Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Βεβαιότατα.Σε επιπεδο ποιοτητας ειναι ακριβως στα ίδια.Έπρεπε να ειναι τσαμπα και το QQ καθως ειναι το ιδιο φτηνο μεσα και γενικα σαν αμαξι με το QQ. ΝΟΤ
Σαν κατασκευη απο άποψη ποιοτητας και σ' αυτο που βλεπεις αλλα και σ' αυτα που δεν φαινονται τα χωριζει το χαος αλλα τεσπα
Φυσικά και δίκιο έχεις αλλά τα πραγματα είναι οπως τα αντιλαμβάνεται ο καθένας ή θελει να τα αντιλαμβάνεται.
Και εγώ έχω πει στα κατά του QQ την εσωτερική του σχεδίαση, ένα ταμπλό χωρίς εμπνευση, ένα καντράν μεταφορά απο Golf (για άλλους κακο, καλό ή αδιάφορο), για τα μαλακά πλαστικά που τρίζουν, για την ποιοτητα καποιων υλικών (προσφατα τραυματιστηκα -ευτυχώς οχι θανάσιμα - απο την εσωτερική ψευτοίνοξ χειρολαβή) κλπ. Παρόλ' αυτά είμαι σίγουρος ότι το Duster δεν μπορεί να υπερτερεί ακόμα και σε αυτά τα κατά του QQ.
Οπως και να έχει όμως ένα Duster με τον καλο εξοπλισμό του (και με την 4κίνηση) δεν βρίσκω κανένα λόγο να μη βγαίνει πρώτο σε σύγκριση με το βασικό QQ.
Από την άλλη βεβαια το να βγαινει το Duster πρώτο επειδή είναι 'τίμιο' ... ειναι γελοίο. Δυομιση χρόνια δεν βρήκα κάτι 'άτιμο' στο QQ!
Τεσπα. Τις κατατάξεις συγκριτικών απο περιοδικά τις θεωρώ έως και αδιάφορες γιατι πολύ απλά ο κάθε δοκιμαστής/χρήστης/κάτοχος έχει διαφορετικά κριτήρια, γούστα και απόψεις.
Και το Yeti αν βγαινει τριτο ... δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Πρωτευει σε λειτουργικότητα (που δεν την έχουν τα αλλα δυο), πρωτευει σε ασφάλεια (μαζί με το QQ), βασικότατα σε τετοια οχήματα. Αν δεν έπιασε το 0-100 που ήθελε ο δοκιμαστής ... δεν παρουσιάζει το Top Gear και δεν συγκρίνει ΧΚ, 430, 911, Εnzo ή McLaren ... οικογενειακά μικρομεσαία μαζικής παραγωγής ήταν το συγκριτικό!