-
Προλαβαίνω μια παράθεση, πάντως. Ήταν ο πιο παραγωγικός μου μήνας σε φωτογραφίες με αρκετές απρόσμενες 'εξόδους'.
Μία από αυτές ήταν το τριήμερο στο χωριό το οποίο το συνόδεψα με πέρασμα από το Ανατολικό Ζαγόρι, και αφιέρωσα στην εποχή που φεύγει. Ξέρετε, τα γκέι πράματα, λουλουδια, πεταλούδες, σεξ κτλ κτλ
Με τη σειρά. Προσέγγιση Ανατολικού Ζαγορίου. Στον καταραμένο ευλογημένο {20}, έξω από το Κηπουριό

Τεχνητή λίμνη Αώου

Λίμνη με τα νούφαρα, έξω από Γρεβενίτι

Πέρασμα από το καταπράσινο Ανατολικό Ζαγόρι

Χωριουδάκια (Δικόρυφο)

Περάσματα που 'δεν υπάρχουν'

Πάδες, 3ήμερο. Ζούδια, λουλούδια, τα πάντα όλα. Να φανταστείτε ότι δεν είχα βγάλει ούτε μια φορά παχαλίτσες. Σήφτυ

I wanna be your backdoor manΔασική βόλτα σε μια από τις 5 6 γερές ρεματιές που γεννάνε τον Αώο

Κλεφτή ματιά στο δρόμο που μας γυρίζει πίσω,

Αλπική λίμνη Βασιλίτσας. Έχουμε κ εμείς τα ωραία μας.

Καλοκαίρι ανεργίας εν όψει.
-
αυτη με τα νουφαρα
-
Ο τίτλος που έδωσες στην φώτο με τις πασχαλίτσες είναι...
ΥΓ. Τσίμπησα με τις φωτογραφίες σου και άνοιξα το Google Earth για να δω διαδρομές στην γύρω περιοχή. Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα η διαδρομή Μέτσοβο - Λίμνη Αωού - διασταύρωση για Γρεβενίτι - Ελατοχώρι - Βοβούσα - Περιβόλι και μετά κανονικά για Γρεβενά.
Πατάω στις φώτο στο κομμάτι Βοβούσα - Περιβόλι να δω αν υπάρχει άσφαλτος ή όχι και κλασικά, όπου και να πατήσεις βγαίνει παντού Xenofwn79!!! Όποια πέτρα και να σηκώσεις την έχει φωτογραφήσει ο Xenofwn!
Ήταν η Stairway to Heaven (πολύ καλή!), χάρη στην οποία διαπίστωσα πως μια χαρά άσφαλτο έχει η συγκεκριμένη γύρα Στα υπόψιν για το καλοκαίρι!
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
....Κατι τετοια βλεπω κι αντε μετα να ανεβασω δικες μου..
Παντως οι δρομοι στη Σκωτια δεν ειναι τοσο καλοι. Η ασφαλτος βγαζει προσφυση σε βροχη, αλλα εχουν πολλες ανωμαλιες και λακουβες και ειναι και πολυ θορυβωδης. Επισης στο βορειο τμημα (πχ), μιλαμε για single carriageways με passing points και τιγκα σε cattle rig

..not nice.. -
Ξενοφών, πολύ ωραίες και υπέροχα μέρη!!
-

-
Wow!
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:

Μου άρεσαν όλες οι φωτογραφίες, περισσότερο όμως οι παραπάνω, είναι υπέροχες.
Βρέθηκα πριν 1 μήνα στη λίμνη του Αώου, απίστευτο τοπίο, δεν περίμενα τη λίμνη τόσο όμορφη. Δυστυχώς δεν είχα χρόνο και πήγα-γύρισα από Μέτσοβο, θα ξαναπάω όμως ακολουθώντας άλλες διαδρομές, μου δίνεις ιδέες.
Και μια δικιά μου

Λίμνη Αώου 3 by ThanasisN, on Flickr -
Ελα ζηλεψα με τους δρομους και ειπα να βγαλω και εγω μια

Twisty Road by KiloMeater., on Flickr -
και αλλη μια στο θεμα

Aspropyrgos "keys" by KiloMeater., on Flickr -
Πολύ ωραία πράγματα στις τελευταίες σελίδες.
Ειδικά η τελευταία IR του Σταύρου και οι πασχαλίτσες του Jimclark -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
bibendum πολύ καλή!!! Σταύρο υπέροχη κι όντως πολύ ωραίο 'μπλέ'!Πολύ ωραία πράγματα στις τελευταίες σελίδες.
Ειδικά η τελευταία IR του Σταύρου και οι πασχαλίτσες του JimclarkΣας ευχαριστώ
@StavrosG Χαζη ερωτηση..Ειναι χιονισμενο το τοπιο? Φοβερη...
Όχι, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, είναι με τροποποιημένη μηχανή, για λήψεις στο υπέρυθρο φάσμα του φωτός
Μη αναστρέψιμη τεχνική, πρακτικά, αλλά αφού μπορούσα, το έκαναΕλα ζηλεψα με τους δρομους και ειπα να βγαλω και εγω μια
http://www.flickr.com/photos/kilomeater/8831585330/Μ'αρέ
JimClark, όλες υπέροχες, ξεχωρίζω τη δύση στο Ανατολικό Ζαγόρι
Κατά τα άλλα, ελαφρό ξέθαμμα από τη βιβλιοθήκη...

Untitled by Stavros G., on Flickr...και μια φρέσκια

Filerimos V by Stavros G., on Flickr -
και επειδη λειπει και επειδη ειναι μια εικονα με πολλες ωραιες αναμνησεις-στιγμες ας την μοιραστω μαζι σας

-
όμορφα πράματα άνωθεν.
-
+1
-
ρε συ με τη βεντουζα την εξωτερικη εισαι ανετος; εγω φοβαμαι να τη βαλω, μην ξεκολλησει με τον αερα
και αντε πες με τον 1.8/ 35mm που ειναι ελαφρυς οκ, αλλα αν βαλεις κανα φακο βαρυ πανω, μην εχουμε δραματα -
αυτή είναι δεμένη στο χέρι με το λουρί 3 κύκλους και burst.
Οι άλλες που είναι με βεντούζα φίλου δανεική, (πάντα σε τζάμι = ερμητικά κλειστό, όχι λαμαρίνα) είναι με 4 πολυ γερές βεντούζες που κρατάνε τουλάχιστο τα 10πλάσια κιλά από όσα μια κάμερα κ ένας σεβαστός φακός
-
-
-
ωραιος!!!!!
Λειπει ενα tanqueray λεμονi και ενα cuba libre απο το τραπεζι και θα την απογειωναν την φωτο!
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...