-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ελπίζω να μην βγεί σε λίγο καιρό οτι το χαράκωσε κανας μερακλής Αφγανός που δεν του καθόταν να το καρφώσει. Γιατί θα γελάσει πολύ ο κόσμος.
οποιος και να του το κανε δεν αλλαζει το οτι η ΧΑ αποτελειται απο ζωα και την ψηφιζουν μονο ζωα.
Τι θες να πεις;
Οτι εγω που την ψηφησα,ειμαι ζωο;Οχι ζώο........αλλά αμοιβάδα
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Ελπίζω να μην βγεί σε λίγο καιρό οτι το χαράκωσε κανας μερακλής Αφγανός που δεν του καθόταν να το καρφώσει. Γιατί θα γελάσει πολύ ο κόσμος.
οποιος και να του το κανε δεν αλλαζει το οτι η ΧΑ αποτελειται απο ζωα και την ψηφιζουν μονο ζωα.
Τι θες να πεις;
Οτι εγω που την ψηφησα,ειμαι ζωο;Εγω, εσυ και ενα εκατομμυριο ακομη...Οι υπολοιποι 9 εκατομμυρια ειναι τα γατονια
Είναι σίγουρα τραβηγμένο να πεις τους άλλους 9m γατόνια, αλλά εσείς παίζετε σε μια κατηγορία μόνοι σας
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
παροτι δεν ψηφισα ουτε προκειται ποτε να ψηφισω Χ.Α , ειναι αηδιαστικος κ συναμα φασιστικος ο τροπος που χαρακτηριζετε ορισμενοι..
τουλαχιστον ο ΧρηστοςΣ8 ποτε δεν το αρνηθηκε οτι ψηφησε, απεναντιας το στηριζει κιολας. για πες μας nintza εσυ τι ψηφισες να το συζητησουμε λιγο..Υ.Γ
αυτο το topic γιατι υπαρχει ακομα; -
Για να λεμε ζωα τους χρυσαυγιτες
Στάλθηκε από το WT19i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Μέχρι πριν από κάποια χρόνια ήταν ένας από αυτούς, ένας «χρυσαυγίτης». Ηταν μάλιστα ανάμεσα στους τρεις πρώτους στην ιεραρχία της οργάνωσης. Ο Χάρης Κουσουμβρής αποχώρησε τελικά το 2002, όταν συνειδητοποίησε ότι η οργάνωση απαιτούσε πλήρη υποταγή στον «αρχηγό» και «έθετε πολλές φορές σε αμφισβήτηση τις βασικές μου αρχές: πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια».
...
Ο Χάρης Κουσουμβρής εντάχθηκε στη Χρυσή Αυγή σε ηλικία 17 ετών, μαζί με τον αδελφό του Σωκράτη. «Ηταν 13 Μαΐου 1990 όταν περάσαμε για πρώτη φορά το κατώφλι της οργάνωσης στην οδό Κεφαλληνίας 74 και μου πήρε 12 χρόνια να καταλάβω το λάθος μου» αναφέρει ο ίδιος. Τα μέλη τούς είχαν υποδεχθεί φιλικά, λέγοντάς τους ό,τι ήθελαν να ακούσουν, όπως λέει. Μετά και την... απαραίτητη μελέτη της βιβλιογραφίας όπως το «Ο αγών μου» του Χίτλερ και τα πονήματα του Γκέμπελς, τα δύο αδέλφια ήταν πια πλήρη μέλη της οργάνωσης....
Ο ίδιος είχε συμμετάσχει σε καβγάδες με τους «άλλους» και μάλιστα είχε υποστεί τις συνέπειες. Σαράντα πέντε ράμματα του έκαναν μια φορά, όταν 15 άγνωστοι του επιτέθηκαν με λοστούς στον σταθμό της «Βικτώριας», όπως αναφέρει...
Καθώς ανεβαίνει στην ιεραρχία της οργάνωσης -έγινε ταμίας κάποια στιγμή-, αντιλαμβάνεται ότι ο «αρχηγός» δεν θα ανεχθεί κανέναν ανταγωνιστή - έτσι δικαιολογεί και την εμπλοκή του Περίανδρου στον ξυλοδαρμό του Δημήτρη Κουσουρή το 1998 στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, αλλά και τα «καρφώματα» που υπέστη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Αυτό, σε συνδυασμό με την ιδεολογία της οργάνωσης που είχε ξεφύγει από τον εθνικοσοσιαλισμό, έκανε τον Κουσουμβρή να αποχωρήσει....
αναφέρει: «Ως ταμίας της ''Χρυσής Αυγής'', είχα τη δυνατότητα να γνωρίζω ότι στο ταμείο δεν είχαμε ποτέ περισσότερα από 300-400 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά δεν συντηρείται οργάνωση. Ποιος την ενίσχυε, δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Ξέρω όμως ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος...».
