-
(Το έβαλα σε ανανεωμένο θέμα για να προσθέσω και μερικές ακόμη επιλογές. Όποιος είναι υπεύθυνος ας κλειδώσει το αρχικό! )
Ανεξαρτήτως τιμής!
Συνυπολογίστε απόδοση στην άσφαλτο και στο χώμα.
Αν σας έρθει κάτι άλλο στο μυαλό (κάποιος είπε το τέρας του Λοχ Νες - αλλά δεν έχει δυνατότητες κίνησης στο χώμα...), choose 'Άλλα' και πείτε τι
-
(Το έβαλα σε ανανεωμένο θέμα για να προσθέσω και μερικές ακόμη επιλογές. Όποιος είναι υπεύθυνος ας κλειδώσει το αρχικό! )
Ανεξαρτήτως τιμής!
Αν σας έρθει κάτι άλλο στο μυαλό (κάποιος είπε το τέρας του Λοχ Νες - αλλά δεν έχει δυνατότητες κίνησης στο χώμα...), choose 'Άλλα' και πείτε τι
-
Ανεξαρτήτως τιμής!
-
Eπειδή αν ήθελα απόδοση (....βλέπε γκάζια τρελά και στριψίματα) θα επέλεγα κάτι σε M3, M6, EVO VI - VIII, SUBARUKLES κλπ, κι όχι 2τονα θηρία, γι αυτό με κριτήριο τη χωμάτινη συμπεριφορά επέλεξα Land Cruiser
Το Hammer είναι πολύ φαρδύ για την Ελλάδα, δεν κάνει στο βουνό.
Είναι πλοίο της ερήμου, γι αυτό φτιάχτηκε.
Αν υπήρχε ο χώρος και πέρναγε όπου και το ΤΟΥΟΤΑ, τότε μάλλον έχει μεγαλύτερες δυνατότητες.
Όλα τα άλλα (με εξαίρεση το Range Rover που επίσης είναι τεράστιο), είναι υποδεέστερα από το κορυφαίο ΤΟΥΟΤΑ.
Το έχουν όλοι οι ανά τον κόσμο πραγματικοί offroaders (όπως και τα Land Rover), από τους πάγους της Ισλανδίας, έως τις ερήμους της Αφρικής και της Ασίας..... -
Πραγματικά έχει ΤΙΣ δυνατότητες!
Αυτά που δείχνουν στην καινούρια διαφήμιση όντως τα κάνει?
Και η G-Class έχει κι αυτή τις δυνατότητές της στο χώμα πάντως!
-
Land Cruiser,καί ξερό ψωμί!!!
-
Xωρις δευτερη σκεψη HUMMER,δε παιζει τιποτα αλλο.
-
Land Cruiser for ever ......
Συνδιαζει σχεδον τα παντα σε λογικη τιμη και σε παει ανετα και στα σαλονια αλλα κ στα αλωνια -
Μέχρι πριν λίγο καιρό δε θα ήξερα τι να απαντήσω...
Μπήκα όμως στο Land Cruiser ενός φίλου (το Luxury) και έπαθα πλάκα. Δεν πήγαμε σε πολύ δύσκολή χωμάτινη διαδρομή, δεν ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, αλλά το αυτοκίνητο είναι απίστευτο!!!
Σίγουρα και τα άλλα της ψηφοφορίας είναι κορυφαία, αλλά το LC το ερωτεύτηκα!
(Λέτε το Vitaraκι μου να το καταλάβει και να μου κρατάει μούτρα?!?! ) -
Land Cruiser .Ôï áõôïêßíçôï êÜíåé ôá ðÜíôá.
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Land Cruiser .Το αυτοκίνητο κάνει τα πάντα.Συμφωνώ απόλυτα αλλά όταν μιλάμε για τέρας ένα παίζει εκτός συναγωνισμού και ας μην το πάω το Hummer.
