-
Ασε θα τα κουβαλαγα εγω
(Αυτό που περιγραφεις είναι εφιαλτης να ουμ ) -
και βέβαια με την εγγύηση μιας εταιρείας σαν της ΦΙΑΤ.......
τωρα μου φαινεται ομορφο
-
ΟΧΙ FIAT ΚΤΛ, λέμε!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ασε θα τα κουβαλαγα εγω
(Αυτό που περιγραφεις είναι εφιαλτης να ουμ )θα έρθει κι η σειρά σαααααααααααααας
-
-
Πολύ ωραίο!
-
Xαιρεται....Αλλαξα φιλτρο grande punto 1.2 65 hp και εβαλα ελευθερας ροης για το κατι παραπανω γιατι τραβουσε ζορι και ειδικα σε ανηφορες....Εχει μια μικρη διαφορα αποδοτικη κατ εμε...Συν οτι του εχω βαλει και το turbo booster στο πενταλ του γκαζιου....Το πενταλ ενεργει απ τις 1000-3000στρ ανοιγοντας πιο γρηγορα την πεταλουδα ενω το φιλτρο αποδιδει στις 3000στρ και πανω περισσοτερο....Το πιο καλο(που δεν περιμενα) ειναι πως η καταναλωση εντος και εκτος πολης απο 8.9l/100km εχει πεσει στο 7.4...
-
Ο χρήστης giorgioaudi έγραψε:
Xαιρεται....Αλλαξα φιλτρο grande punto 1.2 65 hp και εβαλα ελευθερας ροης για το κατι παραπανω γιατι τραβουσε ζορι και ειδικα σε ανηφορες....Εχει μια μικρη διαφορα αποδοτικη κατ εμε...Συν οτι του εχω βαλει και το turbo booster στο πενταλ του γκαζιου....Το πενταλ ενεργει απ τις 1000-3000στρ ανοιγοντας πιο γρηγορα την πεταλουδα ενω το φιλτρο αποδιδει στις 3000στρ και πανω περισσοτερο....Το πιο καλο(που δεν περιμενα) ειναι πως η καταναλωση εντος και εκτος πολης απο 8.9l/100km εχει πεσει στο 7.4...μηπως εισαι ο ορισμος της αυτοεπιβολης;;;;;
-
Ο ορισμός του πλασιμπο εφεκτ...
-
Xαιρεται....Αλλαξα φιλτρο grande punto 1.2 65 hp και εβαλα ελευθερας ροης για το κατι παραπανω γιατι τραβουσε ζορι και ειδικα σε ανηφορες....Εχει μια μικρη διαφορα αποδοτικη κατ εμε...Συν οτι του εχω βαλει και το turbo booster στο πενταλ του γκαζιου....Το πενταλ ενεργει απ τις 1000-3000στρ ανοιγοντας πιο γρηγορα την πεταλουδα ενω το φιλτρο αποδιδει στις 3000στρ και πανω περισσοτερο....Το πιο καλο(που δεν περιμενα) ειναι πως η καταναλωση εντος και εκτος πολης απο 8.9l/100km εχει πεσει στο 7.4...αν δεν αλλάξεις αμάξι, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Εχεις τον απόλυτο τάφο. Η συμβιβάζεσαι με την ατυχη επιλογή σου, ή το αλλάζεις. Κατι φιλτρα, κατι ψευδομπουστερ κλπ κλπ... ασπιρινη σε καρκινοπαθη ειναι.
-
Ή κάτι πιο επίκαιρο: Με πορδές, δεν βάφονται αυγά.
ΥΓ: Αλήθεια αυτός ο Skyline GTR είχε μια υπεροκτανιακή βενζίνη που κάνει τα αμάξια να τετρακοσαρίζουν...not a bad idea...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
ΥΓ: Αλήθεια αυτός ο Skyline GTR είχε μια υπεροκτανιακή βενζίνη που κάνει τα αμάξια να τετρακοσαρίζουν...not a bad idea...Τους κόψανε τα ιντερνετς στο ίδρυμα δυστυχώς.
-
Ο ενας για παραισθησεις(ακομα παλευω να μαθω πως δουλευει μια ΜΕΚ κοκκινο τερας...παλευω να δω το πιστονι,που μπαινει???????),ο αλλος για πορδες που δε βαφουν αυγα(γεια σου ρε επικαιρε...στη κλ@νι@ μερικες φορες ξεφευγει και τσιρλα,ετσι κατι ψευτοβαφεις...πες μου αν ηταν Χριστουγεννα πως θα απαντουσες...Μ ενδιαφερει πολυ,ποιητη) και το καλυτερο ο ταφος και ν αλλαξω αυτοκινητο(να σου στειλω αριθμο λογαριασμου να μου στειλεις κανενα φραγκο να παρω κατι καλυτερο με τα δικα σου δεδομενα βεβαιως βεβαιως.....λες και ξερει τη φορολογικη μου δηλωση ή για πιο λογο επελεξα το αυτοκινητο αυτο)...Θα δικαστω πουθενα,θα δωσω καποιο ειδος απολογιας για ολα αυτα που εκανα παραπανω τελικα απο εσας τους μεγαλους ΔΙΚΑΣΤΕΣ....Σας παρακαλω,mercy pls,mercy....
