-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
κοιτατε ποτε στα φρεσκα γαλατα , απο κατω στον πατο του μπουκαλιου εχει λεει εναν αριθμο που δειχνει αν δεν κανω λαθος πισες φορες εχει παστεριωθει το γαλα. ισχυει αυτο;urban legend
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Μαστορα για πες για αυτο με το water δεν το καταλαβα, εκτος αν η νομοθεσια τους υποχρεωνει να βαζουν και την υγρασια του κρεατος και εδω στην Ελλαδα πχ δεν παιζει αυτο. Δεν νομιζω να βαζουν εξτρα νερο εκτος αν κανει μιγμα με το αμυλο και αβγατιζει και σας κλεβουν τρελλα.Kι όμως, αυτό ακριβώς κάνουν, και μάλιστα όχι μόνο στα κατεργασμένα κρέατα! Λχ:
http://groceries.asda.com/asda-estore/c ... artValue=1Κατεψυγμένο φιλέτο κοτόπουλο. Ούτε λουκάνικα, κοτομπουκιές ή άλλα αλεσμένα/κατεργασμένα παπαράκια. Σκέτο κρέας, ε;
Πριτς!!!! 'Chicken Breast (87%) , Water , Salt , Stabilisers (Diphosphates, Triphosphates) .'Ρίξε μια ματιά και σε αυτό:
Survey of Meat Content, Added Water and Hydrolysed Protein in Catering Chicken Breasts (Number 20/01)- (46 percent) samples had a determined meat content of between 5 percent and 26 percent less than that declared on the packaging.... Added water in the samples ranged from zero up to 43 percent.... 12 percent) samples used quality descriptions taken from the Poultry Meat Marketing Standards reserved for chicken breasts without any added ingredients... Two samples tested positive for pork DNA.*
Παρεπιπτόντως, παντα τα συστατικα γραφονται με φθινουσα σειρα βαρους ή ογκου κλπ, αρα πχ το νερο σε αυτα που εβαλες παραπανω ειναι λιγοτερο απο 42%, αλλα περισσοτερο απο το Pork Fat και ουτω καθ εξης.
To γνωρίζω αυτό, αλλά καλά κάνεις και το αναφέρεις.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μαστορα για πες για αυτο με το water δεν το καταλαβα, εκτος αν η νομοθεσια τους υποχρεωνει να βαζουν και την υγρασια του κρεατος και εδω στην Ελλαδα πχ δεν παιζει αυτο. Δεν νομιζω να βαζουν εξτρα νερο εκτος αν κανει μιγμα με το αμυλο και αβγατιζει και σας κλεβουν τρελλα.
Kι όμως, αυτό ακριβώς κάνουν, και μάλιστα όχι μόνο στα κατεργασμένα κρέατα! Λχ:
http://groceries.asda.com/asda-estore/c ... artValue=1Κατεψυγμένο φιλέτο κοτόπουλο. Ούτε λουκάνικα, κοτομπουκιές ή άλλα αλεσμένα/κατεργασμένα παπαράκια. Σκέτο κρέας, ε;
Πριτς!!!! 'Chicken Breast (87%) , Water , Salt , Stabilisers (Diphosphates, Triphosphates) .'Ρίξε μια ματιά και σε αυτό:
Survey of Meat Content, Added Water and Hydrolysed Protein in Catering Chicken Breasts (Number 20/01)- (46 percent) samples had a determined meat content of between 5 percent and 26 percent less than that declared on the packaging.... Added water in the samples ranged from zero up to 43 percent.... 12 percent) samples used quality descriptions taken from the Poultry Meat Marketing Standards reserved for chicken breasts without any added ingredients... Two samples tested positive for pork DNA.*
Παρεπιπτόντως, παντα τα συστατικα γραφονται με φθινουσα σειρα βαρους ή ογκου κλπ, αρα πχ το νερο σε αυτα που εβαλες παραπανω ειναι λιγοτερο απο 42%, αλλα περισσοτερο απο το Pork Fat και ουτω καθ εξης.
To γνωρίζω αυτό, αλλά καλά κάνεις και το αναφέρεις.
Αρα να ενα ποστ που συμφωνουμε ΛΟΛ
Ετσι οπως το γραφεις, η υποψια μου ειναι οτι απλα η νομοθεσια εκει επιβαλλει να γραψεις το νερο και εδω οχι, οποτε μπορει να τρωμε τα ιδια.
Ακομα γελαω με το χαρτονι του roman_k παντως.
