Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Eπειδή δε φαίνεται καλά: Ο Σουμπερτ είναι; Τρελλή κίνηση.
Ο Γκάλης δεν ξέρω τι θα έκανε στους Σελτικς γιατί ήταν κοντός, κακός αμυντικός και χωρίς σουτ. Στην Ευρωπη αυτά ήταν πταίσματα, στο ΝΒΑ και ειδικά στην ομάδα των Μπερντ, ΜακΧέιλ και Παρις δεν ξέρω αν μπορούσαν να ξεπεραστούν. Θα μου πεις, ο νυν πρόεδρος των Σελτικς ήταν καλύτερος; Όχι. Αλλά άλλη η δουλειά του Έιντς και άλλη του Γκάλη
Κακός αμυντικός δεν ήταν. Στην Ελλάδα απλά αποφάσισε να επικεντρωθεί στην επίθεση όπως έλεγε.
Επίσης κακός σουτέρ δεν ήταν σε καμία περίπτωση. Πολλές φορές είχε 60% ευστοχία στα δίποντα, όταν ο Τζόρνταν π.χ. είχε 40%. Απλά δεν ήταν ο κλασικός πυροβολητής-περιπτεράκι από τα 6,25. Γιατί να είναι όμως όταν η ειδικότητα του ήταν να διαλύει άμυνες;
Σουμπερτ ειναι,ναι (btw τι ψωλιασμα τρωει το Σικαγο αποψε? 5 λεπτα το βαλα κ το κλεισα )
Δια,το υπογραμμισμενο ακουγεται λιγο χμμμ απλοϊκο να το πω.
Επισης φαινεται οτι δεν εχεις παιξει μπασκετ,οποτε μην εισαι και πολυ απολυτος στις αποψεις σου (π.χ ''εβαζε σουτ απο τα 3 μετρα με κρεμασμενους 10,οποτε ειχε σουτ).Τιποτα προσωπικο,απλα για να μη λεμε κ οτι θελουμε.Χωρις να εχω δει εννοειται Γκαλη ζωντανα,μερικα ''επιχειρηματα'' ειναι καπως τρυπια.