-
Φρεσκότατες φωτο από παραλίμνιο πάρκινγκ.
Ένας Μπάμπουρας station με παραλλαγμένα πίσω φώτα:

κι ένα αυτοκινούμενο, αγνώστων λοιπών στοιχείων:
.Σκέφτομαι ότι με τις νέες φορολογικές επιβαρύνσεις μπορεί κι εμείς ν' αρχίσουμε ν' αποτελούμε θέμα φωτογραφικού σαφάρι έτσι κι αποφασίσουμε να ταξιδέψουμε Δυτικά.
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Ένας Μπάμπουρας station με παραλλαγμένα πίσω φώτα:

O Μπαμπουρας ΔΕΝ ειναι μπαμπουρας... δηλαδη δεν ειναι 2χρονος!!!
Ειναι απο τα τελευταια κομματια τα οποια ειχαν μοτερ vw... Γιαυτο και αυτα τα φωτα πισω!
-
Μάλλον ένα από τα Buggy της PAN-CAR.

-
-
Το VdP πως καταφερε και πηρε πισω τις αρχικες πινακιδες με τα απο 15 χρονια.
Δεν καταστρεφονται?Πολυ χαμηλο ειναι. Πρεπει να θελει τρελο φουσκωμα η υδροελαστικη. Σιγουρα κυκλοφορει?
-
Δεν καταστρέφονται πάντα.. εμένα πχ τις κρατούσαν 6 χρόνια.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Δεν καταστρεφονται?Πολυ χαμηλο ειναι. Πρεπει να θελει τρελο φουσκωμα η υδροελαστικη. Σιγουρα κυκλοφορει?
Δεν κυκλοφορει..ακομα,αλλα υποθετω πως προκειται συντομα,αφου πηραν πισω τις πινακιδες.Η αναρτηση οντως θελει τρελο φουσκωμα,προς το παρον ειναι σαυρα.
Για τις πινακιδες μου εκανε και εμενα εντυπωση,αλλα αν ειχαν κατατεθει σε καποια ΔΟΥ χωρις αρκετη κινηση,μπορει να τις ειχαν φυλαξει.
Παντως πιστευω οτι γενικα ποτε δεν κατεστρεφαν τις πινακιδες.Ειχα δει πριν χρονια στις ειδησεις πυρκαγια σε αποθηκη του υπουργειου συγκοινωνιων,και ο χωρος ηταν γεματος παλιες 6ψηφιες πινακιδες.Οποτε λογικα τις φυλαγαν,απλα απο την εκδοση καινουριων προφανως ηταν πολλοι αυτοι που αποκομιζαν οφελη Ισως τωρα που δυσκολεψαν τα πραγματα και ακουγεται οτι δεν υπαρχει ουτε λαμαρινα για καινουριες πινακιδες,να μπηκαν στον κοπο να αναζητησουν τις παλιες. -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Μπορει να μην τις ειχε καταθεσει ποτε και να μην τις ειχε απλα πανω .
-
Αυτό το είχα δει φωτογραφία σε πυλωτή πριν 2 χρόνια περίπου.
Ίσως και να είναι και από τις περιπτώσεις που 'χάθηκε' ο χώρος στάθμευσης.... και σταματήστε αυτή την καραμέλα με το 'τρελό φούσκωμα'.
Αν και κυκλοφορεί και έτσι ή και ακόμα πιο 'σαύρα', λίγα ml υγρά χρειάζεται.Άκου τρελό φούσκωμα...
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Αυτό το είχα δει φωτογραφία σε πυλωτή πριν 2 χρόνια περίπου.Aκριβως..
Μερικά ακόμα από εμένα, αφιερωμένα στον Ρ6Β:
Vanden Plas ADO16 Mark I 1100 4door sedan

Σπάνιο ADO16, σε καλή κατάσταση, με λίγες προσθήκες από άλλα ADO16, πιθανότατα λόγω έλλειψης ανταλλακτικών έπειτα από τρακάρισμα. Μου το έδειξε ο Βίκτωρας.
-
Νομίζω και εγώ πως χρειάζεται υγρό και όχι μπουκάλες. Αν ήθελε μπουκάλες θα ήταν ποιο χαμηλά. Όσο για τις πινακίδες εγώ όταν τις παρέδωσα μου είχανε πει ότι μέσα σε ένα χρόνο μπορούσα να τις πάρω πίσω, αλλιώς θα μου δίνανε νέες.
-

