-
Τώρα μπήκαν όλα καλά κι ωραία...
Ελπίζω.................
-
Ελπίζω.................
-
Ελπίζω.................
-
Για να δούμε μέχρι τις 19 Νοε που είναι η ψηφοφορία, θα έχουμε την ίδια άποψη με την επιτροπή του COTY?
-
Θα μπορούσαν πολλά να λεχθούν για τα αυτοκίνητα που επιλέχτηκαν ως υποψήφια για 'car of the year' (καθώς και για άλλα που δεν επιλέχτηκαν). Θα αναφερθώ μόνο σε ένα (προς το παρόν): στο C3. Τι 'μέσον' είχε η Citroen και κατάφερε να περιλαμβάνεται το C3 εντός της επτάδας; Εκτός αν μετρά μόνο η εμφάνιση (που και αυτό υποκειμενικό είναι). Το C3 ούτε την καλύτερη οδική συμπεριφορά έχει στην κατηγορία του ούτε την καλύτερη ποιότητα κατασκευής (συγκεκριμένα για την ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης του εσωτερικού του το έχουν 'κράξει' ακόμα και οι Γάλλοι). Επιπλέον,αν και ο βενζινοκινητήρας των 1.6l είναι πολύ καλός, ο αντίστοιχος των 1.4l είναι τεχνολογικά απαρχαιωμένος (άσχετα αν ικανοποιεί ως ένα βαθμό). Απορώ κι εξίσταμαι!
-
Μία που μίλησες για κινητήρες, μην ξεχνάμε τον καινούριο diesel 1.4 (HDi) των 92 ίππων της PSA... Λουκούμι.
-
egv θεωρώ ότι το megane δεν εχει δοκιμαστεί πολύ για να κρίνουν καλά και κερδίζει πόντους λόγω εμφάνισης.....
-
Αν και ψήφισα Mazda 6, έχω μία υποψία (γερή) ότι στο Megane θα πάει το βραβείο... (όχι του forum, το κανονικό)
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Αν και ψήφισα Mazda 6, έχω μία υποψία (γερή) ότι στο Megane θα πάει το βραβείο... (όχι του forum, το κανονικό)Γειά σου Πέτρο! Και έψαχνα ποιος άλλος εκτός από εμένα έδωσε ψήφο στο 6άρι!
Πάντως δεν το βλέπω να τα πηγαίνει και τόσο καλά στον πραγματικό διαγωνισμό... Το Μεγκάν είναι λογικά το φαβορί, με δυνατό C3 -
Εγώ δεν τον πολυσέβομαι αυτό τον θεσμό.
Συνήθως όποιο αυτοκίνητο βγεί και κάνει λίγο ''ντόρο'' ψηφίζεται και ως αυτοκίνητο της χρονιάς.πχ Fiat Bravo.
Η μεγάλη μου έκπληξη ήταν πως δε βγάλανε πέρσι το Stilo.
Ίσως η Fiat έχασε την επιρροή της. -
Μία που μίλησες για κινητήρες, μην ξεχνάμε τον καινούριο diesel 1.4 (HDi) των 92 ίππων της PSA... Λουκούμι.
Ο οποίος είναι μεν λουκούμι ( δυνατός, οικονομικός άρα παράγει και λιγότερους ρύπους ) αλλά προσφέρεται μόνο στους ... άσχετους σε περιβαλοντικα ζητήματα της υπόλοιπης Ευρώπης Κρίμα και πάλι κρίμα...
-
Δείτε και ολίγον Honda Jazz. Οι τεχνικοί της Honda είπαν
όχι στα 16V και παρουσίασαν ένα δυνατό κινητήρα και οικονομικό
σε ένα αμάξωμα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε χώρους από τα
υπόλοιπα μικρομεσαία. Μόνο πρόβλημα η τιμή εν Ελλάδι..... -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
υπόλοιπα μικρομεσαία. Μόνο πρόβλημα η τιμή εν Ελλάδι.....Συμφωνώ. Το πιο ενδιαφέρον 'μικρό' από αυτά που προτείνονται είναι το Jazz. O 8V κινητήρας του είναι πολύ καλός (καλύτερος από τον αντίστοιχο του C3) και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον 16V του Fiesta (1.4l). Ο τελευταίος, βέβαια, αδικείται από τη μακριά κλιμάκωση των σχέσεων του κιβωτίου (τη χρησιμοποίηση μακριών σχέσεων σε ένα αυτοκίνητο που -ως μικρό- θα κινείται σε μεγάλο βαθμό μέσα στην πόλη δεν την καταλαβαίνω).
-
Το 6 φιλοι.
-
Ο χρήστης logikos έγραψε:
υπόλοιπα μικρομεσαία. Μόνο πρόβλημα η τιμή εν Ελλάδι.....Συμφωνώ. Το πιο ενδιαφέρον 'μικρό' από αυτά που προτείνονται είναι το Jazz. O 8V κινητήρας του είναι πολύ καλός (καλύτερος από τον αντίστοιχο του C3) και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον 16V του Fiesta (1.4l). Ο τελευταίος, βέβαια, αδικείται από τη μακριά κλιμάκωση των σχέσεων του κιβωτίου (τη χρησιμοποίηση μακριών σχέσεων σε ένα αυτοκίνητο που -ως μικρό- θα κινείται σε μεγάλο βαθμό μέσα στην πόλη δεν την καταλαβαίνω).
Συμφωνώ αλλά η παράγκα δεν βγάζει τα γιαπωνέζικα...
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! (εκτος ΚΚαβαθα) -
6 φέτος και ελπίζω του χρόνου το RX-8!
-
Ελπίζω να μην κερδίσουν C3, Fiesta ή Vectra.
-
JAPAN FOREVER
(alla tha vgei to Fiesta kai na mou to thymitheite-oxi oti einai kako aftokinhto alla o iapwnas xerei kai karate-o amerikanoevrwpaios ti xerei???)
-
Τολμώ να προβλέψω και την σειρά (όπως θα βγουν, όχι τι θέλω):
1.C3
2.Megane
3.Jazz
4.Fiesta
5.6
6.E-class
7.Vectra -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τολμώ να προβλέψω και την σειρά (όπως θα βγουν, όχι τι θέλω):
1.C3
2.Megane
3.Jazz
4.Fiesta
5.6
6.E-class
7.Vectraρε παιδία έχουμε ξεχάσει την ουσία του διαγωνισμού.
Βραβεύουν τα αυτοκίνητα που εισάγουν καινοτομίες.Πείτε μου τις καινοτομίες του C3,fiesta σε σχέση με του Jazz και του megane.Πιθανόν να μην υπάρχει καμία. Επαναλαμβάνω
Δεν είναι ο διαγωνισμός του AUTO TRITH KAI TOY auto motor sport
Car Of The Year 2003 (ψηφίστε και... μην κερδίστε)!!!