-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Για αλλη μια φορα βλεπουμε το εργο ''το δικο μου αμαξι γ@μ@ει ολα τα υπολοιπα'' (γιατι ειναι δικο μου)
Bασικα για καποιο λογο ο φιλτατος κοκινο_τερας εχει το συνδρομο να βγαζει οποιο αμαξι εχω σκαρτο χωρις ταυτοχρονα να λεει το δικο του καλυτερο(οφειλω να του αναγνωρισω αυτο).
Τα υπολοιπα περι της c μπορουμε να τα πουμε στο αντιστοιχο topic.Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί πρότεινες merc. Για να βρεις μια σχετικά καλή πρέπει να δώσεις πολλά παραπάνω από το υπαρκτό budget συν ότι έχει μια κάπως ακριβούτσικη συντήρηση και κυρίως ανταλλακτικά. Σε αυτά τα λεφτά κοιτάς vfm που σίγουρα είναι το focus και μετά τα mazda.
Αν ξαναδεις πιο πανω που δειχνω 2 αυτοκινητα θα καταλαβεις.Και φυσικα δεν προτεινω μερκ του ανθρωπου.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μοντεο για 2 άτομα;
Πάρτε κανά 207 γτ...
Ειπαμε το θελει ενα σχετικα μεγαλο αυτοκινητο!
2 δεν είπες; Στο στακιρ να μπει και καμία γιαγιά ...
Οι δικοί μου πλέον τριγυριζουν με μίνι
-
Συμφωνώ με τον r_m. Μετά τα 50 πολλοί είναι αυτοί που καταφεύγουν σε μικρότερα αυτοκίνητα. Το θέμα είναι να κάνουν και κανα ταξιδάκι άνετα, ενώ χρειάζεται να έχουν και κάποιους χώρους για τις κλασσικές ανάγκες του στυλ ψώνια κλπ. Άρα θα βόλευε κάτι σε μικρομεσαίο το πολύ. Το θέμα είναι ότι τα αυτοκίνητα στυλ Mondeo, Octavia, Mazda 6 με το ίδιο κόστος αγοράς έχουν μια πιο κλασσάτη αίσθηση, κατάλληλη σε ταξίδια. Τα βάζεις κάτω, διαλέγεις και παίρνεις!
-
Σιγά τους απεραντους δρόμους και τις αυτοστραντα που εχει η Ελλάδα και δεν βολεύεται ένα ζευγάρι μεσηλιξ με ένα σουπερμινι η έστω ένα μικρομεσαίο...
Επιλογές μου
207 γτ
Γκολφ τσι
Λεον τσι
Κορολα
Σιτ -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σιτ
-
Κοκκινο τερας α γ@μησου με τη ψορολα
Το Mondeo που ποσταριστηκε ποιο πριν φαινεται πεντακαθαρο και οπως ειπα θα παμε να το δουμε αυριο μεθαυριο γιατι το αμαξι φαινεται στη πενα.
-
Corolla 1.8 VVTL-i
-
-
Για δες και αυτα τα Βολβα τα Ες40,αξιζουν δευτερης ματιας
Μειονεκτημα η αφορητη καθυστερηση του 'ηλεκτρονικου' γκαζιου,πλεονεκτημα ολα τα αλλα...
Το 1.8 εχει καδενα,το 1.6 ιμαντες
Αλλιως Μαζντα το 6 -
Μονο προβλημα,οτι δε καιει 9 lt/100km
Περα απ'την πλακα,γιωργη θα παρεις αλλο για σενα,ή μ αυτο του πατερα θα βολευεσαι? -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
μαλλον για Ford Focus mk2 liftback σε κοβω.
Ποιό είναι αυτό;
αυτο λεω http://spoki.tvnet.lv/upload/articles/3 ... ocus-5.jpg
δεν ειναι liftback γιατι εβγενε και sedan.@mad_max_geo 2 ατομα και θελετε οικογενιακο sedan? κατα τη γνωμη μου ενα supermini
ειναι μονοδρομος στην περιπτωση σας. με τα σημερινα supermini κανεις ταξιδι ανετα. -
Βρηκα ενα fiesta s για τον πατερα μου αλλα δε το θελει το αμαξι τι να του πω!
