει σταδιακή επιδείνωση τόσο της ποσότητας όσο και της ποιότητάς του.
Πιο δύσκολα μπαμπάς, πιο πιθανό το κορίτσι
Τη μελέτη διεξήγαγαν ειδικοί των Εργαστηρίων Αναπαραγωγικής Τεχνολογίας στο Λος Αντζελες. Ανέλυσαν το σπέρμα 5.081 ανδρών ηλικίας 16-72 ετών και διαπίστωσαν ότι τα προβλήματα στην ποιότητα αλλά και στην ποσότητα του σπέρματος ξεκινούν στην ηλικία των 35 ετών. Προηγούμενες μελέτες υποστήριζαν ότι αυτά τα προβλήματα κάνουν την εμφάνισή τους μετά την ηλικία των 40 ετών στον άνδρα.Η μελέτη έδειξε επίσης ότι όσο μεγαλώνει ο άνδρας - και ειδικά μετά την ηλικία των 55 χρόνων - τόσο αυξάνονται τα σπερματοζωάρια που φέρουν το χρωμόσωμα Χ το οποίο είναι και υπεύθυνο για τη γέννηση κοριτσιών. Οι ερευνητές αναφέρουν ότι δεν έχουν όμως ακόμη στοιχεία που να δίνουν μια απάντηση στο γιατί μειώνεται το χρωμόσωμα Υ και αυξάνεται το Χ όσο μεγαλώνει ο άνδρας.
«Υπάρχουν πλέον πειστικές επιδημιολογικές αποδείξεις σύμφωνα με τις οποίες όσο μεγαλώνουν οι άνδρες, τόσο δυσκολεύονται να κάνουν παιδιά ανεξαρτήτως της ηλικίας που έχει η σύντροφός τους. Αυξάνονται επίσης οι πιθανότητες αποβολής, ακόμη και αν τελικά μείνει έγκυος η σύντροφος ενός μεσήλικου ή ηλικιωμένου άνδρα. Επιπλέον, η αύξηση της ηλικίας ενός άνδρα, μεταφράζεται και σε αύξηση των πιθανοτήτων για εμφάνιση γενετικών ανωμαλιών στο παιδί του.
Το μήνυμα λοιπόν τόσο αυτής όσο και άλλων μελετών είναι ότι για πολλούς λόγους οι άνδρες που επιθυμούν να ζήσουν την πατρότητα δεν πρέπει να το καθυστερούν πολύ» δήλωσε στο περιοδικό «New Scientist» ο Αλαν Πέισι, ειδικός σε θέματα γονιμότητας στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ.
Πηγή: www.protothema.gr
-
Πιο δύσκολα μπαμπάς, πιο πιθανό το κορίτσι
Για την δυσκολία δεν ξέρω αλλά για το κορίτσι, έτσι φαίνεται
-
Εμείς στο σόι έχουμε κάποια γενετική ανωμαλία, όλο αγόρια βγάζουμε...
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?