-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το αμαξι το ειχα για 4 μερες και οχι για 2...........αυτοκινητα : corolla (την εχει φιλος κολητος) , focus (επισης κολητος), και γενικος απο οτι εχει περασει στα χερια μου.....
Οκ καταλάβαμε, σε ευχαριστώ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
σορρυ κιολας αλλα : καλα κρασια.......Ευχαριστώ! Εις υγείαν!
οδηγησε και κατι αλλο και κανε ξανα τις συγκρισεις
Μέχρι στιγμής έχω οδηγήσει, εκτός από το astra, το focus, το Α3, την 147 και έχω βρεθεί συνοδηγός στην corolla. Δεν ξέρω αν είναι αρκετά για να μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά σου υπόσχομαι να οδηγήσω όσο περισσότερα μπορώ για να σταθώ επάξια δίπλα σου...
αυτοκινητα : corolla (την εχει φιλος κολητος) , focus (επισης κολητος), και γενικος απο οτι εχει περασει στα χερια μου
Για το πρώτο δεν αξίζει καν η αναφορά. Για το focus μπορώ να πω ότι οδηγικά μου φάνηκε υποδεέστερο του astra. Εσωτερικό με πολλά στοιχεία από το προηγούμενο μοντέλο που το κάνουν να δείχνει ήδη ξεπερασμένο. Με 35 χιλιόμετρα στο χιλιομετρητή και ήδη ακούστηκε τριγμός. Εύγε! Στις στροφές έγερνε λίγο περισσότερο από το astra. Το κάτω μέρος του πίνακα οργάνων δεν το έβλεπα παρότι είχα ρυθμίσει το κάθισμα και το τιμόνι όσο καλύτερα μπορούσα. Φρένα χειρότερα από το astra (ίσως φταίνε τα ταμπούρα πίσω του focus....και μετά μας φταίει η έλλειψη του δείκτη θερμοκρασίας νερού στο astra ). Αυτά εν ολίγοις. Καλά κρασιά κι από μένα λοιπόν!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ο δείκτης θερμοκρασίας πάντως είναι πρόβλημα
Τι είδους πρόβλημα δηλαδή;
Ανέφερα και παραπάνω σε προηγούμενο post πως μου δημιουργεί ανασφάλεια το να οδηγώ χωρίς να έχω σε γνώση μου, παραμέτρους του κινητήρα όπως θερμοκρασία νερού, πίεση λαδιού κλπ.
Άλλοι -και καλά κάνουν-, αρκούνται στα προειδοποιητικά λαμπάκια ή και ήχους και για να τους ακούνε οι κατασκευαστές, μάλλον είναι οι περισσότεροι.... -
[quote='ScotchΓια το focus μπορώ να πω ότι οδηγικά μου φάνηκε υποδεέστερο του astra.[/quote]
ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ
ΑΝΔΡΕΑ ΒΟΗΘΕΙΑ..........ΣΠΥΡΟ ΤΟ ΝΕΡΟ
-
Σκίστα καλύτερα γιατί προφανώς αντέγραφες στις εξετάσεις!
-
Min trelathoume tora! Ego to astra to odigao kathe mera giati to exoume stin etairia pou doulevo. To amaksi exei arketa kali odigiki simperifora alla tha to xaraktiriza pantou metria. Kamia ma kamia sxesi me to focus. Kai pistepse me exo odigisei arketa autokinita. A kai gia na mporis na kinithis kapos aksioprepos tha prepei na paris to 1800ari. Gia to 1400ari kai to 1600ari asta na pane dike mou
-
Ε καλά τώρα.
Περιμένετε να βρείτε ένα αυτοκίνητο πού νά ικανοποιεί τούς πάντες; -
Διαβασα όλες τις σελιδες μεχρι τωρα κ είδα να γράφονται πολλές αποψεις διαφορετικές καθε φορά ...
Τελος παντων , εγω θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει αγορασει καποιος απο εδω μεσα το 1400άρι για να μαθω εντυπώσεις.Το ξέρω οτι ειναι αργο, (τουλαχιστον αυτό λένε τα χαρτια ) απλα θα ήθελα να ακουσω γενικα σχολια για την συμπεριφορά του αυτοκινητου στο δρομο.Πάντως εγω μπήκα μέσα στο αμάξι , σε μια εκθεση , και μπορω να πω οτι σε γενικες γραμμές μου άρεσε , δεν με τρέλανε κιόλας.Για τα γουστα μου το θεωρώ απλά ένα ωραιο καινουργιο αμάξι της Opel.Αλλα πιστευω πως για την τιμή που έχει αξίζει σε σχέση με κάποια άλλα.Αλήθεια , στην Ελλάδα , πόσο έχει η βασική έκδοση και πόσο η sport ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Popolaros
Δεν είχε τίποτα καλό δηλαδή ε?? Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ίσως μιλάμε για το χειρότερο αυτοκίνητο της κατηγορίας αν δεν κάνω λάθος! Κρίμα ρε γαμωτό που πουλάει τόσο πολύ... Όλοι αυτοί που το αγοράζουν είναι μάλλον κορόιδα...Όλοι αυτοί που το αγοράζουν έχουν βγάλει ήδη δίπλωμα και έχουν και τα χρήματα να το αγοράσουν.
-
Τι γίνεται με το OPC?? καμια info γι τιμές;;;
-
Gia sas. Ime neos stin parea kai tha ithela na rotisw posa einai to opel astra gtc 1,6 kai 1,4 (an iparxei)
-
Ο χρήστης AntreasKonig έγραψε:
Gia sas. Ime neos stin parea kai tha ithela na rotisw posa einai to opel astra gtc 1,6 kai 1,4 (an iparxei)Τώρα είναι μερικές δεκάδες αλλά σε λίγο καιρό θα είναι.... χιλιάδες!!!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Gia sas. Ime neos stin parea kai tha ithela na rotisw posa einai to opel astra gtc 1,6 kai 1,4 (an iparxei)
Τώρα είναι μερικές δεκάδες αλλά σε λίγο καιρό θα είναι.... χιλιάδες!!!
kai posa evro ine i vasiki ekdosi ton 1,4 kai 1,6
-
Ο χρήστης AntreasKonig έγραψε:
Τώρα είναι μερικές δεκάδες αλλά σε λίγο καιρό θα είναι.... χιλιάδες!!!
kai posa evro ine i vasiki ekdosi ton 1,4 kai 1,6
Παρε ενα τηλεφωνο σε μια οπελ να σου πει ακριβώς μαζί με εξοπλισμό
ΝΕΟ OPEL ASTRA 3d