-
καταλαβα. κολλημενος μια ζωη, σαν το δικο μου που νομιζει οτι τα mercedes και τα bmw ειναι τα καλυτερα
αυτοκινητα οσο και να κοστιζουν οποιας χρονιας και αν ειναι. ονειρο το εχει να παρει τετοιο αμαξι. -
Μωρε ενταξει... Κολλημενος δεν ειναι ο πατερας μου οσο ο γιος... Μου ειπανε και για κατι κορολες και για κατι τετοια αλλα λεω αμαξια ειναι αυτα ειμαστε σοβαροι? Απλα ο πατερας μου θελει κατι βαρυ, στιβαρο και να ταξιδευει ανετα χωρις να τον ξεφραγκιαζει στη συντηρηση.
-
Μωρε ενταξει... Κολλημενος δεν ειναι ο πατερας μου οσο ο γιος... Μου ειπανε και για κατι κορολες και για κατι τετοια αλλα λεω αμαξια ειναι αυτα ειμαστε σοβαροι? Απλα ο πατερας μου θελει κατι βαρυ, στιβαρο και να ταξιδευει ανετα χωρις να τον ξεφραγκιαζει στη συντηρηση.Απλά παίρνει μια C180 K
Sτα είπα στο Skype! -
ο πατερας μου θελει κατι βαρυ, στιβαρο και να ταξιδευει ανεταΚλασικός μπαρμπας...
Θεωρώ οτι με τι χαρχαλο το φοκους εχει μείνει πίσω στο θεμα εξέλιξης ... Ας οδηγήσει ένα 207 γτ να δει τι παει μα πει Ζουμπερμινι
-
ο πατερας μου θελει κατι βαρυ, στιβαρο και να ταξιδευει ανετα
Κλασικός μπαρμπας...
Θεωρώ οτι με τι χαρχαλο το φοκους εχει μείνει πίσω στο θεμα εξέλιξης ... Ας οδηγήσει ένα 207 γτ να δει τι παει μα πει Ζουμπερμινι
Ωραιο το gt που λες αλλα δεν τρελαθηκα κι ολας οταν το οδηγησα,το περιμενα ενα κλικ πανω σε ολα με τοσα που εχω διαβασει.
Καταρχην παναλαφρο τιμονι που δεν μου αρεσε,μοτερ που σαν να του ελειπαν 5-6 kg ροπη και γαλλικος λεβγες ταχυτητων.
Ωραιο δεν λεω,σιγουρα ασφαλες και ανετο αλλα με τιποτα δεν σε κανει να πεις εδω ειμαστε αυτο το αυτοκινητο εχει κατι το ξεχωριστο. -
ο πατερας μου θελει κατι βαρυ, στιβαρο και να ταξιδευει ανετα
Κλασικός μπαρμπας...
Ελα χαρχαλο η αμαξαρα.
Μωρε ενταξει... Κολλημενος δεν ειναι ο πατερας μου οσο ο γιος... Μου ειπανε και για κατι κορολες και για κατι τετοια αλλα λεω αμαξια ειναι αυτα ειμαστε σοβαροι? Απλα ο πατερας μου θελει κατι βαρυ, στιβαρο και να ταξιδευει ανετα χωρις να τον ξεφραγκιαζει στη συντηρηση.
Απλά παίρνει μια C180 K
Sτα είπα στο Skype!Ειπαμε μη μας ξεφραγκιασει στη συντηρηση!
-
Thoma πες του λιγο οτι δεν κοστιζει τοσο οσο νομιζει
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Thoma πες του λιγο οτι δεν κοστιζει τοσο οσο νομιζειΤα λέω αλλά αγύριστο κεφάλι ο μικρός!
Θα του δείξω τιμολογιακή πολιτική Mercedes-Benz hellas για τα W203-210 που έριξε τις τιμές στα τάρταρα!
Ψάχνοντας αυτοκινητο.