-
Ο χρήστης MG1100 έγραψε:
Νομίζω και εγώ πως χρειάζεται υγρό και όχι μπουκάλες. Αν ήθελε μπουκάλες θα ήταν ποιο χαμηλά. Όσο για τις πινακίδες εγώ όταν τις παρέδωσα μου είχανε πει ότι μέσα σε ένα χρόνο μπορούσα να τις πάρω πίσω, αλλιώς θα μου δίνανε νέες.Καλώς ήρθες!
Το 1100 στο avatar δικό σου είναι;
Αν ναι γράψε λίγα λόγια και βάλε μερικές φωτογραφίες στο 'Made in England'.
-
Καλώς σας βρήκα. Το αμάξι στο avatar είναι το δικό μου, που τυχαία ο andreasp φωτογράφησε στο 3ο PMS στην Πάτρα. Είναι μοντέλο του 1965 πρώτο χέρι που το πήρα από τον πατέρα μου. Είναι ανακατασκευασμένο (πήρε 8 μήνες) και έχω πινακίδες Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ (παλιότερα Ε.Ο.Ο.Ε.). Αυτά για αρχή.
-
Ο χρήστης MG1100 έγραψε:
Καλώς σας βρήκα. Το αμάξι στο avatar είναι το δικό μου, που τυχαία ο andreasp φωτογράφησε στο 3ο PMS στην Πάτρα. Είναι μοντέλο του 1965 πρώτο χέρι που το πήρα από τον πατέρα μου. Είναι ανακατασκευασμένο (πήρε 8 μήνες) και έχω πινακίδες Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ (παλιότερα Ε.Ο.Ο.Ε.). Αυτά για αρχή.E όχι και τυχαία! Είμαι και εγώ της αγγλικής σχολής και φωτογράφησα τα καλύτερα και σπανιότερα. Στείλε μου το email σου αν θέλεις να σου στείλω τη φωτογραφία σε πλήρη ανάλυση.
-
Γερμανός με σκουριές γίνεται;;; Γίνεται!!! Λίγα τέτοια κυκλοφορούν πλέον και αναρωτιέμαι γιατί...

-
Αυτό, όπως δείχνει, πρέπει να ήταν κοντά στην θάλασσα...
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Λίγα τέτοια κυκλοφορούν πλέον και αναρωτιέμαι γιατί...Ισως επειδη σχεδιαστικα θυμιζουν yugo...
Απο την αλλη βεβαια,κυκοφορουν πλεον περισσοτερα yugo απ οτι πχ uno 1ης γενιας,που ειναι οντως αποριας αξιον..
Ισως τελικα ολα ειναι θεμα κοινου στο οποιο απευθυνεται το καθε αυτοκινητο. -
Ρε παίδες για να δω ΜΚ1 Golf που δεν είναι σαν ελβετικό τυρί θα πρέπει είτε να είναι αποκατεστημένο, είτε να το φύλαγαν σαν τα μάτια τους. Για τα 131 λένε, αλλά για μένα τα ΜΚ1 δεν πρέπει να διέφεραν και πολύ. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι χάθηκαν από τους δρόμους νωρίς.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Ρε παίδες για να δω ΜΚ1 Golf που δεν είναι σαν ελβετικό τυρί θα πρέπει είτε να είναι αποκατεστημένο, είτε να το φύλαγαν σαν τα μάτια τους. Για τα 131 λένε, αλλά για μένα τα ΜΚ1 δεν πρέπει να διέφεραν και πολύ. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι χάθηκαν από τους δρόμους νωρίς.Αυτο ξαναπες το.... Ακριβως το ιδιο θεμα συζητουσα χτες. Τελικα ομως τις Beta ξαποστειλαν οι Αγγλοι... και αρχισε η κατω βολτα!!!
Classic Safari