-
Οι περισσοτεροι θελω να πιστευω οτι ειμαστε σοβαροι ανθρωποι και δεχομαστε τα λαθη μας . Σε περιπτωση μου ομως προσπαθησανε να με ξεγελασουνε, τους εκανα την χαρη και δεν τους κυνηγησα. Εκτος και αν επρεπε να τους αφησω να με γραψουν οτι πηγαινα με 99 ενω πηγαινα με 79.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Οι περισσοτεροι θελω να πιστευω οτι ειμαστε σοβαροι ανθρωποι και δεχομαστε τα λαθη μας . Σε περιπτωση μου ομως προσπαθησανε να με ξεγελασουνε, τους εκανα την χαρη και δεν τους κυνηγησα. Εκτος και αν επρεπε να τους αφησω να με γραψουν οτι πηγαινα με 99 ενω πηγαινα με 79.Δεν είπε κανείς αυτό. Κανένας δεν κάνει χάρες.
Αν όμως όντως έτρεχα με όσο μου είπανε, δεν θα κάτσω να ψάχνω τι και πως. Έκανα την μαλακία, την πληρώνω. Ας πρόσεχα. -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Την προηγούμενη εβδομάδα, μετά το καινούργιο κομμάτι της Ιωνίας Οδού, σταμάτησαν τον πατέρα μου από την τροχαία Αγρινίου.-Παράνομη προσπέραση κύριε.
-Ποια παράνομη προσπέραση ρε παιδιά; Αφού μόνος μου είμαι στο δρόμο, ούτε μπροστά ούτε πίσω μου είναι κανένας.
-(....)Τρέχατε κύριε, τρέχατε πολύ και το όριο είναι 50 χιλιόμετρα. Θα σας βάλω ότι πηγαίνατε μόνο με 60 και αν την πληρώσετε σε 10 μέρες είναι μόνο 20 ευρώ. Στο καλό και να προσέχετε.
-(...)Ραντάρ δεν είδε να έχουν.
Πριν 2 χρονια έπαθα και εγω το ίδιο σε εκείνο το σημείο.
Πηγαινα με περίπου 70, μπροστά ειχα καποιον ντόπιο που σιγουρα πηγαινε πανω απο 100.
Φυσικά σταμάτησαν εμένα, και μου λεει τρέχατε, του λεω αποκλείεται. Μου λεει το οριο ειναι 50 και πηγαινες με 110. Μου δείχνει και το πιστόλι. Του λέω δεν πήγαινα με 50 , αλλά με 70 και σε καμμιά περίπτωση με 110. Τελικά μου τη 'χάρισε' και με έγραψε για 64 και πληρωσα 20 ευρώ.
Με το που πάω να φυγω, σταματάει έναν αλλο (με Αθηναικές πινακίδες - βεβαίως βεβαίως) του λεεί βγήκες στο αντίθετο ρεύμα, εγω??? απαντάει ο οδηγος...
Το ξέρω πως έτρεχα πάνω απο το όριο, αλλά οπως σταμάτησε εμένα, έχω την απαίτηση να σταματούσε και αυτόν που ειχα μπροστά μου.
Απο τότε speed limiter στα 50 χαω όταν περνάω από εκεί.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Οι περισσοτεροι θελω να πιστευω οτι ειμαστε σοβαροι ανθρωποι και δεχομαστε τα λαθη μας . Σε περιπτωση μου ομως προσπαθησανε να με ξεγελασουνε, τους εκανα την χαρη και δεν τους κυνηγησα. Εκτος και αν επρεπε να τους αφησω να με γραψουν οτι πηγαινα με 99 ενω πηγαινα με 79.
Δεν είπε κανείς αυτό. Κανένας δεν κάνει χάρες.
Αν όμως όντως έτρεχα με όσο μου είπανε, δεν θα κάτσω να ψάχνω τι και πως. Έκανα την μαλακία, την πληρώνω. Ας πρόσεχα.ε και?
στο τελος θα δεχτουμε να μας βαζουνε και φυλακη χωρις δικη. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αν όμως όντως έτρεχα με όσο μου είπανε, δεν θα κάτσω να ψάχνω τι και πως. Έκανα την μαλακία, την πληρώνω. Ας πρόσεχα.Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Αν δεν έκανες την μαλακία όμως τι γίνεται? Αυτό είναι το θέμα.
-
Διάλειμμα για διαφημίσεις: http://news247.gr/eidiseis/kosmos/rwsos ... 27648.html
-
για την προσφατη διπλη μαφιοζικη εκτελεση μπραβων στη Πατρα:
http://www.zougla.gr/greece/article/i-v ... tis-patras
Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο αδελφός του δολοφονηθέντα μπράβου Πάνου Τσίρκα είναι ο διοικητής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, ο Παντελής Τσίρκας, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε υπηρετήσει ως προϊστάμενος της Κρατικής Ασφάλειας Πάτρας.
