-
Προφανώς και δεν είναι φυσιολογικό αν δεν έχεις τον αέρα στο ζεστό και προς τα πόδια...
-
ξεχασα να αναφερω οτι αυτο γινεται οταν το αυτοκ.δεν ειναι σταματημενο! ο αερας αυτος ειναι απο τη ροη του αερα εξω.περναει απο τη μηχανη κ ερχεται στα ποδια ζεστος....οταν το αυτοκ ειναι σταματημενο δεν βγαινει αερας...
-
To κάνει και το Ρόβερ μου που έχει πολλά στοιχεία από Πεμβέ αυτής της περιόδου. Στο δικό μου αυτό γίνεται όταν η τελευταία λειτουργία του είναι σε θέρμανση. Αν πας σε ψύξη έστω και για λίγα δεύτερα και μετά το κλείσεις τότε γυρνάνε τα τάμπερ και παύει να μπαίνει ζεστός αέρας στα πόδια.
-
οκ! εμενα εχει ηλεκτρονικο κλιματισμο...θα δοκιμασω με το κουμπακι του κλιμα για το κρυο να δω..Αν υπαρχει κανενας που να εχει ηλεκτρονικο κλιματισμο θα μπορουσε ισως να μου πει ακριβως...
-
Και μένα τον ηλεκτρονικό της Πεμβέ έχει, αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μάλλον πρόκειαι για το ίδιο σύμπτωμα.
-
Δεν μου λέτε, επειδή η ηλιοροφή που κάνει θόρυβο όταν είναι ανοιχτή έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα, αλλά και επειδή λεφτά για τα €350 που ζητάει η Athens Car μόνο για τον έλεγχο της δεν υπάρχουν, ξέρουμε κανένα μαστρο μήτσο που να ξέρει τι του γίνεται από BMW και να μην ζητάει την μάνα του και τον πατέρα του;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν μου λέτε, επειδή η ηλιοροφή που κάνει θόρυβο όταν είναι ανοιχτή έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα, αλλά και επειδή λεφτά για τα €350 που ζητάει η Athens Car μόνο για τον έλεγχο της δεν υπάρχουν, ξέρουμε κανένα μαστρο μήτσο που να ξέρει τι του γίνεται από BMW και να μην ζητάει την μάνα του και τον πατέρα του;Για αρχη αλλαξε αντιπροσωπεια.Οταν τους ειχα παει το ΜΙΝΙ στην Athens Car μου ειχαν ζητησει τρελα λεφτα απλα για να την ελεγξουν και φυσικα μου ειχαν πει και το τραγικο:'Εδω τριζει η ηλιοροφη στο X5 δε θα τριζει στο ΜΙΝΙ?'
Τα σχολια δικα σας.
Τελικα οπως εχω ξαναγραψει την εφτιαξα μονος μου.Εσφιξα με προσοχη οτι βιδα επαιρνε σφιξιμο και επιτα εριξα σπρευ σιλικονης και γρασσο λιθιου.Απο τοτε δουλευει τελεια και εχουν περασει και αρκετα χρονια.
Η δικια σου σε ποια θεση κανει θορυβο?Στην ανακληση ή οταν ειναι πληρως ανοικτη?Ισως ειναι δυσκολοτερο να κανεις συντηρηση μονος σου γιατι οπως και στη 5αρα η οροφη μπαινει μεσα στον ουρανο και δεν εχεις την ευκαιρια που εχεις στο ΜΙΝΙ.Στη 5αρα παντως με 65000 δεν ακουγεται τιποτα απο την οροφη.
Εχω να σου συστησω νεο εξειδικευμενο στο Ηρακλειο ,απο δυο πρωην μηχανικους αντιπροσωπειας αν θες. -
Και στην ανάκληση, αλλά κυρίως όταν είναι τελείως ανοιχτή. Κάνει σαματά και κατά το άνοιγμα κλείσε, οπότε κάτι πάει πολύ στραβά στον μηχανισμό.
Anyway, θα πάω μια από τον Σπανό αύριο το πρωί και βλέπουμε.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και στην ανάκληση, αλλά κυρίως όταν είναι τελείως ανοιχτή. Κάνει σαματά και κατά το άνοιγμα κλείσε, οπότε κάτι πάει πολύ στραβά στον μηχανισμό.Δεν ειναι απαραιτητο.Μπορει απλα να θελει λιπανση.
-
http://f10.m5post.com/forums/showthread.php?t=852279
Δεν υποτιθεται οτι τα αυτοκινητα κατα τη μεταφορα τους ειναι σε 'safe mode'? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Δεν υποτιθεται οτι τα αυτοκινητα κατα τη μεταφορα τους ειναι σε 'safe mode'?Είναι.
Αυτά προφανώς έχουν περάσει pdi.
-
Ο χρήστης Baddie έγραψε:
Αυτά μετά τα πουλάνε στις αντιπροσωπείες για καινούργια ή για μεταχειρισμένα;
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Αυτά μετά τα πουλάνε στις αντιπροσωπείες για καινούργια ή για μεταχειρισμένα;
Εσυ τι πιστεύεις;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δεν υποτιθεται οτι τα αυτοκινητα κατα τη μεταφορα τους ειναι σε 'safe mode'?Είναι.
Μα αφου ειναι στο λιμανι.Πώς εχουν περασει PDI?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μα αφου ειναι στο λιμανι.Πώς εχουν περασει PDI?
Δε ξέρω, σε transport mode ήταν μόνο η Μ3 και η Μ6 δεν στρόφαρε πάνω από 6Κ στροφές.
Εκτός αν στην Αμερική πάνε έτσι...τι να πω...
-
Η Ε39 είχε αποκλειστικά 5ρι σασμάν στα δίλιτρα??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Η Ε39 είχε αποκλειστικά 5ρι σασμάν στα δίλιτρα??Nαι.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Η Ε39 είχε αποκλειστικά 5ρι σασμάν στα δίλιτρα??
Nαι.
Με ξενέρωσες
-
Οχι.
Ειναι φοβερο αυτοκινητο η Ε39, και τα Μερσεντες του τοτε τα εκανε σουβλακι,ειτε με 5 ειτε με 6 ταχυτητες ( τωρα σε ξενερωσα σιγουρα!! ) -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Οχι.
Ειναι φοβερο αυτοκινητο η Ε39, και τα Μερσεντες του τοτε τα εκανε σουβλακι,ειτε με 5 ειτε με 6 ταχυτητες ( τωρα σε ξενερωσα σιγουρα!! )Όχι, απλά μου κακοφαίνονταθ τα 5ρια σασμάν , άμα δεν βάζεις την 6η δεν το φχαριστιέσαι στα ταξίδια .
Πέρασε μια σκέψη, αλλά πάλι καλά έφυγε
BMW FORUM