Υ.Γ 1:Στο Θεατρο Σκιων,θα ησασταν ολοι πρωταγωνιστες....Βαζω στοιχημα πως θα τρωγατε ο ενας τον αλλον για τη θεση του Καραγκιοζη...
Υ.Γ 2:Με το συγκεκριμενο forum παυω απ αυτη τη στιγμη να ασχολουμαι,γιατι νοιωθω πολυ μα παρα πολυ μικρος μπροστα σε ολους τους ειδημονες...
Υ.Γ 3:Φιλουρες πολλες και να περνατε καλα 'conard' της αυτοκινησης που βρισκεστε σ αυτο το forum....Και ειστε συγκεκριμενοι...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... y-spy-shotΤραγωδία!!!
Αν είναι να βγάζει τέτοια η Fiat, ας κλείσει καλύτερα.Nα αυτοκτονήσει θέλει η fiat;
-
giorgioaudi, από το nickname σου γιατί λείπει ένα 's', Αλβανός είσαι?
-
Ο ενας για παραισθησεις(ακομα παλευω να μαθω πως δουλευει μια ΜΕΚ κοκκινο τερας...παλευω να δω το πιστονι,που μπαινει???????),ο αλλος για πορδες που δε βαφουν αυγα(γεια σου ρε επικαιρε...στη κλ@νι@ μερικες φορες ξεφευγει και τσιρλα,ετσι κατι ψευτοβαφεις...πες μου αν ηταν Χριστουγεννα πως θα απαντουσες...Μ ενδιαφερει πολυ,ποιητη) και το καλυτερο ο ταφος και ν αλλαξω αυτοκινητο(να σου στειλω αριθμο λογαριασμου να μου στειλεις κανενα φραγκο να παρω κατι καλυτερο με τα δικα σου δεδομενα βεβαιως βεβαιως.....λες και ξερει τη φορολογικη μου δηλωση ή για πιο λογο επελεξα το αυτοκινητο αυτο)...Θα δικαστω πουθενα,θα δωσω καποιο ειδος απολογιας για ολα αυτα που εκανα παραπανω τελικα απο εσας τους μεγαλους ΔΙΚΑΣΤΕΣ....Σας παρακαλω,mercy pls,mercy....Υ.Γ 1:Στο Θεατρο Σκιων,θα ησασταν ολοι πρωταγωνιστες....Βαζω στοιχημα πως θα τρωγατε ο ενας τον αλλον για τη θεση του Καραγκιοζη...
Υ.Γ 2:Με το συγκεκριμενο forum παυω απ αυτη τη στιγμη να ασχολουμαι,γιατι νοιωθω πολυ μα παρα πολυ μικρος μπροστα σε ολους τους ειδημονες...
Υ.Γ 3:Φιλουρες πολλες και να περνατε καλα 'conard' της αυτοκινησης που βρισκεστε σ αυτο το forum....Και ειστε συγκεκριμενοι...
χαλαρωσε........μερες που ειναι
αν ηταν να επεφτε η καταναλωση με ενα φιλτρακι και ενα μπουστερακι 1.5l .............τωρα θα καιγαμε ολοι 2-3l/100χλμ μαζι με κατι αλλες πατεντες!!!!! -
Πέρα από το +1
θέλω να πω ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες δε θα δαπανούσαν δις ευρώ σε εξέλιξη για τη μείωση της κατανάλωσης με ταυτόχρονη αύξηση των επιδόσεων. Θα έβαζαν φιλτράκι και μπουστεράκι. Θα τους κόστιζε πολύ φθηνότερα.Ωχ, του χάλασα το όνειρο...πάω να παίξω λίγο Καραγκιόζ.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
giorgioaudi, από το nickname σου γιατί λείπει ένα 's', Αλβανός είσαι?Ου ρε, θες να λέγεσαι και Giuseppe...
http://www.nostrofiglio.it/nomi/459-Giorgio -
Καλώς ή κακώς έχει αυτό το αυτοκίνητο, γιατί τον δουλεύετε?
-
Προσωπικά καθόλου, στον Μπούσσο πήγαινε η μπηχτή.
FIAT FORUM