@fidelity
Αυτο με τη γαλοπουλα ενα κομματι μην το πιστευεις, εχεις δει φουαντρε ολοκληρο? Απο τι σοι γαλοπουλα εχει βγει αυτο το ενα κομματι? Μεγεθους δεινοσαυρου? Αντε να μην ειναι αλεσμενο και να ειναι διαφορα κομματια κολλημενα με κρεατόκολλα, με ειδικη επεξεργασια σε πιεση και θερμοκρασια για να κολλησουν και να βγει αυτο που αγοραζεις.Αντε τυχερακηδες δειτε τωρα πως βγαινουν διαφορες τροφές...
Hot dogs και λουκανικα γενικως Δειτε στο 1:02 το 'κοτοπουλο' που βαζουν μεσα
**Μπέικον ** Στο 2:20 το 'καπνισμα', βλεπε φουαντρέ.
Pringles Ο τυπος που τα ισιωνει ειναι ο καλυτερος του χωριου
Πατατουλες προτηγανισμενες
-
-
Δεν έχει σχέση με σούπερ μάρκετ, αλλά μιας και αφορά τρόφιμα, σκέφτηκα να το βάλω εδώ:
πήγα χτες σ' ένα Max Perry να πάρω παγωτό. Μου βάλανε τη μισή ποσότητα απ' ότι πέρυσι, και σχεδόν διπλή τιμή!
Συγκεκριμένα ζήτησα μία 'μπάλα' σοκολάτα. Πέρυσι γέμιζε το κυπελάκι μέχρι να ξεχειλίζει, στην κυριολεξία, αυτή τη φορά μου 'βαλε με το ζόρι μα κουταλίτσα, σχεδόν άδειο το κυπελάκι...
Και από 1,5 ευρώ που το 'χε πέρυσι, το πήγε 2,50!!!
Δεν ξαναπάω , αν και η ποιότητα - γεύση παραμένουν κορυφαία.Αλήθεια, ξένη επιχείρηση είναι αυτή; Ξέρει κανείς; (αν κι είχανε βάλει μια περίοδο κάτι αυτοκόλλητα που λέγανε ότι είναι και καλά ελληνική επιχείρηση, δε με πολυπείσανε...μετά τα βγάλανε κιόλας..)
-
Δυστυχώς ο νεοπλουτισμός των τελευταίων αρκετών χρόνων με δανεικά χρήματα έχει ριζώσει βαθειά.
Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι για να επιβιώσουν πετυχημένα πρέπει να προσαρμοστούν στις δυνατότητες του πελάτη και όχι απλά να αρπάξουν ό,τι μπορούν μέχρι να κλείσουν.
Και όσο υπάρχουν κάμποσοι που τολμάνε να δώσουν τα 2,5 ευρώ για μια μπάλα παγωτό τόσο θα συνεχίζουν. -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Αλήθεια, ξένη επιχείρηση είναι αυτή; Ξέρει κανείς; (αν κι είχανε βάλει μια περίοδο κάτι αυτοκόλλητα που λέγανε ότι είναι και καλά ελληνική επιχείρηση, δε με πολυπείσανε...μετά τα βγάλανε κιόλας..)
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δυστυχώς ο νεοπλουτισμός των τελευταίων αρκετών χρόνων με δανεικά χρήματα έχει ριζώσει βαθειά.
Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι για να επιβιώσουν πετυχημένα πρέπει να προσαρμοστούν στις δυνατότητες του πελάτη και όχι απλά να αρπάξουν ό,τι μπορούν μέχρι να κλείσουν.
Και όσο υπάρχουν κάμποσοι που τολμάνε να δώσουν τα 2,5 ευρώ για μια μπάλα παγωτό τόσο θα συνεχίζουν.Εν ολίγοις αν εμένα μου αρέσει πολύ κάτι, πχ το παγωτό των Max Perry ( a propos νομίζω δεν έχω καν δοκιμάσει), έχω τα απαραίτητα χρήματα και μάλιστα είμαι πρόθυμος να δώσω όχι 2.5 αλλά 10 ευρώ τη μπάλα (ενδεχομένως βέβαια δεν είμαι πρόθυμος να δώσω ούτε 100 ευρώ για ρολόι πχ ή για σακάκι κλπ κλπ) θα πρέπει να σταματήσω να αγοράζω το προϊόν που μου αρέσει πολύ για να κλείσει το μαγαζί που εσύ προσωπικά κρίνεις ακριβό. Pas mal
Αυτό σε γενικές γραμμές έχω βαρεθεί να το διαβάζω στο φόρουμ : ό,τι του φαίνεται ακριβό του καθενός εδώ μέσα οι άλλοι που το παίρνουν είναι κορόιδα και μάλιστα η συμπεριφορά τους χαρακτηρίζεται ως 'έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης'. Πρέπει δηλ. όλοι ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, γούστων, ελεύθερου χρόνου κλπ να ψωνίζουν κατά τον ίδιο 'σωστό' τρόπο.
