-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Τελικά καμπαλα περνάνε η οχι βάρκα τα αλεξίπτωτα;
βρες μου εναν αλεξιπτωτιστη που εκανε ασκηση σε λεμβο
το να τους πανε βολτα χαιρω πολυ ασκηση ομως δεν κανει κανεις τους
εκτως και εαν ειδες τιποτα ετα η βατραχια μετα απο πηδημαβρε καμπάλα μου, ΠΡΙΝ γίνουν αλ/τες γίνονται ΠΡΩΤΑ ΛΟΚατζίδες... Τουτέστιν, περνάνε τα ΠΕΝ των ΛΟΚ, πέρνουν πράσινο μπερέ, και μετά ακολουθεί το σχολείο αλ/των...
Μιλησες για αλεξιπτωτιστες οχι φανταρους
για να φτάσει o φαντάρος να γίνει αλ/της περνάει και από εκπαίδευση ΛΟΚ που έχει και βάρκες...
ειπες για αλεξιπτωτιστη 2ης μαλ στο πρωτο ποστ σου
αρα μιλησες για καποιον που ειναι ηδη και οχι στο μ.πευκο η ρεντινα..
και για να γινεις αλεξιπτωτιστης πρεπει να περασεις πολλα ακομη οχι απλα την βολτουλα στα μεγαρα με τς λεμβους..ποιο πεύκο και ποια ρεντίνα ??
μετά το κέντρο εκπαίδευσης αν δεν φύγεις για ειδικότητα (π.χ. δβ) πας στην μονάδα σου... οι ορεινοί πάνε ρεντίνα π.χ. και τα αλ/τα 2τερη ΜΑΛ Ασπ/γο και 1τη στα Χανιά... όσοι είναι στις ΜΑΛ λογίζονται σαν εν δυνάμη αλ/τες, όσοι στον βόλο πεζοναύτες κλπ κλπ... είναι πασιφανες οτι τα ΠΕΝ τα περνάς στην μονάδα σου... και μάντεψε που τα περνάνε οι εν δυνάμη αλ/τες ...
ειλικρινά δεν καταλαβαίνω προς τι ο παραλλογισμός... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εκτως και εαν ειδες τιποτα ετα η βατραχια μετα απο πηδημαβρε καμπάλα μου, ΠΡΙΝ γίνουν αλ/τες γίνονται ΠΡΩΤΑ ΛΟΚατζίδες... Τουτέστιν, περνάνε τα ΠΕΝ των ΛΟΚ, πέρνουν πράσινο μπερέ, και μετά ακολουθεί το σχολείο αλ/των...
Μιλησες για αλεξιπτωτιστες οχι φανταρους
για να φτάσει o φαντάρος να γίνει αλ/της περνάει και από εκπαίδευση ΛΟΚ που έχει και βάρκες...
ειπες για αλεξιπτωτιστη 2ης μαλ στο πρωτο ποστ σου
αρα μιλησες για καποιον που ειναι ηδη και οχι στο μ.πευκο η ρεντινα..
και για να γινεις αλεξιπτωτιστης πρεπει να περασεις πολλα ακομη οχι απλα την βολτουλα στα μεγαρα με τς λεμβους..ποιο πεύκο και ποια ρεντίνα ??
μετά το κέντρο εκπαίδευσης αν δεν φύγεις για ειδικότητα (π.χ. δβ) πας στην μονάδα σου... οι ορεινοί πάνε ρεντίνα π.χ. και τα αλ/τα 2τερη ΜΑΛ Ασπ/γο και 1τη στα Χανιά... όσοι είναι στις ΜΑΛ λογίζονται σαν εν δυνάμη αλ/τες, όσοι στον βόλο πεζοναύτες κλπ κλπ... είναι πασιφανες οτι τα ΠΕΝ τα περνάς στην μονάδα σου... και μάντεψε που τα περνάνε οι εν δυνάμη αλ/τες ...
ειλικρινά δεν καταλαβαίνω προς τι ο παραλλογισμός...Σοβαροτατοι τραυματισμοί τριων στρατιωτών της** 2τερη ΜΑΛ** κατα την διάρκεια άσκησης με λεμβους...
ΓΤΠ οργάνωση, ΓΤΠ προσωπικό κλπ κλπΟ ένας απο δαύτους καλός μου φίλος...