-
«(…) Πριν από τις εκλογές του Μαΐου του 2012, η οργάνωση που μαχαίρωνε μετανάστες και έβριζε τους ομοφυλόφιλους είχε καταφέρει να εμφανίζεται σαν Ρομπέν των Δασών. Ακόμη και σαν πρόσκοπος. Η οργάνωση της βίας έγινε ξαφνικά μια οργάνωση εξυπηρετήσεων.
Την 1η Απριλίου, πριν από τις εκλογές, η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έχει στην πρώτη σελίδα κύριο θέμα με τίτλο «Πέτα τη γιαγιά… στη Χρυσή Αυγή» (εικ. πάνω). Μια εντυπωσιακή φωτογραφία απεικονίζει ένα μέλος της Χρυσής Αυγής με το μαύρο μπλουζάκι και τα σήματα της οργάνωσης να περιμένει δύο ηλικιωμένες κυρίες να κάνουν ανάληψη από ένα ΑΤΜ τράπεζας.
Στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Παναγιώτη Σαββίδη μαθαίνουμε πως οι γριούλες έχουν καλέσει την άμεση δράση της Χρυσής Αυγής προκειμένου να πάνε ως την τράπεζα και να κάνουν με ασφάλεια μια συναλλαγή. Μία από τις κυρίες μιλά στον δημοσιογράφο και εξηγεί πως καλούν τη Χρυσή Αυγή γιατί φοβούνται. Η οργάνωση τους εξασφαλίζει την ασφάλεια που δεν υπάρχει.
Όπως λέει χαρακτηριστικά η έντρομη κυρία, δεν κυκλοφορούν στον δρόμο με κοσμήματα παρά μόνο με τη βέρα, για την οποία επίσης φοβούνται μήπως την πάρουν. Η καλοκάγαθη και εξομολογητική κυρία που προσέφυγε στις υπηρεσίες της Χρυσής Αυγής ονομάζεται Ερωφίλη Πλωμαρίτου.Όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του «Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής» ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαράς, η αυθορμήτως συνεντευξιαζόμενη κυρία δεν είναι άλλη από τη μητέρα του στελέχους του Μιχαλολιάκου και υποψήφιου βουλευτή Αλέξανδρου Πλωμαρίτη (εικ. δεξιά).
Τη συγγένεια των δύο διασταυρώσαμε κι εμείς. Επικοινωνήσαμε με τον Παναγιώτη Σαββίδη, τον δημοσιογράφο που έκανε το ρεπορτάζ, και του ζητήσαμε να μας εξηγήσει πως συνέβη να κάνει ένα ρεπορτάζ που δίνει την εντύπωση του στημένου. Μας απάντησε πως δεν θυμάται τι ακριβώς έγινε τότε, αλλά δεν ήξερε πως η κυρία ήταν μητέρα στελέχους του Μιχαλολιάκου.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ειδικεύεται σε ρεπορτάζ Χρυσής Αυγής, φροντίζοντας μάλιστα να αποδίδει πλήρως τις δραστηριότητές της. Στο επίμαχο ρεπορτάζ του ο τίτλος είναι «Τα προσκοπάκια της Χρυσής Αυγής». Ένα από τα ρεπορτάζ που βοήθησαν στην απενοχοποίησή της και στη δημιουργία μιας κοινωνικής εικόνας. Άγνωστο παραμένει αν η διεύθυνση της εφημερίδας γνωρίζει τους όρους με τους οποίους έγινε. (…)»
Πηγή:Hot doc
-
Δλδ, για να καταλάβω, ένας σκληροπυρηνικός ναζί φεύγει κ κατηγορεί τους άλλους ότι δεν είναι (πια) σκληροπυρηνικοί ναζί κ εμείς τον κάνουμε σημαία;
Ή κάτι δεν κατάλαβα, πάλι; -
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, φέρονται να μην ενδιαφέρονται και τόσο πολύ για το θέμα της ιδιοκτησίας, κάτι που φυσικά δεν ισχύει για τον αρχηγό της. Η ιστορία που προέκυψε με το ροζ ξενοδοχείο της οδού Λιοσίων, ιδιοκτησίας της εταιρείας ΛΥΔΙΑ Α.Ε φαίνεται πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Μιχαλολιάκος μπορεί να διέψευσε το γεγονός ότι ο ίδιος είναι ο άμεσος ιδιοκτήτης της ροζ επιχείρησης με την έννοια ότι το έχει νοικιάσει αλλού. Ωστόσο, αυτό είναι ένα επιχείρημα που αρκετές φορές έχει ακουστεί στην υποβαθμισμένη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα με ορισμένες πολυκατοικίες από αυτές που είχαν για να μένουν μετανάστες και για τις οποίες πλήρωναν αδρά, ο ιδιοκτήτης ήταν Έλληνας, δεν εμφανιζόταν ποτέ στην περιοχή και ο σύνδεσμός του ήταν συνήθως κάποιος μετανάστης με τον οποίον έκανε και όλες τις δοσοληψίες.