Σάμπως δεν μπορεί κανείς να καταλάβει πχ ότι η λεγόμενη έρευνα αγοράς είναι 'εργασία' η οποία αποτιμάται σε χρήμα και ο ψ φούφουτος πχ, ο οποίος μάλιστα ίσως είναι πολύ ευκατάστατος, δεν έχει τη διάθεση να διαθέσει το χρόνο του για να ψάχνει προσφορές σε κωλόχαρτα και χυμούς και προτιμά να τα ψωνίζει 50% ακριβότερα επειδή βρέθηκαν μπροστά του εκείνη τη στιγμή που τα θέλει και δεν σκοπεύει να ξοδέψει ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω για να τα βρει φθηνότερα. Αυτό για κάποιους δεν έχει καμία αξία και είναι κοροϊδάρα ο τύπος που δεν αναλίσκεται στο να ψάχνει τις 'σωστές' τιμές αλλά απλά (τολμά να!) διαθέτει τα λεφτά του κατά τρόπο που να τον καθιστά ευχαριστημένο/ευτυχισμένο. Πχ να στερηθεί το παγωτό του Max Perry που τόσο του αρέσει επειδή έχει 15 ευρώ η μπάλα μπας και του πούνε ότι αυτό είναι εξωφρενικά ακριβό (για ποιον άραγε ; λες και όλοι είναι το ίδιο) και ότι δεν ψωνίζει με 'καταναλωτική συνείδηση'.
Στο παρόν αυτοκινητιστικό φόρουμ συζητείται με τεράστια ελαφρότητα η αγορά, κατοχή, συντήρηση κλπ αυτοκινήτων άνω των 100.000 ευρώ αλλά αν κάποιος δώσει κάνα 100ρικο ευρώ το μήνα σε 'υπερτιμημένα' κωλόχαρτα ή σε καμιά καφετέρια που χρεώνει τον καπουτσίνο 10 ευρώ διαπράττει 'καταναλωτικό' αδίκημα.
Μ'αρέσει -
ανεξαρτητα την οικονομικη ευχερεια........2.5ευρω η μπαλα ειναι ΚΛΟΠΗ και τιμωρειται απο την πλειονοτητα των καταναλωτων!τωρα αν εσυ θες να εισαι κοτσος......no prob
-
2,5 ευρώ η μπάλα είναι ΤΖΑΜΠΑ, λυπάμαι που στο λέω
-
Να ναι μπαλα ομως, οχι αρχιδι λαγου
-
Τ'αρχίδια λαγού χρεώνονται το βάρος τους σε χρυσάφι σε εκλεκτά εστιατόρια
-
Μαλλον εφαγα τα αρχιδια μου με το αντιπαραδειγμα
-
Το θετικό είναι ότι είναι ελληνική επιχείρηση, είναι τόσο ποιοτικά τα προϊόντα τους που νόμισα ότι είναι ξένη .
(αλλά και πάλι η ονομασία; 'Max Perry'? τελικά ντρεπόμαστε πάρα πολύ για το γεγονός ότι είμαστε Έλληνες)
Τέσπα, δικαίωμά τους να ανεβάσουν τις τιμές τους όσο θέλουνε, όπως και δικαίωμα του καταναλωτή να κρίνει αν του κάνει το value for money.
Γι άλλη μια φορά ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης θα καθορίσει την τιμή. -
Εγώ πάντως που τρελαίνομαι για παγωτό, πήγα χθες στα Max Perry και πήρα μισό κιλό παγωτίνια και άλλο μισό κιλό παγωτό χύμα σε τρεις γεύσεις.
Σύνολο 15 €, και κρίνοντας από την γεύση, είναι money well spent. Σκέφτομαι, να καλέσω τον koutsan να δοκιμάσει, αλλά προτιμώ να τα φάω μόνος μου, είναι πεντανόστιμα!Για τα κωλόχαρτα δεν είμαι τόσο μοναχοφάης...