Για να είσαι σίγουρος μένεις όσο πιο μακριά μπορείς απο μονιμαδες και κακοσυντηρημενο εξοπλισμό
μιλησες για καποιον που ειναι ηδη σε μοναδα ενω απο τα λεγομενα σου δεν εχει βγαλει την βασικη εκπαιδευση
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Aν δεν κάνω λάθος μέχρι το 96 υπήρχε νόμος που επέτρεπε στους ΔΕΑ να μονιμοποιηθούν. Πρακτικά ήταν ανενεργός για αρκετά χρόνια, οι τελευταίοι που έμειναν στον στρατό πρέπει να ήταν κάπου στα 80s.
O φρούραρχος Θεσσαλονίκης είναι τέτοια περίπτωση.
-
έλα καμπάλα, ξύπνησες ορεξάτος
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Aν δεν κάνω λάθος μέχρι το 96 υπήρχε νόμος που επέτρεπε στους ΔΕΑ να μονιμοποιηθούν. Πρακτικά ήταν ανενεργός για αρκετά χρόνια, οι τελευταίοι που έμειναν στον στρατό πρέπει να ήταν κάπου στα 80s.
O φρούραρχος Θεσσαλονίκης είναι τέτοια περίπτωση.
και όχι μόνο.....http://www.army.gov.cy/?page_id=188
-
έχει βύσμα παιδί μου... πες πως είναι ήδη εκπ/της στη 2τερη ΜΑΛ...
κι εκεί παίζουν βύσματα; τελικά είμαστε ακόμα οθωμανική αυτοκρατορία
-
Σοβαροτατοι τραυματισμοί τριων στρατιωτών της** 2τερη ΜΑΛ** κατα την διάρκεια άσκησης με λεμβους...
Για να είσαι σίγουρος μένεις όσο πιο μακριά μπορείς απο μονιμαδες και κακοσυντηρημενο εξοπλισμό
Συγνώμη για την επεμβασή αλλα στα λοκ πήγαν Κώστα
Εκεί όλα στο πρόγραμμα είναι.Κι επίσης μια άσκηση στο στρατό και τραυματισμους και απώλιες δικαιολογεί
Εκτός απο το προσωπικό πρέπει να προσέχεις κι εσύ τον εαυτο σου και να μην εκτελεις σα ζώο ότι σου λένε αλλα με μια μικρή δόση κριτικης σκέψης (δύσκολο αλλα ισχύει )έχει βύσμα παιδί μου... πες πως είναι ήδη εκπ/της στη 2τερη ΜΑΛ...
-
Aν μιλάμε για κληρωτους, αυτό ίσως να ισχύει ΠΟΛΥ τελευταία. Μέχρι πριν λίγο καιρό, ΠΡΩΤΑ γινόσουν αλεξ/στής στη ΣΧΑΛ και ΜΕΤΑ περνούσες ΤΠΕΝ για να γίνεις ΛΟΚ και να πάρεις τον πράσινο μπερέ. Και η λογική σειρά αυτή είναι, απλά επειδή ζούμε στη χώρα του παραλόγου, δεν αποκλείω να έχει γίνει καμμιά μαλακία και να έχει αλλάξει κάτι και να γίνεται όπως λες εσυ.
-
ο μπερες ηταν παντα τελευταιος μεχρι και το 2004-6(νομιζω λιγο μετα απο την σειρα μου ηταν που τελειωσε αυτο μαζι και με τους κληρωτους στα ουκ) νομιζω μετα τον επερνες απο το κεντρο και περναγες πεν στην μοναδα
αλλα σαν αλεξιπτωτιστης δεν εχεις καμια σχεση με λεμβους ουτε και σαν ορεινος -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ο μπερες ηταν παντα τελευταιος μεχρι και το 2004-6(νομιζω λιγο μετα απο την σειρα μου ηταν που τελειωσε αυτο μαζι και με τους κληρωτους στα ουκ) νομιζω μετα τον επερνες απο το κεντρο και περναγες πεν στην μοναδα
αλλα σαν αλεξιπτωτιστης δεν εχεις καμια σχεση με λεμβους ουτε και σαν ορεινοςΚαι τώρα τελευταίος είναι ο μπερές, είμαι 90% σίγουρος.
Σαν αλεξιπτωτιστης Κ/Δ και σαν ορεινός Κ/Δ, έχεις πολλές σχέσεις με λέμβους, όταν πραγματοποιείς την θερινή άσκηση 'Θαλασσία'. Προφανώς σε αυτή την άσκηση θα προέκυψαν οι τραυματισμοί που λέτε...Δεν το έψαξα μέχρι τώρα.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Σοβαροτατοι τραυματισμοί τριων στρατιωτών της** 2τερη ΜΑΛ** κατα την διάρκεια άσκησης με λεμβους...
