-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τα φουσκώνουν να γίνουν μπαλόνια... Αλλά η ζημιά έχει γίνει...Νομίζω το αντίθετο Χρήστο.
Ίσως κατεβάζουν πιέσεις για να μην υπερθερμαίνονται και διογκώνονται.
-
Bye bye Pirelli.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ε όχι ρε μλκ λίγο πριν ανατιναχτεί και το λάστιχο του Vettel βγήκε το Αυτ. Ασφ...Πιο τυχερό σε λένε και θεό...
εχω λιωσει
-
Στον Γουεμπα ειπαν οτι το προηγουμενο πισω αριστερο του Vettel ειχε κοψιματα, αρα πιθανα θα εκανε μπουμ και το προλαβαν.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ε όχι ρε μλκ λίγο πριν ανατιναχτεί και το λάστιχο του Vettel βγήκε το Αυτ. Ασφ...Πιο τυχερό σε λένε και θεό...
-
Ο Μασσα ξαναέβαλε λάστιχα και λογικά θα ανέβει πολύ γρήγορα. Επρεπε να κάνει το ίδιο και ο Χαμιλτον.
Φυσικά όλο το φταίξιμο θα πάει στην Πιρέλι που είναι και ιταλοί. Το ενδεχόμενο να έχει κανει παπαριά η πίστα το αποκλείουμε.
-
Ζήτησαν από την Pirelli ελαστικά φούσκες τα έκανε.
Μετά όλοι φωνάζανε (αυτοί που έχαναν δλδ), ο Mr Red Bull πήγε και έκλαψε/απαίτησε να αλλάξει κάτι...
Τραβήξανε το αυτί στην Pirelli και λόγω περιορισμών κλπ αυτή πήγε και έκανε ένα τεστ με σύγχρονο μονοθέσιο...
Και τώρα τα αποτελέσματα στις οθόνες σας...
Τουλάχιστον να μη γίνει κανένα ατύχημα...
-
Κάτι παίζει με τα κερμπς απ ότι λένε.
-
Λενε στον Rosberg που να παταει και που οχι στα κερμπ.
Εγω λεω να τους βαζουν παγιδες σε τυχαια κερμπ καθε γυρο να εχει ενδιαφερον ο αγωνας.
-
πότε ειχαμε ξανα safety για αυτες τις συνθηκες;
Δεν ειχαμε ατυχημα δεν βρεχει αλλα σκιζονται τα λαστιχα μονα τους....γελοιοτητες.
Μερικοι εχετε μπλεξει τις εξωτικες ιταλικες κατασκευες με την ιταλικη μετριοτητα...και βλεπετε παντου επιπεδα maranello
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τα φουσκώνουν να γίνουν μπαλόνια... Αλλά η ζημιά έχει γίνει...
Νομίζω το αντίθετο Χρήστο.
ΑΠό 19 psi + 2 psi... έτσι είπαν στο Sky και φάνηκε ένα χαρτί που πρέπει να είναι ο Newey...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο Μασσα ξαναέβαλε λάστιχα και λογικά θα ανέβει πολύ γρήγορα. Επρεπε να κάνει το ίδιο και ο Χαμιλτον.Φυσικά όλο το φταίξιμο θα πάει στην Πιρέλι που είναι και ιταλοί. Το ενδεχόμενο να έχει κανει παπαριά η πίστα το αποκλείουμε.
η' το οτι της ειχε ζητηθει ελαστιχο τσιχλοφουσκας δεν παιζει?
-
Στην Αγγλία τελικά όλο και κάτι θα βρέχει...
Σήμερα βρέχει κομμάτια ελαστικών Pirelli F1...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τα φουσκώνουν να γίνουν μπαλόνια... Αλλά η ζημιά έχει γίνει...
Νομίζω το αντίθετο Χρήστο.
Όχι Νίκο, η Πιρέλλι έδωσε οδηγία σε όλες τις ομάδες να τα φουσκώσουν παραπάνω. Ο Νιούη έγραψε στο χαρτί του +2 PSI!
ΥΓ: Πικουλίνο στο Σίλβερστον οδηγείς και δεν σου κάνουν τα Πιρέλλια;
-
Τα κέρμπ της πίστας πρέπει να είναι κάπως έτσι...
-
-
Stay away from the curbs!!!!!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
πότε ειχαμε ξανα safety για αυτες τις συνθηκες;
Δεν ειχαμε ατυχημα δεν βρεχει αλλα σκιζονται τα λαστιχα μονα τους....γελοιοτητες.
Ειχαμε στην Κίνα με κάτι καπάκια αποχέτευσης
-
Καλά, στις δοκιμές της Παρασκευής δεν υπήρξε το ίδιο πρόβλημα;
-
STAY OFF KERB
PRESSURE + 2 PSI
2013 - Santander British Grand Prix