-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ζατς!Koυλτουριάρικος χώρος
-
-
Μου αρέσουν οι στυλιστικες σας παρεμβάσεις. Χαχαχα!
Στάλθηκε από το Nexus S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου αρέσουν οι στυλιστικες σας παρεμβάσεις. Χαχαχα!Στάλθηκε από το Nexus S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Καθαρίζει το ποντίκι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου αρέσουν οι στυλιστικες σας παρεμβάσεις. Χαχαχα!Ούτε ένας με σεμεδάκι
-
υπάρχει εικόνισμα, μη ζητας πολλά
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
πως φαινεται ο αρχιτεκτονας ρε παιδι μου...Φαίνεται από τα γ@μ@$μ@%$α 12βολτα σποτάκια
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
υπάρχει εικόνισμα, μη ζητας πολλάΕικονοστάσι με καντιλάκι απο κάτω ή τίποτα
-
Το τελευταίο μου καταφύγιο μετά την έλευση και της μπεμπας...
-
έπεσε το πούσι,
[/URL]
απο βραδύς
βγάλτε τα γραφεία απ τους τοίχους
-
Γιατί ? Για να μας χτυπά ο ήλιος ?
-
χειρότερα μπορεί να σε χτυπάει ο ήλιος αν έχεις φάτσα τοίχο (γιατί θα έχεις τον ήλιο πλάτη) παρά αν όχι.
Αν σε παίρνει από πλευράς χώρου, το να μην τελειώνει το οπτικό σου πεδίο σε ένα τοίχο στο 1μ (κι αν) είναι μεγάλη διαφορά
-
Συμφωνώ. Δεν συγκρίνεται.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έπεσε το πούσι απο βραδύςβγάλτε τα γραφεία απ τους τοίχους
Πολύ ωραία ρε φίλε.. Και συν άπειρο για την απομάκρυνση γραφείων από τοίχο. Ουδεμία σύγκριση.
-
Φανταζομαι εχει να κανει και με το αν το γραφειο ειναι κατι σημαντικο για σενα, ισως για καποιους δεν ειναι και ως εκτουτου εξοβελιζεται στη γωνια για τιμωρια
-
Σίγουρα.. Το να μη χρειάζεται κάποιος γραφείο, το καταλαβαίνω. Αλλά ξέρεις, υπάρχει μια παγιωμένη αντίληψη ότι κάπου μέσα στο σπίτι πρέπει να υπάρχει ένα γραφειάκι... Σε περιπτώσεις που αυτό δε χρειάζεται προτιμώ να μην υπάρχει και αν κάποια στιγμή χρειάζεται, ας βολευτείς σε ένα άλλο τραπέζι. Πολύ αμήχανα μου φαίνονται αυτά τα έπιπλα για pc, επίσης.
-
Την θέση του γραφείου προς τον τοίχο το είχα ως σωστή θέση στο θέμα συγκέντρωσης και προσοχής στο διάβασμα κλπ.
Αν ήταν να βλέπουμε την θέα.... -
Εγω απ την αλλη θελω να νοιωθω ομορφα στον χωρο που εργαζομαι, οχι λες και με εχουν βαλει τιμωρια στη γωνια.
Και σιγα μην αποσπαται η προσοχη σου επειδη μπορει το ματι σου να ξεφευγει -
βαζεις καμια ασπρομαυρη φωτο του blackpug106 και ξεφευγει το ματι σου.
Παρ ολ αυτα το γραφειο μπαινει στον τοιχο για εξοικονομηση χωρου φανταζομαι. Εδω παντως στην Αγγλια μ αρεσει πολυ που εχω τζαμαρια μπροστα ακριβως απ το γραφειο. Ανοιγει το ματι σου η αληθεια ειναι. Στην Πατρα δεν μπορουσε να κανω αλλιως παρ ολ αυτα ακριβως διπλα ειχε μπαλκονοπορτα οποτε παλι υπηρχε μια θεα.
Απο την αλλη ποτε δεν σκεφτηκα τοιχος μπροστα --> τιμωρια. Ειναι μαλλον θεμα ψυχολογιας ατομου και πως το εχει σκεφτει κανεις. Σαν την αγορα ενα πραγμα.
-
οι έχοντες χώρους απομακρύνουν το πισί από τον τοίχο. Αν δεν έχεις χώρο...
ΜΠάουμχάουζ
Δείξτε το Γραφείο σας