-
Ο χρήστης meco έγραψε:
ειναι αληθεια οτι ο βωβος παρηγκειλε συλεκτικη πορσε 500 χιλιαρικα
Καλό είναι να περιοριστούμε στα αυτοκίνητα και όχι σε κουτσομπολιά...
Αν ήμουν ο Βωβός δεν θα μου άρεσε να 'με συζητάνε'...Ε όχι και κουτσομπολιά! Ο ίδιος τα λέει στο τελευταίο τέυχος των 4Τ ! Και λέει και άλλα ''χειρότερα'' Νομίζω μπορούμε να συζητάμε για μια συνέντευξη.....
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Ε όχι και κουτσομπολιά! Ο ίδιος τα λέει στο τελευταίο τέυχος των 4Τ ! Και λέει και άλλα ''χειρότερα'' Νομίζω μπορούμε να συζητάμε για μια συνέντευξη.....οk...
Απλά το ποστ που προκάλεσε την αντίδρασή μου δεν ξέρω αλλά μου φάνηκε κάπως... Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Άλλωστε ούτε 'δικό μου' είναι το forum ούτε moderator είμαι. Εξέφρασα καθαρά προσωπική άποψη, αγνοώντας την πληροφορία που παραθέτεις... -
Εγώ είδα το καλοκαίρι στον Πόρτο Καρρά στη Χαλκιδική μια Lamborghini Murcielago κι ένα TVR!
Καλά τη Lamborghini κάπου την έχω ξανακούσει ( ), το TVR πρώτη φορά το μάθαινα τότε!
Καλά είναι αυτά τα TVR? Άκουσα ότι για αυτά που προσφέρουν είναι αρκετά φτηνά!
-
Καλό είναι! Άντε βρε καλοτάξιδο
-
Ναι μωρέ...λέω ν'αγοράσω μερικά
Κι όποιος είναι καλός μαζί μου θα του κάνω ένα δώρο..
-
Κοκκινη 164 με μαύρες ζάντες στη Ν. Σμύρνη και αυτοκόλλητο 4τροχοί στο πίσω παρμπρίζ, δεν ξέρω ποιός ήταν αλλά εγώ αν είχα αλφα και αυτοκόλλητο 4τροχοί θα φρόντιζα να είμαι σωστός στο δρόμο...
-
Σάββατο πρωί στο ύψος του κόμβου Κάστρου στην Ε.Ο Aθηνών-Λαμίας με πέρασε καινούργια κόκκινη (και όμορφη) 147 με αυτοκόλλητα '4τροχοί-test'...
Τον άλλο μήνα μας 'έρχεται' στο περιοδικό!
-
Μάυρη diablo στο κολωνάκι το σάββατο το βράδυ.. Δεν ήταν άσχημη..
-
Υπαρχει φωτογραφια AUDI S4;
Ειδα ενα χθες με Γερμανικες πινακιδες. αλλα περιμενα κατι 3θυρο κουπε και οχι σε σενταν. Ετσι ειναι; -
Μα και βέβαια έτσι είναι. Το S4 δεν είναι τίποτε αλλο από ένα ταπεινό 4κίνητο Α4 με κάααααποια παραπάνω αλογάκια...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειδα ενα χθες με Γερμανικες πινακιδες. αλλα περιμενα κατι 3θυρο κουπε και οχι σε σενταν. Ετσι ειναι;Που να το δεις και station
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μα και βέβαια έτσι είναι. Το S4 δεν είναι τίποτε αλλο από ένα ταπεινό 4κίνητο Α4 με κάααααποια παραπάνω αλογάκια...Μα ρε γμτ μου. λεω κι εγω με τι μοιαζει,με τι μοιαζει; Και ντρεπομουνα να το πω μη με παρετε με τις πετρες.
-
Μα και βέβαια έτσι είναι. Το S4 δεν είναι τίποτε αλλο από ένα ταπεινό 4κίνητο Α4 με κάααααποια παραπάνω αλογάκια...
Μα ρε γμτ μου. λεω κι εγω με τι μοιαζει,με τι μοιαζει; Και ντρεπομουνα να το πω μη με παρετε με τις πετρες.
Το καλό με αυτό είναι ότι δύσκολα θα δεις ιδιοκτήτη Α4 να έχει κολλήσει το κόκκινο ταμπελάκι. Όχι σαν τους άπειρους ιδιοκτητες Μ(αϊμού)3 στην Ελλάδα...
-
Ειδα ενα χθες με Γερμανικες πινακιδες. αλλα περιμενα κατι 3θυρο κουπε και οχι σε σενταν. Ετσι ειναι;
These are official photos of the new S4! (Αντιγραφη απο το google) -
Το πιο ωραίο είναι να έχεις S4 ή Μ3 και να βγάζεις τα σηματάκια για ξεκάρφωμα.......
Σε Audi το κάνουν κάποιοι..... -
Σήμερα το πρωί στην Κατεχάκη,στο ύψος του 251 ΓΝΑ,κόκκινο Ιbiza FR με αυτοκόλλητα '4Τροχοί 0-100-0'...
Το επόμενο project!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το πιο ωραίο είναι να έχεις S4 ή Μ3 και να βγάζεις τα σηματάκια για ξεκάρφωμα.......
Σε Audi το κάνουν κάποιοι.....Όταν έχεις M3 και S4 οι γνώστες σε ξεχωρίζουν.. Αλλά για τους ανίδεους, είτε έχουν σηματάκι, είτε όχι, δεν νομίζω ότι κάνει διαφορά..
-
Σήμερα κίτρινη Dodge Viper με ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ πινακίδες στη Ν.Κρήνη στη Θεσσαλονίκη
1ον: τι αυτοκινητάρα είν' αυτή!!!!
2ον: τι μαφιόζος θα ναι ο σκοπιανός... -
3ον:κιτρινη;
-
NISSAN Μurano το σαβ/κο,
στο Ελατοχώρι Πιερίας.
Πολύ εντυπωσιακό
Carspotting