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Land Cruiser .Το αυτοκίνητο κάνει τα πάντα.Δε θα συμφωνήσω μαζί σου. Δοκίμασε να τα στήσεις σε φανάρια και θα δεις ότι δε θα τα καταφέρει. Επίσης δοκίμασε να το πάρεις για νυχτερινή έξοδο και θα καταλάβεις ότι δεν είναι ότι πιο κομψό. Από εμένα η ψήφος πάει στην AMG γιατί πολύ απλά τα κάνει πραγματικά όλα! Έχει τρελά γκάζια, είναι πολύ καλή εκτός δρόμου, το εσωτερικό της δεν παίζεται από την χλιδή και έτσι και την πάρεις για μία έξοδο νομίζουν ότι θα βγει κάποιος γαλαζοαίματος από μέσα...
-
H Cayenne φυσικά... Πάει σχεδόν παντού και έχει επιδόσεις και κρατήματα υπεραυτοκινήτου....
-
Porsche Cayenne Turbo
Μου αρέσει αλλά απο αντίδραση και μόνο δεν θα το αγόραζα αν και για όσα κάνει είναι φτηνό.
Χθές το βράδυ μία με Βουλγάρικες πινακίδες έκανε σφήνες με τρελλά γκάζια στην Μεγ. Αλεξάνδρου με κίνηση. Τι να πώ.BMW X5
Απαίσιο και άχρηστο.Mercedes G55 AMG
Απάισιο και άπαιχτο εκτός δρόμουMercedes M500
Απαίσιο και άχρηστο.Hummer
Αχρηστο Τέρας. θα γελάω με όποιο ψώνιο το αγοράσει!Range Rover
Υπερβολικά χλιδάτο για τα γούστα μου και τον χαρακτήρα που θα έπρεπε να έχει.Τoyota Land Cruiser
Πολύ καλό και σχετικά προσιτό αλλά όχι και τέρας!
Το ψηφίζω! -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Από εμένα η ψήφος πάει στην AMG γιατί πολύ απλά τα κάνει πραγματικά όλα! Έχει τρελά γκάζια, είναι πολύ καλή εκτός δρόμου, το εσωτερικό της δεν παίζεται από την χλιδή και έτσι και την πάρεις για μία έξοδο νομίζουν ότι θα βγει κάποιος γαλαζοαίματος από μέσα...
Τα είπες όλα!
-
-
Ο χρήστης vasdaris έγραψε:
Porsche Cayenne Turbo
Μου αρέσει αλλά απο αντίδραση και μόνο δεν θα το αγόραζα αν και για όσα κάνει είναι φτηνό.
Χθές το βράδυ μία με Βουλγάρικες πινακίδες έκανε σφήνες με τρελλά γκάζια στην Μεγ. Αλεξάνδρου με κίνηση. Τι να πώ.BMW X5
Απαίσιο και άχρηστο.Mercedes G55 AMG
Απάισιο και άπαιχτο εκτός δρόμουMercedes M500
Απαίσιο και άχρηστο.Hummer
Αχρηστο Τέρας. θα γελάω με όποιο ψώνιο το αγοράσει!Range Rover
Υπερβολικά χλιδάτο για τα γούστα μου και τον χαρακτήρα που θα έπρεπε να έχει.Τoyota Land Cruiser
Πολύ καλό και σχετικά προσιτό αλλά όχι και τέρας!
Το ψηφίζω!Σε βρισκω υπερβολικο ειδικα με το HUMMER,τι εννοεις αχρηστο?Ουτε εγω θα το αγοραζα αλλα το πρoτιμω απο τα υπολοιπα.
-
To LandCruiser δεν είναι το 'τέρας' αλλά σίγουρα είναι ο ΑΡΧΗΓΟΣ
-
Σαν συνολικό πακέτο.... τις λιγότερες υποχωρήσεις πρέπει να κάνει ο κάτοχος του Land Cruiser κατά την γνώμη μου.....
Επιπλέον, με το νέο 5άρι κιβώτιο έχει βελτιωθεί και η 'κατανάλωση'
7χρόνάκια εγγύηση δεν περνάνε απαρατήρητα την σήμερον ημέρα.....
Το Cayenne είναι υπερβολή αξίζει σε turbo αλλά με τόσα που κάνει παίρνεις ένα Land Cruiser και μια 911 (ο καλύτερος ίσως συνδυασμός αυυτοκινήτων που μπορεί να έχει κάποιος)... -
Óùóôüò cpp
Ποιο είναι το καλύτερο τέρας? REMIX