-
Χαμηλα 90αρια πλεον με υψος γυρω στο 1.87.Ειχα καιρο να δω κατω απο 93-94 κιλα..Κανει θαυματα το περπατημα και η μειωση του junk food και χωρις καποιο κοπο βλεπω μια βελτιωση.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Χαμηλα 90αρια πλεον με υψος γυρω στο 1.87.Ειχα καιρο να δω κατω απο 93-94 κιλα..Κανει θαυματα το περπατημα και η μειωση του junk food και χωρις καποιο κοπο βλεπω μια βελτιωση.Σε τέτοια ηλικία που είσαι, ο,τι κι αν κάνεις έχει αποτέλεσμα
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Χαμηλα 90αρια πλεον με υψος γυρω στο 1.87.Ειχα καιρο να δω κατω απο 93-94 κιλα..Κανει θαυματα το περπατημα και η μειωση του junk food και χωρις καποιο κοπο βλεπω μια βελτιωση.
Σε τέτοια ηλικία που είσαι, ο,τι κι αν κάνεις έχει αποτέλεσμα
Προφανως,το προβλημα ειναι κατι μεγαλες περιοδοι κοπροσκυλιασματος,σαβουροφαγητου,κακου υπνου και ποτων
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
1.78 κα 58 κιλά θα ειναι σαν τον Άγιο ονουφριο μετά την νηστείαΛεπτή πάνω, στρογγυλή κάτω, όπως μας αρέσει.
-
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
1,78 πρώην συγχρονισμένη κολύμβυση και αχλαδοκώλα;
-
1.65 και 89 κιλά.
Με πολύ περπάτημα, γυμναστική και τσιγάρο έχω καταφέρει να κρατηθώ στο 1.65. -
Έλα ρε θηρίο. Μπράβο. Και δεν σου φαινότανε από κοντά.
-
+1 δε σου φαινεται με τιποτα , μαλλον εισαι συμπαγης τυπος
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
1.65 και 89 κιλά.
Με πολύ περπάτημα, γυμναστική και τσιγάρο έχω καταφέρει να κρατηθώ στο 1.65.Ακριβώς σαν την κοπέλα μου
-
εχεις κοπελα 90 κιλα;
-
Ανάλογα με τι την φουσκώνει.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχεις κοπελα 90 κιλα;Τι ρατσισμός ειναι αυτός με τους κοντους που εχουν γεματουλες γκομενες;
Δεν έχετε καθόλου κλας
-
οχι ρε συ κανενας ρατσισμος απλα μου κανει εντυπωση πώς τη κουμανταρεις
-
Εγώ πτυσσομενο γρυλο μηχανικός γαρ
-
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Kαι αφού μάθαμε πόσα κιλάκια είναι οι συμφορουμίτες, το επόμενο ερώτημα είναι πόσο τον
έχετε
Να ο πρώτος εμφανίστηκε. 58 κιλά την έχει
112 kg λέει
58 κιλά είναι η μου
Και 1,78 μήκος
Κοντή.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
1.65 και 89 κιλά.
Με πολύ περπάτημα, γυμναστική και τσιγάρο έχω καταφέρει να κρατηθώ στο 1.65.Μλκ έγραψες!!!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
1.65 και 89 κιλά.
Με πολύ περπάτημα, γυμναστική και τσιγάρο έχω καταφέρει να κρατηθώ στο 1.65.Ακριβώς σαν την κοπέλα μου
Ποτε εχασε κιλα η κοπελα σου;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
1.65 και 89 κιλά.
Ποτε εχασε κιλα η κοπελα σου;
1.65 πρώην ελληνορωμαικης και καρπουζοκωλα
Βέβαια μετά σταμάτησε την πάλη και έπεσε σε κγ... Την προτιμούσαν όταν μπορούσε να φάει και την μουσταρδιερα απο τα γκουντις
Πόσα κιλά είστε?