(Nexus + Tapatalk)
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
2,5 ευρώ η μπάλα είναι ΤΖΑΜΠΑ, λυπάμαι που στο λέω -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εν ολίγοις αν εμένα μου αρέσει πολύ κάτι, πχ το παγωτό των Max Perry ( a propos νομίζω δεν έχω καν δοκιμάσει), έχω τα απαραίτητα χρήματα και μάλιστα είμαι πρόθυμος να δώσω όχι 2.5 αλλά 10 ευρώ τη μπάλα (ενδεχομένως βέβαια δεν είμαι πρόθυμος να δώσω ούτε 100 ευρώ για ρολόι πχ ή για σακάκι κλπ κλπ) θα πρέπει να σταματήσω να αγοράζω το προϊόν που μου αρέσει πολύ για να κλείσει το μαγαζί που εσύ προσωπικά κρίνεις ακριβό. Pas mal
Αυτό σε γενικές γραμμές έχω βαρεθεί να το διαβάζω στο φόρουμ : ό,τι του φαίνεται ακριβό του καθενός εδώ μέσα οι άλλοι που το παίρνουν είναι κορόιδα και μάλιστα η συμπεριφορά τους χαρακτηρίζεται ως 'έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης'. Πρέπει δηλ. όλοι ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, γούστων, ελεύθερου χρόνου κλπ να ψωνίζουν κατά τον ίδιο 'σωστό' τρόπο.
Σάμπως δεν μπορεί κανείς να καταλάβει πχ ότι η λεγόμενη έρευνα αγοράς είναι 'εργασία' η οποία αποτιμάται σε χρήμα και ο ψ φούφουτος πχ, ο οποίος μάλιστα ίσως είναι πολύ ευκατάστατος, δεν έχει τη διάθεση να διαθέσει το χρόνο του για να ψάχνει προσφορές σε κωλόχαρτα και χυμούς και προτιμά να τα ψωνίζει 50% ακριβότερα επειδή βρέθηκαν μπροστά του εκείνη τη στιγμή που τα θέλει και δεν σκοπεύει να ξοδέψει ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω για να τα βρει φθηνότερα. Αυτό για κάποιους δεν έχει καμία αξία και είναι κοροϊδάρα ο τύπος που δεν αναλίσκεται στο να ψάχνει τις 'σωστές' τιμές αλλά απλά (τολμά να!) διαθέτει τα λεφτά του κατά τρόπο που να τον καθιστά ευχαριστημένο/ευτυχισμένο. Πχ να στερηθεί το παγωτό του Max Perry που τόσο του αρέσει επειδή έχει 15 ευρώ η μπάλα μπας και του πούνε ότι αυτό είναι εξωφρενικά ακριβό (για ποιον άραγε ; λες και όλοι είναι το ίδιο) και ότι δεν ψωνίζει με 'καταναλωτική συνείδηση'.
Στο παρόν αυτοκινητιστικό φόρουμ συζητείται με τεράστια ελαφρότητα η αγορά, κατοχή, συντήρηση κλπ αυτοκινήτων άνω των 100.000 ευρώ αλλά αν κάποιος δώσει κάνα 100ρικο ευρώ το μήνα σε 'υπερτιμημένα' κωλόχαρτα ή σε καμιά καφετέρια που χρεώνει τον καπουτσίνο 10 ευρώ διαπράττει 'καταναλωτικό' αδίκημα.
Μ'αρέσειΓενικα εχεις δικιο σε αυτα που λες. Μονη εξαιρεση, αν εχει τοποθετηθει ο Asimov.-
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και όσο υπάρχουν κάμποσοι που τολμάνε να δώσουν τα 2,5 ευρώ για μια μπάλα παγωτό τόσο θα συνεχίζουν.Και τα χαγκεν ντας και τα Δωδώνη ειναι ακριβά μπροστά στου λιντλ.Διαλέγεις και παίρνεις.
-
Ta λέτε αυτά κ θυμήθηκα μια θείτσα, που άκουγα χτες να λέει ότι πλήρωσε 35 Ε ταξί για να πάει να πάρει απο τον σύλλογο πολυτέκνων μακαρόνια, λάδι, φέτα κ δεν θυμάμαι τι άλλο, κοινωνική προσφορά της ΕΕ.
-
Εγω θυμηθηκα τον σχωρμενο τον θειο Μπαμπη που ηταν μΠαοκ
Οτι να ναι γραφετε
Σούπερμαρκετ