-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
εφ' όπλου λόγχη και την ιαχή ΑΕΡΑγιατί να φωνάξεις ΑΕΡΑ;
-
Να σου πω εγω πως ηταν πριν 25 χρονια φιλε; Ο φανταρος εκανε αναλυση ΕΦΑΕ λαδιων αεροσκαφων και ειχε ολο το σεβασμο των μονιμων. Μαζι και το σφουγγαρισμα. Πτυχιουχος και να λεει. στους μη πτυχιουχους.Ελατε παιδια να κανουμε και ενα σκουπισμα να ειμαστε καθαροι εδω που ζουμε. Απλα και παστρικα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γιατί να φωνάξεις ΑΕΡΑ;Για τον ίδιο λόγο που στο karate/tae kwon do φωνάζεις 'ΙΑΑΑΑΑΑΑΑ'!!! Σου δίνει σφρίγος και δύναμη ενώ τρομοκρατεί τον εχθρό. Απλά εμείς αντί για 'ΙΑΑΑΑΑΑΑΑ' φωνάζουμε 'ΑΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑ'. Στην ιαχή θα τα χαλάσουμε;
Να σου πω εγω πως ηταν πριν 25 χρονια φιλε; Ο φανταρος εκανε αναλυση ΕΦΑΕ λαδιων αεροσκαφων και ειχε ολο το σεβασμο των μονιμων.
Και σε μας ΟΑΑΠ λαδιών!
-
εφ' όπλου λόγχη και την ιαχή ΑΕΡΑ
γιατί να φωνάξεις ΑΕΡΑ;
Για τον ιδιο λογο που φωναζει 'ΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑ' ο ξυλικατζης στις πολεμικες τεχνες.
εδιτ
με προλαβε ο πιο γρηγορος Διας -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Να σου πω εγω πως ηταν πριν 25 χρονια φιλε; Ο φανταρος εκανε αναλυση ΕΦΑΕ λαδιων αεροσκαφων και ειχε ολο το σεβασμο των μονιμων. Μαζι και το σφουγγαρισμα. Πτυχιουχος και να λεει. στους μη πτυχιουχους.Ελατε παιδια να κανουμε και ενα σκουπισμα να ειμαστε καθαροι εδω που ζουμε. Απλα και παστρικα.αυτό δεν έχει σχέση με την εποχή, αλλά με το αν ο άλλος είναι βρωμιάρης και αυτό στο λέει κάποιος που έχει σφουγγαρίσει πάρα πολύ
γιατί να φωνάξεις ΑΕΡΑ;
Για τον ίδιο λόγο που στο karate/tae kwon do φωνάζεις 'ΙΑΑΑΑΑΑΑΑ'!!! Σου δίνει σφρίγος και δύναμη ενώ τρομοκρατεί τον εχθρό. Απλά εμείς αντί για 'ΙΑΑΑΑΑΑΑΑ' φωνάζουμε 'ΑΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑ'. Στην ιαχή θα τα χαλάσουμε;
συγγνώμη βρε Αλέξανδρε, αλλά μου φαίνεται αστείο και στις πολεμικές τέχνες ακόμα
-
Κάνει δουλειά όμως Γιώργο, μην το γελάς. Αν δεν έκανε δουλειά δεν θα υπήρχε ούτε στις πολεμικές τέχνες ούτε στους Στρατούς. Σε όλους τους Στρατούς υπάρχει...
-
δουλειά γενικά κάνει και υπάρχει και επιστημονική απόδειξη, απλά θα μου φαινόταν αστείο να φώναζε κάποιος ΑΕΡΑ στο πόλεμο
λογικά κάποιος λίγο πιο δίπλα εκείνη τη στιγμή θα του έλεγε : 'τι φωνάζεις βρε πουστόψαρο;' και όλοι θα γελούσαν και θα ήταν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα
-
Εσύ φώναζε κάτι άλλο. Φώναζε κάτι όμως και τρύπα με την λόγχη!