Όπως και να’ χει, για την ιστορία αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 6/9/2007 (10271), το ξενοδοχείο New Dream της Λοσίων ανήκει στην «ΛΥΔΙΑ Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις».Η σύνθεση της εταιρείας εμφανίζεται ως εξής: Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος (αδελφός της συζύγου Μιχαλολιάκου), αντιπρόεδρος είναι η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια. Ως μέλος του Δ.Σ εμφανίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος με τους Σ.Μαρτίνο και Αλεξάνδρα Δανέλλη. Μάλιστα, φαίνεται πως ο κουνιάδος του Γ. Μιχαλολιάκου μένει ή τουλάχιστον δηλώνει ότι μένει στην οδό Λιοσίων 121, όπου και η έδρα του ξενοδοχείου.
Το πρόδηλο ενδιαφέρον του Ν. Μιχαλολιάκου για το υποβαθμισμένο κέντρο, κατά πολλούς ερευνητές, φαίνεται να συμβαδίζει με τις χαμηλές αντικειμενικές αξίες λόγω υψηλής εγκληματικότητας. Αυτό που αποτελεί πια κοινό μυστικό στο κέντρο της Αθήνας είναι πως μετά από κάθε πέρασμα της Χρυσής Αυγής, η περιοχή «καθαρίζει» και οι τιμές ανεβαίνουν, αφού στο μεταξύ έχουν πουληθεί ορισμένα φιλέτα σε μεγάλα μεσιτικά γραφεία σε πολύ χαμηλές τιμές.
Της Γεωργίας Λινάρδου
Το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε στο δεύτερο τεύχος του περιοδικού HOT DOCΣτο ροζ ξενοδοχείο του δουλεύουν μόνο Ελληνίδες;
Γιατί έκαναν επιχείρηση-σκούπα οι Χ.Α.νοι στον Αγ.Παντελεήμωνα και όχι στην Πλ.Αττικής;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για να λεμε ζωα τους χρυσαυγιτεςΣτάλθηκε από το WT19i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Αμοιβάδες είπαμε!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δλδ, για να καταλάβω, ένας σκληροπυρηνικός ναζί φεύγει κ κατηγορεί τους άλλους ότι δεν είναι (πια) σκληροπυρηνικοί ναζί κ εμείς τον κάνουμε σημαία;
Ή κάτι δεν κατάλαβα, πάλι;Δηλαδή τα όσα έγραψε για ναζιστική κατήχηση, την οποία οι Χ.Α.νοι αρνούνται δημοσίως παρότι απουσίαζαν από τη βουλή στη συζήτηση για τις ναζιστικές αποζημιώσεις και άγνωστη παρακρατική χρηματοδότηση δεν σου έκανε εντύπωση.
Η Χ.Α. υπήρχε στο οπλοστάσιο το παρακράτους αρκετά χρόνια.Σήμερα το παρακράτος επέλεξε να την χρησιμοποίησει και σαν αστυφύλαξ αλλά και σαν χωροφύλαξ.
Ετσι,από τη μία εξωραίζει την αντιλαϊκή της πολιτική μέσω του μνημονίων και απ την άλλη εχει τον μπαμπούλα έτοιμο να ζεσταίνει τα έδρανα της βουλής για παν ενδεχόμενο ;(
ΥΓ :Αλήθεια γιατί ο Σαμαράς έπειτα από προτροπή του συμβούλου του κου Μπαλτάκου δεν προχώρησε στην έγκριση για την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου με εισήγηση του υπουργού δικαιοσύνης ;
Η μπλε πολυκατοικία ρίχνει τις μεσοτοιχίες και ετοιμάζει διαμπερή διαμερίσματα;
-
Ξέρεις πόσες θεωρίες συνωμοσίας βγαίνουν στο φως καθημερινά, έτσι δεν είναι;
Να πολεμάς κάτι που δεν σου αρέσει το καταλαβαίνω, να το πολεμάς με τα όπλα που σου δίνει το ίδιο, όμως, με βάζει σε σκέψεις. Άλλη μια θεωρία συνωμοσίας, ίσως πεις, αλλά με όλα όσα ακούγονται διαβάζωΧρυσή Αυγή με 11,8%,
Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 12,4%
Ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 13%
κ θεωρώ ότι αν κάποιος κάνει πόλεμο στη χα, κάτι κάνει λάθος.
-
Οντως, πρεπει να βρεθει ενας πιο πειστικος τροπος να εξηγησεις σε αυτους που την ψηφιζουν οτι ψηφιζουν μια παρακρατικη ναζιστικη συμμορια.
