-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πήρε σήμερα το αδέρφι μου από το birdphone ένα μαύρο Nokia Lumia 920.
Είχε πέσει κάτω από τα 395.00 ευρώ.
Σε αυτά τα χρήματα το συγκεκριμένο τηλέφωνο γονατίζει οποιοδήποτε ανδροϊδές. Και S3 και Ν4...
Έχω εντυπωσιαστεί με την κάμερα του σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.Ειναι τουβλο. Σε 2 μηνες θα εχουν το 925 σε αυτα τα χρηματα. Πολυ καλυτερο.
-
Κι εγώ σκεφτόμουν για το 920, και το 820 είναι vfm, αλλά θα πάω κατευθείαν για EOS το χειμώνα...
-
πηγε σε καταστημα κινητων να δω αυτα τα κινιτα γραφατε πιο πισω. το nokia lumia 710
ειναι το καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. πρεπει να δωσω 200+ ευρω για κινιτο με καλη καμερα.
μου ειπανε να ψαξω για μεταχειρησμενο xperia x ray. το εχει καποιος αυτο? ειναι καλο? -
με ειχε παρει τωρα μια απο τη wind και προσπαθουσε να με πεισει οτι η κινηση μου να παω σε καρτα ειναι μια λαθος κινηση και θα τη μετανιωσω
ματαια προσπαθουσα να της εξηγησω οτι ΑΥΤΟΙ ετσι οπως εχουν κανει τις καρτες και τα συμβολαια πλεον δε συμφερει να εχεις συμβολαιο
μετα αρχισε να μου λεει για καρτοπρογραμματα και λοιπες μπουρδες ή να μου προτεινει συμβολαια των 30 ευρω
ουτε καν, σε λιγοτερο απο μηνα θα παω σε καρτουλα μετα απο χρονια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
με ειχε παρει τωρα μια απο τη wind και προσπαθουσε να με πεισει οτι η κινηση μου να παω σε καρτα ειναι μια λαθος κινηση και θα τη μετανιωσωματαια προσπαθουσα να της εξηγησω οτι ΑΥΤΟΙ ετσι οπως εχουν κανει τις καρτες και τα συμβολαια πλεον δε συμφερει να εχεις συμβολαιο
μετα αρχισε να μου λεει για καρτοπρογραμματα και λοιπες μπουρδες ή να μου προτεινει συμβολαια των 30 ευρω
ουτε καν, σε λιγοτερο απο μηνα θα παω σε καρτουλα μετα απο χρονια
Εγώ τα έχω πει από χρόνια, αλλά δεν με άκουγες!
Κάρτα FTW! -
Τσίπηδες.
edit: οι αποπάνω με τις κάρτες πρωτίστως και ύστερα οι κοσμοτέδες με τις αστείες επιδοτήσεις
-
Gtp ολοι.Στην κοσμοτε με λογαριασμους 50+ ευρω καθε μηνα ,πανε και μας δινουν 12μηνη 60 ευρω
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τσίπηδες.edit: οι αποπάνω με τις κάρτες πρωτίστως και ύστερα οι κοσμοτέδες με τις αστείες επιδοτήσεις
Αυτά που γλιτώνω, τα επενδύω σε ποτά!
-
Τσίπηδες.edit: οι αποπάνω με τις κάρτες πρωτίστως και ύστερα οι κοσμοτέδες με τις αστείες επιδοτήσεις
Εννοείται τσιπηδες , λες και της τα χρωστάω της wind
-
Είχα για πάνω από 1.5 χρόνο το vodafone unlimited 25 το οποίο προσφέρει 1500λεπτά και 1500sms προς voda, 50λεπτά και 30 sms προς όλους και 100ΜΒ δεδομένα.
Μου έβγαινε 27-28 ευρώ. Πάντα όμως το ξεπερνούσα. Συνήθως τελείωνα τα δεδομένα και για κάθε 30ΜΒ χρεωνόμουν 2 ευρώ.
2-3 πακέτα 2ευρων 30ΜΒ ήταν σύνηθες φαινόμενο, ειδικά τον τελευταίο καιρό.
Επίσης ξεπερνούσα το χρόνο ομιλίας προς όλους, αυτόν το 50 λεπτών δηλαδή.
Τελευταίος μήνας μου ήρθε 45.50 ευρώ. Υψηλό ποσό για μένα. Συνήθως έπαιζα μέσα στο 30-35ευρω.Για καλή μου τύχη όμως, την προηγούμενη εβδομάδα με παίρνουν τηλέφωνο από τη voda με σκοπό να μου προσφέρουν ένα νέο συμβόλαιο, μια καλύτερη προσφορά. Αυτή ήταν το unlimited 50 με 40%!!!!!!! έκπτωση παρακαλώ. Δηλαδή με τα τέλη επικοινωνίας θα έρχεται 33.50 ευρώ.
Έχει 1500sms & 1500λεπτά προς vodafone, 190λεπτά προς όλους και 100sms και 500ΜΒ.