Προηγουμένως και από την εκπομπή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είχε τεθεί θέμα εντοπιότητας για τον διοικητή. Επί χρόνια, τα δύο αδέλφια συνυπήρχαν στην ίδια πόλη, ο ένας ως σεσημασμένος κακοποιός και ο άλλος ως ανερχόμενος αξιωματικός της αστυνομίας.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
για την προσφατη διπλη μαφιοζικη εκτελεση μπραβων στη Πατρα:http://www.zougla.gr/greece/article/i-v ... tis-patras
Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο αδελφός του δολοφονηθέντα μπράβου Πάνου Τσίρκα είναι ο διοικητής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, ο Παντελής Τσίρκας, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε υπηρετήσει ως προϊστάμενος της Κρατικής Ασφάλειας Πάτρας.
Προηγουμένως και από την εκπομπή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είχε τεθεί θέμα εντοπιότητας για τον διοικητή. Επί χρόνια, τα δύο αδέλφια συνυπήρχαν στην ίδια πόλη, ο ένας ως σεσημασμένος κακοποιός και ο άλλος ως ανερχόμενος αξιωματικός της αστυνομίας.
Μας τα είπε ο Μανουσάκης 12 χρόνια πριν αυτά:
Ο ξάδερφος του μαφιόζου ήταν Αξκος της ΕΛ.ΑΣ και τον κυνηγούσε.
-
Γινεται χαμος δω κατω.
For the history ο Βαρβαρεσος γρατζουνια δεν επαθε..Και ηταν η δευτερη φορα που τον βαλαν στο ματι. -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Αν όμως όντως έτρεχα με όσο μου είπανε, δεν θα κάτσω να ψάχνω τι και πως. Έκανα την μαλακία, την πληρώνω. Ας πρόσεχα.Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Αν δεν έκανες την μαλακία όμως τι γίνεται? Αυτό είναι το θέμα.
θα σου πω εγω τι γινεται, που το βιωσα: ΤΙΠΟΤΑ δεν γινεται. το πολυ πολυ να σε κλεισουν και μεσα οταν απο τα νευρα σου βγεις εκτος εαυτου... βρισκεσαι διπλα σε φορτηγο (Αθηνων-Πατρων), εδω και 15 με 20χλ απο πισω σου βρισκεται περιπολικο, πας σαν κοτα και τηρεις πιστα ολο τον γαμω-κοκ για να μη σε γραψει και ξαφνικα το φορτηγο αποφασιζει να αλλαξει λωριδα και να σε βγαλει στο αντιθετο ρευμα. Αναβουν οι σειρηνες και σου φωναζει απο τη ντουντουκα να κανεις δεξια... βγαζει το μπλοκακι και γραφει: παρανομη προσπεραση (παραβιαση διπλης διαχωριστικης γραμμης) και κινηση στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας και παραβαση οριου ταχυτητας. και ξεκινας να συζητας μαζι του οτι :εισαι απο πισω μου εδω και 20χλμ, δεν εχω κανει το οτιδηποτε και βλεπεις ακριβως τι συνεβη. αυτος απανταει: δεν με νοιαζει. ας μην ησουν διπλα του.... σε οτι και να ειπα, ετσι απαντουσε ο διαστημοβλαχος. οταν λοιπον η κουβεντα 'φουντωσε', με απειλησε/προειδοποιησε οτι θα με συλλαβει για εξυβριση, εφαγα 500€ προστιμο, αδεια, διπλωμα και πινακιδες για 1 μηνα.... καλο??? πληρωσα τα μισα και εφτασα μεχρι τον ταξιαρχο της τροχαιας κορινθου για να παρω πισω τα χαρτια μου (με ενστασεις, ακροασεις κλπ)
θα πεταχτει καποιος και θα πει: μα αφου τις εκανες τις παραβασεις...!!!
και εδω υπαρχει η διαφορα : γραμμα του νομου και πνευμα του νομου. αν δεν τις εκανα και φρεναρα, θα γινοταν καραμπολα 25 αυτοκινητων, αν εμενα στη θεση μου θα με περναγε το φορτηγο απο πανω. και επισης προφανως δεν ερχοταν αυτοκινητο στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας.
-
Γιατί καθόσουν τόσα χλμ δίπλα στο φορτηγό;
-
Ο χρήστης pipitopapaki έγραψε:
...βρισκεσαι διπλα σε φορτηγο (Αθηνων-Πατρων), εδω και 15 με 20χλ απο πισω σου βρισκεται περιπολικο, πας σαν κοτα και τηρεις πιστα ολο τον γαμω-κοκ για να μη σε γραψει και ξαφνικα το φορτηγο αποφασιζει να αλλαξει λωριδα και να σε βγαλει στο αντιθετο ρευμα.Δίπλα σε φορτηγό για 15-20χλμ στην Αθηνών Πατρών.
