-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αλλα σαν αλεξιπτωτιστης δεν εχεις καμια σχεση με λεμβους ουτε και σαν ορεινος
Σαν αλεξιπτωτιστης Κ/Δ και σαν ορεινός Κ/Δ, έχεις πολλές σχέσεις με λέμβους, όταν πραγματοποιείς την θερινή άσκηση 'Θαλασσία'. Προφανώς σε αυτή την άσκηση θα προέκυψαν οι τραυματισμοί που λέτε...Δεν το έψαξα μέχρι τώρα.
η θαλασσια ειναι μια κοινη νομιζω το ξερεις πολυ λιγες φορες θα δεις καποιον αλλον απο αμφιβιο σε λεμβο οπως πολυ δυσκολα θα δεις αμφιβιο σε αεροναυτικο μεσο σε αυτη την ασκηση οπως το αλλο κουλο που εστελναν ορεινους σε ανακαταληψη βραχονησιδας..
νομιζω οτι τωρα μονο στην καταιγιδα η πως την εχουν ονομασει τωρα πια βλεπεις και τους τρεις σε ολους τους κλαδους τους
(την διακλαδικη λεω)Ρε συ cabala, γιατί τα μπλεκεις τα πράγματα...? Το οτι οι αμφίβιοι είναι πιο συχνά σε λέμβο, δεν αναιρεί οτι οι αλεξ/στες ή οι ορεινοί, κάνουν ασκήσεις με λέμβους...!
Εν πασει περιπτώσει, ας μας πει ο red monster, πού έγινε το ατύχημα και πότε.... Σε τί ακριβώς αναφέρεται, μήπως λέω μαλακιές κι εγω δηλαδή.....η απονομή μπερέ για αυτούς μου μπήκαν μαζί μου (326, 20 μαίου ) είναι την παρασκευή... είτε μιλάμε για αλ/τα, είτε για ΛΟΚ, είτε για γιωτοναύτες... εξαιρούνται όσοι στάλθηκαν πρώτα για ειδικότητα (π.χ. δβ) οι οποίοι θα περάσουν ΠΕΝ και θα πάρουν μπερέ με την επόμενη ΕΣΣΟ (327 )
Ο κανόνας για όσους πάνε στα αλεξ/τα είναι: Πρώτα ΣΒΕΑ (αλεξ/τα δηλαδή, οπότε και τοποθετείσαι στη μονάδα σου εφ' όσον δεν έχεις κοπεί και είσαι πλέον αλεξ/στης, 1η ή 2α ΜΑΛ) και μετά εκει, ΤΠΕΝ.
-
εγώ σπάρταν ξέρω ότι πρώτα παίρνεις το πράσινο μπερέ και μετά πας σβεα
δες εδώ και αυτό το βίντεο όταν ετοιμάζονται να παρουσιαστούν για σβεα που έχουν ήδη πράσινο (από 6:00 και μετά.. )
-
μπορεί στην 1τη ΜΑΛ να το κάνουν όπως τα λέει ο σπαρταν, στην 2τερη όμως είναι 1000% όπως τα λέμε με τον κιούση...
για να πάρεις ένα δείγμα, όσο ήμουν νεοσ/κτος , όλοι οι 325αριδες (2 μηνες πριν από εμένα) έφεραν πράσινο μπερέ... είτε ήταν πεζοναύτες είτε ΛΟΚατζίδες...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγώ σπάρταν ξέρω ότι πρώτα παίρνεις το πράσινο μπερέ και μετά πας σβεαδες εδώ και αυτό το βίντεο όταν ετοιμάζονται να παρουσιαστούν για σβεα που έχουν ήδη πράσινο (από 6:00 και μετά.. )
24:12
-
το μόνο γαμάτο πράγμα στο στρατό είναι ότι φωνάζουν όλοι όλη μέρα, εμένα μόνο αυτό μου άρεσε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το μόνο γαμάτο πράγμα στο στρατό είναι ότι φωνάζουν όλοι όλη μέρα, εμένα μόνο αυτό μου άρεσεΜιλαμε για ακριβως το αντιθετο. Αν μπορουσαν να βγαλουν ολοι το σκασμο...