Ισως μπορεις να βοηθησεις σε αυτο, μιας και ειλικρινα, για το δικο μου μυαλο δεν χρειαζονται περισσοτερα.Το θεμα βεβαια δεν ειναι να πειστω εγω και σε αυτο εχεις δικιο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Οντως, πρεπει να βρεθει ενας πιο πειστικος τροπος να εξηγησεις σε αυτους που την ψηφιζουν οτι ψηφιζουν μια παρακρατικη ναζιστικη συμμορια.
Ισως μπορεις να βοηθησεις σε αυτο, μιας και ειλικρινα, για το δικο μου μυαλο δεν χρειαζονται περισσοτερα.Το θεμα βεβαια δεν ειναι να πειστω εγω και σε αυτο εχεις δικιο
Φαντάσου πόσο πρέπει να σιχαίνονται τα άλλα κόμματα αυτοί που ψηφίζουν την 'παρακρατικη ναζιστικη συμμορια' της Χρυσής Αυγής.
-
Οντως, πρεπει να βρεθει ενας πιο πειστικος τροπος να εξηγησεις σε αυτους που την ψηφιζουν οτι ψηφιζουν μια παρακρατικη ναζιστικη συμμορια.Να μαθαινουμε τραγουδακια στα παιδια μας του στυλ 'Ενα το χελιδονι' κλπ. Και να καταργησουμε και τα θρησκευτικα, οπως κανανε τα σκουπιδια-δασκαλοι στο δημοτικο. Για μενα αυτο και μονο ειναι αυτοματοα ψηφος στη ΧΑ, χωρια τα αλλα, παρακμη, αναρχια κλπ...
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Να μαθαινουμε τραγουδακια στα παιδια μας του στυλ 'Ενα το χελιδονι' κλπ. Και να καταργησουμε και τα θρησκευτικα, οπως κανανε τα σκουπιδια-δασκαλοι στο δημοτικο. Για μενα αυτο και μονο ειναι αυτοματοα ψηφος στη ΧΑ, χωρια τα αλλα, παρακμη, αναρχια κλπ...
Καταργήθηκαν τα Θρησκευτικά απο το Δημοτικό σχολείο;
Η ΧΑ τελικά με ποιον Θεό είναι; -
Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις, αλλά όταν βάζεις την εικόνα μιας (αποτρόπαιας κ καταδικαστέας, δεν το συζητάμε) πράξης (για την οποία έχεις όλες τις ενδείξεις αλλά όχι απόδειξη ότι την έκανε η χα) κ την ίδια μέρα περνάς στα πολύ ψιλά διπλή δολοφονία κ απόπειρα ανθρωποκτονίας, μπορείς να σκεφτείς ότι ίσως βάζεις ο ίδιος κάποιους σε λογική συμψηφισμού;
-
Μπορεις να καταλαβεις την διαφορα ενος εγκληματια απο μια κομματικη οργανωση?
Θες να βγαινω και να γραφω για καθε εναν που σκοτωνεται για να εισαι ευχαριστημενος? -
'Το ένα το χελιδόνι' τι ακριβώς πρόβλημα έχει και δεν κάνει να το μαθαίνουν τα παιδιά μας ;
Εκτός και αν η ποίηση του νομπελίστα Ελύτη επενδεδυμένη με τη μουσική του Θεοδωράκη !
-
Δεν χρειάζεται να εξηγήσεις τίποτα στους κατοίκους μίας χώρας που είχε τους περισσότερους νεκρούς από τους Ναζί,αναλογικά με τον πληθυσμό της.
Το μόνο που χρειάζεται είμαι μόρφωση και να απαλλαγούν από τη λογική της ανάθεσης.
Ας ανοίξουν όσοι θέλουν ένα βιβλίο ιστορίας και να μην ψάχνουν να βρούνε 'μπράβους' να καθαρίσουν γι αυτούς.
Ο Ελληνάρας προ κρίσης ήθελε κάποιο ΓΝΩΣΤΟ για να
-Τον διορίσει στο δημόσιο
-Του διορίσει το παιδί
-Να μην πληρώσει φόρο
-Να τακτοποιήσει το αυθαίρετο
-Να βρει πρώτο τραπέζι πίστα στον Notis (Ελληνάρας με Μ κεφαλαίο κι αυτός)
-Να μην δηλώνει εισοδήματα στο κράτος και έξω από το χαμόσπιτο του να έχει παρκαρισμένο το BMW,τουλάχιστον
-Να κερδίζει η ομαδάρα των εκατομμυρίων € και όλοι οι άλλοι να πάνε να #^% -
•Γριβα μ σε θελει ο βασιλιας
•Μυρισε θυμαρι και βασιλικο
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]