-
εγώ θα παραπονιέμαι συνέχεια για την απίστευτη ταλαιπωρία και θα θέλω να πάω σπίτι μου
εκτός αν ξεφυτρώσει πουθένα μέσα στα γονιδιά μου ο κρυμένος πολεμιστής τι διάολο άμα το έκαναν οι πρόγονοι μου με 100% επιτυχία επιβίωσης , γιατί όχι κι εγώ;
και με αυτή τη ψυχολογία θα ξεπαστρέψω καμιά 50αρια τουλάχιστον
σου χω πει πώς είχα μάθει στις σκοπιές από τη βαρεμάρα μου να πετάω τη ξιφολόγχη και να τη καρφώνω στα δέντρα;
φονικό όπλο στα λίγα μέτρα όχι αστεία
-
Καλα το ξεκινας. Αλλωστε αν μπορεις να σκοτωνεις 50 οχθρους στο pc, γιστι να μη μπορεις και κανονικα; Ολα μια ιδεα ειναι.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Κιουση μην τον ακους, ορμα και κανε τα αυτια τους κομπολόι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλα το ξεκινας. Αλλωστε αν μπορεις να σκοτωνεις 50 οχθρους στο pc, γιστι να μη μπορεις και κανονικα; Ολα μια ιδεα ειναι.Sent from my Neo V using Tapatalk.
δεν ξέρω αν έχεις πάρει χαμπάρι τη προπαγάνδα που έχει ξεκινήσει από τη περασμένη 10ετια στα video games για να στρατολογεί θύματα ο αμερικάνικος στρατός
κάνουν τα μυαλά των παιδιών ζελέ και νομίζουν ότι ο πόλεμος είναι παιχνιδί και ότι πολεμούν για τη πατρίδα τους..
τόσα shooters όπου σκοτώνεις μουσουλμάνους τρομοκράτες ξανά και ξανά και ξανά.. έλεος δηλαδή! στούς πόσους χιλιάδες αλλόθρησκους σταματάμε;
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Κιουση μην τον ακους, ορμα και κανε τα αυτια τους κομπολόι.ε καλά εγώ που είμαι μεγαλωμένος με άλλη προπαγάνδα θα τους σκίσω τους εχθρούς του ελληνισμού και της ορθοδοξίας
-
-
γιατί να φωνάξεις ΑΕΡΑ;
Για τον ίδιο λόγο που στο karate/tae kwon do φωνάζεις 'ΙΑΑΑΑΑΑΑΑ'!!! Σου δίνει σφρίγος και δύναμη ενώ τρομοκρατεί τον εχθρό. Απλά εμείς αντί για 'ΙΑΑΑΑΑΑΑΑ' φωνάζουμε 'ΑΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑ'. Στην ιαχή θα τα χαλάσουμε;
συγγνώμη βρε Αλέξανδρε, αλλά μου φαίνεται αστείο και στις πολεμικές τέχνες ακόμα
Κάπου είχα διαβάσει ότι η δυνατή φωνή αυξάνει την αδρεναλίνη και άρα σε 'φτιάχνει'. Λογικό.
-
Kαι η ιαχή και η μουσική (απο την αρχαιότητα ακόμα), είναι γνωστό οτι επιδρούν θετικά στην ψυχολογία του μαχητή.
-
Βλεπε και 'Burn motherfucker, burn' στο πιο κοντινο παρελθον
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
γιατί να φωνάξεις ΑΕΡΑ;
Κάπου είχα διαβάσει ότι η δυνατή φωνή αυξάνει την αδρεναλίνη και άρα σε 'φτιάχνει'. Λογικό.
Η ιαχη ΑΕΡΑ, βοηθα στην τονωση του ηθικου του στρατιωτη, αφου την φωναζουν ολοι μαζι κατα την εφοδο.
Το ΙΑΑΑΑΑΑ των πολεμικων τεχνων οπως και οι κραυγες ριπτων, αρσηβαριστων, ειναι η εκτονωση της εκπνοης με ηχο την ωρα της ασκησης μεγαλης δυναμης.
Το κανουμε και εμεις καθε φορα που σηκωνουμε μεγαλο βαρος, αλλες φορες με φωνη, αλλες απλα εκπνεοντας δυνατα.
-
Επίσης το κάνουμε και κάπως αλλιώς Αλλά είναι δύσκολος φθόγγος...
Tip: μυρίζει άσχημα -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Επίσης το κάνουμε και κάπως αλλιώς Αλλά είναι δύσκολος φθόγγος...
Tip: μυρίζει άσχημα
Περί Θητείας [#3]