Κατά τα άλλα φταίνε οι 'διαστημόβλαχοι' που τον έγραψανΑυτός ο χρήστης είναι που επιμένει να οδηγεί με τα φώτα ομίχλης;
-
5% απο τις κλησεις δωρο στους τροχαιους.
http://www.korinthostv.blogspot.com/201 ... 9.html?m=1
-
Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αν ισχύσει...
Στάλθηκε από το ST21i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...βρισκεσαι διπλα σε φορτηγο (Αθηνων-Πατρων), εδω και 15 με 20χλ απο πισω σου βρισκεται περιπολικο, πας σαν κοτα και τηρεις πιστα ολο τον γαμω-κοκ για να μη σε γραψει και ξαφνικα το φορτηγο αποφασιζει να αλλαξει λωριδα και να σε βγαλει στο αντιθετο ρευμα.
Δίπλα σε φορτηγό για 15-20χλμ στην Αθηνών Πατρών.
Κατά τα άλλα φταίνε οι 'διαστημόβλαχοι' που τον έγραψανΑυτός ο χρήστης είναι που επιμένει να οδηγεί με τα φώτα ομίχλης;
Αν σας απαντήσει τώρα ότι πρέπει να επιστρέψετε στη Γ΄Δημοτικού για να μάθετε ανάγνωση, θα έχει άδικο; Ή μήπως θα έπρεπε οι διαστημόβλαχοι να γράφουν και όποιον δεν μπορεί να κατανοήσει μια απλούστατη πρόταση;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
...βρισκεσαι διπλα σε φορτηγο (Αθηνων-Πατρων), εδω και 15 με 20χλ απο πισω σου βρισκεται περιπολικο, πας σαν κοτα και τηρεις πιστα ολο τον γαμω-κοκ για να μη σε γραψει και ξαφνικα το φορτηγο αποφασιζει να αλλαξει λωριδα και να σε βγαλει στο αντιθετο ρευμα.
Αν σας απαντήσει τώρα ότι πρέπει να επιστρέψετε στη Γ΄Δημοτικού για να μάθετε ανάγνωση, θα έχει άδικο; Ή μήπως θα έπρεπε οι διαστημόβλαχοι να γράφουν και όποιον δεν μπορεί να κατανοήσει μια απλούστατη πρόταση;
για 15-20 χλμ πισω του το περιπολικο.Αυτος τι εκανε δίπλα στο φορτηγο;Γιατι δεν προσπερναγε ;
-
Ειχε διπλη διαχωριστικη, απο πισω του το περιπολικο (που παω στοιχημα οτι καθοταν επιτηδες ακριβως επειδη γνωριζουν οτι στο συγκεκριμενο σημειο υπαρχει για αρκετη αποσταση διπλη διαχωριστικη, κ περιμενουν να μπουχτισει κ να περασει το φορτηγο) κ για αυτο δεν περναγε. Κ εξαναγκαστηκε να την πατησει για να μην τον πατησει (το φορτηγο απο πανω).
Απλο ειναι...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ειχε διπλη διαχωριστικη, απο πισω του το περιπολικο (που παω στοιχημα οτι καθοταν επιτηδες ακριβως επειδη γνωριζουν οτι στο συγκεκριμενο σημειο υπαρχει για αρκετη αποσταση διπλη διαχωριστικη, κ περιμενουν να μπουχτισει κ να περασει το φορτηγο) κ για αυτο δεν περναγε. Κ εξαναγκαστηκε να την πατησει για να μην τον πατησει (το φορτηγο απο πανω).Απλο ειναι...
Πήγαινε δίπλα στο φορτηγο όμως.Άρα χώραγε χωρίς να πατήσει την διπλή διαχωριστική.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ωραία, για βοήθησε με εσύ αγαπητέ. Η φράση δίπλα σε φορτηγό τι σημαίνει; Εσύ πως την αντιλαμβάνεσαι;
Και υπόψη ότι δεν εννοεί 'πίσω από το φορτηγό' γιατί αν ήταν έτσι, όταν εκείνο ανοίχτηκε, δεν θα χρειαζόταν να βγει στο αντίθετο ρεύμα.
-
Ο χρήστης pipitopapaki έγραψε:
...βρισκεσαι διπλα σε φορτηγο (Αθηνων-Πατρων)εδω και 15 με 20χλ απο πισω σου βρισκεται περιπολικο,
Τώρα;
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4