-
O Red_Monster μπήκε ή λιποτάκτησε??
-
Τελευταίες φήμες τον θέλουν να πήγε να παρουσιαστεί με ταγιέρ και γόβα Manolo Blahnik
-
Παίδες τεζα το 3G της Wind στο πευκο
Θέα στη θάλασσα καλό φαΐ
Σε 15' έφυγα για αθλήματα αλεξίπτωτιστων -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Παίδες τεζα το 3G της Wind στο πευκο
Θέα στη θάλασσα καλό φαΐ
Σε 15' έφυγα για αθλήματα αλεξίπτωτιστωνΚοίτα να δεις που κα@λωσε
edit: σε βλέπω που σε βλέπω ενθουσιασμένο συνέχισε το τουλάχιστον να πεις ότι έκανες κάτι το διαφορετικό στο στρατό
-
Εχω ήδη κοπεί από εδ με την υπεύθυνη δήλωση που υπέγραψα για αποδοχή μειωμένης θητείας...
Το περιβάλλον είναι αρκετά καλό αλλά το επίπεδο των στρατευμάτων είναι υπό ιταλακια
-
Εχω ήδη κοπεί από εδ με την υπεύθυνη δήλωση που υπέγραψα για αποδοχή μειωμένης θητείας...Το περιβάλλον είναι αρκετά καλό αλλά το επίπεδο των στρατευμάτων είναι υπό ιταλακια
ΕιΔυν , τιγκα στα 18χρονα από κάθε κατσικοχώρι, easy target
-
επιτελους ρεντ στο στρατο
περιμενω επικα ποστ
-
Άντε ρεεεε σιδεροκέφαλος
-
Καλή αρχή
έχωσα 3 σειρες μέσα, είμαι παλιός -
Εχω ήδη κοπεί από εδ με την υπεύθυνη δήλωση που υπέγραψα για αποδοχή μειωμένης θητείας...Το περιβάλλον είναι αρκετά καλό αλλά το επίπεδο των στρατευμάτων είναι υπό ιταλακια
Κριμα, με τις γνωσεις που θα αποκτουσες εκει, θα ησουν χρησιμος στην εμπανασταση.
Καλη και απροβληματιστη συνεχεια ευχομαι.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Καλή αρχή
έχωσα 3 σειρες μέσα, είμαι παλιόςΠΕ ΚΑΙ ΠΑΙ ΝΕΟΣ! Που θές να λέγεσαι και παλιός . Τι σειρά είπαμε είσαι??
Σιδεροκέφαλος Ρεντ.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι σειρά είπαμε είσαι??323
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Τι σειρά είπαμε είσαι??
323
Υπάρχει τέτοια σειρά??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι σειρά είπαμε είσαι??
323
Υπάρχει τέτοια σειρά??
Ελα ντε 323 Alpina ηξερα μονο.
Αντε μην σας πω την δικια μου ....... -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Τι σειρά είπαμε είσαι??
323
Υπάρχει τέτοια σειρά??
Ελα ντε 323 Alpina ηξερα μονο.
Αντε μην σας πω την δικια μου .......Για πές.....
Κάτω απο 100 αποκλείεται να είσαι πάντως -
183
ποσα χρονια περασαν απο τον Αυγουστο του 1986 που παρουσιαστηκα στο ΚΕΔΒ στο Χαιδαρι... -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
183
ποσα χρονια περασαν απο τον Αυγουστο του 1986 που παρουσιαστηκα στο ΚΕΔΒ στο Χαιδαρι...Θα σου πω την δικιά μου και μην γελάσεις [spoiler:3dbgolkx]316Γ1 [/spoiler:3dbgolkx]
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Τι σειρά είπαμε είσαι??
323
εχεις μπερδεψει τον ορο 'παλιος'
-
306 εγω. να σας στειλω για σαντουϊτς και φραπε (που τα πληρωνεται εσεις γιατι ειμαι παλιος)
στο καψιμι? μπα...αργοτερα γιατι δεν πειναω τωρα.ο καθε φανταρος πληρης θητειας ειναι υποχρεωμενος να παρει 1 μεταθεση παραμεθωριου
και μετα υπηρετει κοντα στο σπιτι του? ενας γνωστος μου απο οταν μπηκε ειναι κοντα στο
σπιτι του και τωρα εκοψε τη μεταθεση για παραμεθωριο. την θεση που θα επρεπε να καλυψει
ο γνωστος, θα την καλυψει καποιος ατυχος που δεν εχει βυσμα και μπορει να ειναι η 2η η 3η μεταθεση
παραμεθωριου που περνει? -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
306 εγω. να σας στειλω για σαντουϊτς και φραπε (που τα πληρωνεται εσεις γιατι ειμαι παλιος)
στο καψιμι? μπα...αργοτερα γιατι δεν πειναω τωρα.ο καθε φανταρος πληρης θητειας ειναι υποχρεωμενος να παρει 1 μεταθεση παραμεθωριου
και μετα υπηρετει κοντα στο σπιτι του? ενας γνωστος μου απο οταν μπηκε ειναι κοντα στο
σπιτι του και τωρα εκοψε τη μεταθεση για παραμεθωριο. την θεση που θα επρεπε να καλυψει
ο γνωστος, θα την καλυψει καποιος ατυχος που δεν εχει βυσμα και μπορει να ειναι η 2η η 3η μεταθεση
παραμεθωριου που περνει?Είσαι ΠΑ και δεν μετράει η σειρά της ΣΞ .
Σ'άφησα μέσα
Περί Θητείας [#3]