Εκεί όλα στο πρόγραμμα είναι.Κι επίσης μια άσκηση στο στρατό και τραυματισμους και απώλιες δικαιολογεί
Εκτός απο το προσωπικό πρέπει να προσέχεις κι εσύ τον εαυτο σου και να μην εκτελεις σα ζώο ότι σου λένε αλλα με μια μικρή δόση κριτικης σκέψης (δύσκολο αλλα ισχύει )2 βάρκες ανάμεσα στα κύματα, λάθος ελιγμός... καβάλα η μια στην άλλη... πήγα και τους είδα εχθές στο 401 και μου λέγαν οτι ούτε που κατάλαβαν τι τους χτυπησε...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
αλλα σαν αλεξιπτωτιστης δεν εχεις καμια σχεση με λεμβους ουτε και σαν ορεινοςΚαι τώρα τελευταίος είναι ο μπερές, είμαι 90% σίγουρος.
Σαν αλεξιπτωτιστης Κ/Δ και σαν ορεινός Κ/Δ, έχεις πολλές σχέσεις με λέμβους, όταν πραγματοποιείς την θερινή άσκηση 'Θαλασσία'. Προφανώς σε αυτή την άσκηση θα προέκυψαν οι τραυματισμοί που λέτε...Δεν το έψαξα μέχρι τώρα.
η απονομή μπερέ για αυτούς μου μπήκαν μαζί μου (326, 20 μαίου ) είναι την παρασκευή... είτε μιλάμε για αλ/τα, είτε για ΛΟΚ, είτε για γιωτοναύτες... εξαιρούνται όσοι στάλθηκαν πρώτα για ειδικότητα (π.χ. δβ) οι οποίοι θα περάσουν ΠΕΝ και θα πάρουν μπερέ με την επόμενη ΕΣΣΟ (327 )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
έχει βύσμα παιδί μου... πες πως είναι ήδη εκπ/της στη 2τερη ΜΑΛ...
Εκεί είναι και τα μεγαλύτερα βύσματα... είχα πρόσβαση σε καρτέλες νεοσ/κτων και τα είδα όλα...
τυφλοί βλέπαν σαν γεράκια και κουτσοί είχαν αστραγάλους από ατσάλι... -
άκου εκεί πράγματα κι εγώ που δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου με είχαν για Ι1
-
Εκτός απο το προσωπικό πρέπει να προσέχεις κι εσύ τον εαυτο σου και να μην εκτελεις σα ζώο ότι σου λένε αλλα με μια μικρή δόση κριτικης σκέψης (δύσκολο αλλα ισχύει )2 βάρκες ανάμεσα στα κύματα, λάθος ελιγμός... καβάλα η μια στην άλλη... πήγα και τους είδα εχθές στο 401 και μου λέγαν οτι ούτε που κατάλαβαν τι τους χτυπησε...
φανταρο εκπαιδευτη ειχαν επανω?
-
και εκπ/τη και λοχία...
-
άκου εκεί πράγματα κι εγώ που δε μπορούσα να πάρω τα πόδια μου με είχαν για Ι1και εγώ νομίζω οτι το έχω παρακάνει... ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ... Μάλλον πρέπει να μπώ σε περισσότερο σνεικ μουντ...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
η θαλασσια ειναι μια κοινη νομιζω το ξερεις πολυ λιγες φορες θα δεις καποιον αλλον απο αμφιβιο σε λεμβο οπως πολυ δυσκολα θα δεις αμφιβιο σε αεροναυτικο μεσο σε αυτη την ασκηση οπως το αλλο κουλο που εστελναν ορεινους σε ανακαταληψη βραχονησιδας..
νομιζω οτι τωρα μονο στην καταιγιδα η πως την εχουν ονομασει τωρα πια βλεπεις και τους τρεις σε ολους τους κλαδους τους
(την διακλαδικη λεω)
-
και εγώ νομίζω οτι το έχω παρακάνει... ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ... Μάλλον πρέπει να μπώ σε περισσότερο σνεικ μουντ...
ακόμα δεν έχεις μάθει να δείχνεις απασχολημένος;
-
και εγώ νομίζω οτι το έχω παρακάνει... ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ... Μάλλον πρέπει να μπώ σε περισσότερο σνεικ μουντ...
ακόμα δεν έχεις μάθει να δείχνεις απασχολημένος;
είμαι νουμπας ακόμα, αλλά το δουλεύω κυριέ εκπ/τά
Περί Θητείας [#3]