Φωναζα και εγω μεν, εβριζα απο μεσα δε.. -
10 μέρες ακόμα
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
10 μέρες ακόματης θειάς σου
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
το μόνο γαμάτο πράγμα στο στρατό είναι ότι φωνάζουν όλοι όλη μέρα, εμένα μόνο αυτό μου άρεσε
Μιλαμε για ακριβως το αντιθετο. Αν μπορουσαν να βγαλουν ολοι το σκασμο...
Φωναζα και εγω μεν, εβριζα απο μεσα δε..και εμένα μου αρέσουν οι γκαρίδες...
αλλά το καλύτερο ήταν όταν μας ρίχναν το πρωί... πριν προλάβουμε να βγούμε καλά καλά έξω...
'θέσεις για κάμψεις λαβαατεεεε' -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
10 μέρες ακόμα
της θειάς σου
και 'γω όταν πρωτοπήγα στη μονάδα μου την έλεγαν κάτι 18χρονα πομάκοι
αν δεν έπαιρνα μετάθεση από εκείνη τη μονάδα θα τους καταλάβαινα ακόμη καλύτερα γιατί το έλεγαν και το ξαναέλεγαν τόσο πολύ
στην δεύτερη μονάδα πέρασα γαμάτα , όλη μέρα χαβαλέ με τον bro του PeterPan -
Μιλαμε για ακριβως το αντιθετο. Αν μπορουσαν να βγαλουν ολοι το σκασμο...
Φωναζα και εγω μεν, εβριζα απο μεσα δε..εγώ φώναζα όλη μέρα
φώναζα μέχρι και μέσα στα γραφεία
-
εγώ σπάρταν ξέρω ότι πρώτα παίρνεις το πράσινο μπερέ και μετά πας σβεα
δες εδώ και αυτό το βίντεο όταν ετοιμάζονται να παρουσιαστούν για σβεα που έχουν ήδη πράσινο (από 6:00 και μετά.. )
24:12
Και λίγο πριν που φωνάζει στον άλλο (που είναι μια χαρά ξυρισμένος) γιατί είναι αξύριστος!
-
Σαπιλα
-
χαχα!!και μένα μ'άρεζαν οι γκαρίδες!Θυμάμαι όταν πήγα στην μονάδα,μαθημένος από το τέρμα προβλεπε κέντρο που ήμουν,να παρουσιάζομαι ζωηρά κτλ.Μπαίνω λοιπόν σε ένα γραφείο όπου βρισκόταν ένας ανθυπας(τρομερός άνθρωπος) για να παρουσιαστώ,και εκεί που ξεκινάω να φωνάζω μου λέει 'ώπα στρατιώτη,ξεφούσκωσε!!'!!!Όταν έφυγα από το γραφείο πέθανα στα γέλια!
-
Επικό το λογύδριο του αντισυνταγματάρχη στην αρχή 'θέλω να σας βλέπουν οι γκόμενες και να βαράνε μαλακία'.
Βάλτε και 10:20 που έχει αναφορά. Τρελά γέλια με τους αναφερόμενους.
-
'Αψογος σε όλα.....!!!!!
-
εκλεψες? ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!
Παγωμα στο 14.44
εχει επανω στην εξαρτηση μπουκαλα σοδας! (φοβαται μην πνιγει στις ψιχαλες?) -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Youtube VideoΕπικό το λογύδριο του αντισυνταγματάρχη στην αρχή 'θέλω να σας βλέπουν οι γκόμενες και να βαράνε μαλακία'.
Βάλτε και 10:20 που έχει αναφορά. Τρελά γέλια με τους αναφερόμενους.
'Δεν θέλω κακομοίρηδες' και το 70% είναι κακομοίρηδες (στην φάτσα τουλάχιστον) από τους λίγους.
Ο άλλος είπε ο εκπαιδευτής 30 κάμψεις και έχει φτάσει στις 36, χρειάστηκε να το πει και 3η φορά ουρλιάζοντας για να σταματήσει έπρεπε να τον στείλει κατευθείαν στο ΠΖ, δεν μπορεί να κάνει βασικά πράγματα το παλικάρι
Γενικά οι περισσότεροι αλεξιπτωτιστές μπορεί να γίνουν, καταδρομείς ποτέ
-
φίλος έβαλε βυσμα για να πάει στην ρεντίνα... χαρντκορίλα του κερατά
-
Περί Θητείας [#3]