Δεν με χάλασε καθόλου μπορώ να σας πω
Ειδικά τώρα με το LTE στο μήλο το σερφάρισμα είναι πιο απολαυστικό και από σύνδεση σε wifi!!! -
Άμα βρω χρόνο, θα γράψω 5 λόγια για ένα κινητό που δια-χειρίζομαι με WP 7.8. Τώρα που το ρύθμισα, το ξεκλείδωσα και το φόρτωσα με software (free και 'αγορασμένο'), είναι ανέλπιστα καλό - για τα λεφτά του, σχεδόν χάριζμα.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Είχα για πάνω από 1.5 χρόνο το vodafone unlimited 25 το οποίο προσφέρει 1500λεπτά και 1500sms προς voda, 50λεπτά και 30 sms προς όλους και 100ΜΒ δεδομένα.
Μου έβγαινε 27-28 ευρώ. Πάντα όμως το ξεπερνούσα. Συνήθως τελείωνα τα δεδομένα και για κάθε 30ΜΒ χρεωνόμουν 2 ευρώ.
2-3 πακέτα 2ευρων 30ΜΒ ήταν σύνηθες φαινόμενο, ειδικά τον τελευταίο καιρό.
Επίσης ξεπερνούσα το χρόνο ομιλίας προς όλους, αυτόν το 50 λεπτών δηλαδή.
Τελευταίος μήνας μου ήρθε 45.50 ευρώ. Υψηλό ποσό για μένα. Συνήθως έπαιζα μέσα στο 30-35ευρω.Για καλή μου τύχη όμως, την προηγούμενη εβδομάδα με παίρνουν τηλέφωνο από τη voda με σκοπό να μου προσφέρουν ένα νέο συμβόλαιο, μια καλύτερη προσφορά. Αυτή ήταν το unlimited 50 με 40%!!!!!!! έκπτωση παρακαλώ. Δηλαδή με τα τέλη επικοινωνίας θα έρχεται 33.50 ευρώ.
Έχει 1500sms & 1500λεπτά προς vodafone, 190λεπτά προς όλους και 100sms και 500ΜΒ.
Δεν με χάλασε καθόλου μπορώ να σας πω
Ειδικά τώρα με το LTE στο μήλο το σερφάρισμα είναι πιο απολαυστικό και από σύνδεση σε wifi!!!Την Παρασκευή έβαλα δοκιμαστικά για όσο χρόνο θέλω (μέχρι Σεπτέμβρη που λήγει) Red 2. 70€ κομπλέ με τέλη. 1500' προς όλους, 1500 sms προς όλους και 2gb. Και κάτι άλλες παπαριές cloud και δωρεάν επισκευή σε περίπτωση βλάβης κτλ...
-
70€ το μήνα τηλέφωνο!
Σοβαρά ρε παιδιά, μιλάτε τόσο πολύ; Κι αν ναι, χρησιμοποιείτε ακουστικά, ή όχι;
Όταν λόγω δουλειάς μιλούσα τόσες ώρες στο εταιρικό, είχα Bluetooth ακουστικό, αλλιώς δεν αντέχεις!(Nexus + Tapatalk)
-
Ψάχνω κινητό (της πλάκας) για την
Φθηνό και καλό. Εκεί στο 150άρι
Δεν υπάρχουν τρελές απαιτήσεις προφανώς, για τηλέφωνα/μηνύματα και facebook το θέλει (να κάνει κανα λικε και να βλέπει κανενα βιντεο στο τιουμπ).
Τώρα έχει ένα από εκείνα τα μικρά τα sony-ericsson με android. Τα πολύ μικρά τα άθλια, ούτε ξέρω πως το λένε, xperia X10 mini νομίζω. Αλλά παρέδωσε πνεύμα.
Παίζει τίποτα σε αυτό το πλαίσιο; -
Sony tipo. Το χει αδερφός μου, πολύ καλό και απ ότι βλέπω θα σου μείνουν και ρέστα.
-
Πάρε Lumia 610. Είναι λίγο βλαμμένο αλλά για γυναίκα μια χαρά θα ναι.
-
Πάρε Lumia 610. Είναι λίγο βλαμμένο αλλά για γυναίκα μια χαρά θα ναι.Με πρόλαβες. Γι αυτό θα ρωτούσα τώρα. Ενδιαφέρουσα περίπτωση φαίνεται.
Διαβάζω στο gsmarena όλοι το κράζουν! -
Σήμερα έστηνα ένα για ένα συνάδελφο στη δουλειά που είναι πλήρως άμπαλος. Γρήγορο δεν το λες, τα tiles ειναι λες και κάποιος πέταξε μερικά κουτακια στη οθόνη, αλλά είναι ευχάριστη συσκευούλα, με ωραία αφή και καλό μέγεθος. Πιστεύω για γυναίκα θα είναι ΟΚ.
-
Σαν τι λένε δηλαδή? Το μόνο αρνητικό που βρήκα ήταν ότι δεν είχε ακουστικά. Για internet και facebook είναι πάρα πολύ καλό. Όποτε καβατζώνει το PC του το καβατζώνω και μπαίνω από κει χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης έχει πολύ καλή μπαταρία.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σαν τι λένε δηλαδή? Το μόνο αρνητικό που βρήκα ήταν ότι δεν είχε ακουστικά. Για internet και facebook είναι πάρα πολύ καλό. Όποτε καβατζώνει το PC του το καβατζώνω και μπαίνω από κει χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης έχει πολύ καλή μπαταρία.Για το lumia610 λέω.
Το tipo μου φαίνεται ότι έχει ψιλοελεεινή οθόνη. ανάλυση 320χ480...
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]