-
καλησπερα σημερα ανακαλυψα οτι μου εβαλαν λαθος λαδια με αποτελεσμα οταν ανοιγω το γκαζι μα μην παει βημα το αυτοκηνιτο το μου ειναι audi a3 tdi 8p θα ηθελα να μου πει καποιος αν το turbo εχει χαλασει ή αν επαθε τιποτα η μηχανι αυριο θα παω να αλαξω τα λαδια και φοβαμε μηπως εγινε καμια βλακια
-
καλησπερα σημερα ανακαλυψα οτι μου εβαλαν λαθος λαδια με αποτελεσμα οταν ανοιγω το γκαζι μα μην παει βημα το αυτοκηνιτο το μου ειναι audi a3 tdi 8p θα ηθελα να μου πει καποιος αν το turbo εχει χαλασει ή αν επαθε τιποτα η μηχανι αυριο θα παω να αλαξω τα λαδια και φοβαμε μηπως εγινε καμια βλακια
-
-
μου εβαλαν λαδι για κανονικο και οχι για turbo και εχω κανει μεχρι στιγμης κανα 6/7 χιλιομετρα το πολυ
-
Τι λάδι έβαζες και τι λάδι σου βάλανε?
-
βαλε ενα προσθετο λαδιου μεχρι την επομενη αλλαγη βνα εισαι σιγουρος
-
οπως προανεφερθηκε , πες μας αρχικα τι λαδι εβαζεσ και τι σου βαλανε ?
-
Ότι λάδι και να έχουν βάλει δέν είναι δυνατόν να κόψει τόσο πολύ ο κινητήρας που να μην πάει βήμα όπως λές.
Κάποιο άλλο είναι το πρόβλημα.
-
αν έχει dpf
-
Παλίκαρε από τα λάδια δεν κόβει ένα αυτοκίνητο!Δες αν έχεις μπουκομένο φίλτρο ή κάποιο άλλο ηλεκτρονικό μήπως έχει πρόβλημα.
-
ψαξτε μήπος και βγαλανε καταλαθος κανενα σωληνακι υποπιεσης του τουρβο !!!! και παει χειρωτερα απο ατμοσφερικο
σε εμενα συνεβει σε σερβις να βγει καταλαθος;;;; ή να ξεχαστικε να ξαναμπει το σωλινακι υποπιεσης του τουρβο και απο το πρωτο μετρο το αμαξι δεν πιγενε βημα λες και επεσε η αποδωση της μηχανης 50%
-
Εμενα σε ενα σερβις μου εβαλαν κατα λαθος τις βαλβολινες μες στον κινητηρα, επειδη εμοιαζε το κουτι με αυτο των λαδιων, ευτυχως το πηρα πρεφα εγω και τα αδειασαν επι τοπου.
Δε θελω να φανταστω τι θα γινοταν να επαιρνα το αμαξι με βαλβολινες στον κινητηρα και λαδια μηχανης στο κιβωτιο -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Εμενα σε ενα σερβις μου εβαλαν κατα λαθος τις βαλβολινες μες στον κινητηρα, επειδη εμοιαζε το κουτι με αυτο των λαδιων, ευτυχως το πηρα πρεφα εγω και τα αδειασαν επι τοπου.
Δε θελω να φανταστω τι θα γινοταν να επαιρνα το αμαξι με βαλβολινες στον κινητηρα και λαδια μηχανης στο κιβωτιο -
νταξει απιστευτο αυτο
-
To πιθανότερο είναι να μην γίνει τίποτα.... σε ιξώδες δεν είναι τόσο διαφορετικά, μετριούνται με άλλο τρόπο.
Βέβαια τα αλλάζεις όταν το πάρεις χαμπάρι. -
Σε μενα σε ενα seat ibiza 1.4 2001 μοντελο επισημος αντιπροσωπος στην αθηνα εβαλε λαδι μηχανης 20-50 αντι για 10-40 . Το τιμολογιο υπαρχει.
σημερα ανακαλυψα οτι μου εβαλαν λαθος λαδια