-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Το αυτοκινητο ειναι μια χαρα .
Το stronic δεν εχει βγάλει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα σε εμένα και στα περισσότερα μέλη του Φορουμ που ακολουθούν στις εκδρομές .
Azor
Dimgoul
Tasos510
Gozo
Xristos68
NewbornΚλπ
Αν δεν έρχεστε στις εκδρομές σας χαλάει το stronic .
ΑΠΛΟ
Τι δεν κατάλαβενετε ;;;Ελα ντε!! Πεστα left! Το επόμενο service στο επόμενο event της γνωστής ομάδας σε κάποιο ξενοδοχείο. Εγγύηση για ολα τα stronic και μη για 2 χρόνια! :-P:-P
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
-
Φίλε Karatz μιλάς για το ανησυχία που είχες για την κατανάλωση λαδιου,γνωστό το θεμα όντως,και μετα λες ευτυχώς δεν πήρα αυτόματο?Αν πρέπει να ανησυχώ και για αυτο ..καήκαμε.
Δεν ξέρω αν μου διέφυγαν σοβαρές συζητήσεις προβλημάτων στο φορουμ για το stronic,αλλα ένα απο τα πράγματα που χαίρομαι στο αμάξι μου είναι η όλη λειτουργία του σασμαν.
Ελπίζω να μην σου χαλάω την προσπάθεια εξιλέωσης για την επιλογή σου.
Και το manual καλό είναι. -
Τελικά έβαλα τα pirelli scorpion verde (235/55/R19) με 850 ευρώ. Αυτό που έχω να πω σε πρώτη φάση είναι ότι το λάστιχο είναι σχεδόν αθόρυβο. Περισσότερα μετά το ταξίδι το Πάσχα.
-
Επίσης να συμπληρώσω και εγώ ότι με τις 19΄ζάντες δεν έχω κανένα πρόβλημα με κοπάνημα σε ταξίδι.
-
-
Ο χρήστης helfire2 έγραψε:
Επίσης να συμπληρώσω και εγώ ότι με τις 19΄ζάντες δεν έχω κανένα πρόβλημα με κοπάνημα σε ταξίδι.Σε ταξίδι,και θεωρητικά σε καμια Εθνικη οδό τι να κοπανήσει?Μεσα στην πόλη πες μας παρακαλώ
-
Ούτε στην πόλη έχω πρόβλημα παρότι είναι το SLine και έχει πιο σφιχτές αναρτήσεις, αυτό που κοπανάει πολύ είναι τo μικρό που έχω (Auris με 205/55/R16).
-
Θέλω να περάσω στο αυτοκίνητο αυτο http://www.car.gr/parts/view/3394970/
Αρχισα το ψάξιμο απευθείας στην πηγή,Κίνα δηλαδή
Βρηκα αυτόν http://www.alibaba.com/product-gs/63769 ... T_FOR.html
Για 5 σετ μου έκανε προσφορά $55 το σετ.Μαζι με τα μεταφορικά μου έδωσε τιμή $405!δηλ 310ε.
Δηλαδή 62ε το σετ!
Θέλω να ρωτήσω λοιπόν αν ενδιαφέρει κάποιους απο εσάς για τα υπόλοιπα 4 που θα φέρω.
Δεν χρειάζεται να συμμετάσχετε οικονομικά,ούτε να πάρετε το ρίσκο,αφού εγω το διαπραγματευτικα.
Απλώς ρωτάω αν υπάρχει ενδιαφέρον όταν έρθουν να τα αγοράσουν κάποιοι απο εσάς. -
Βρήκα αυτό το bluetooth kit στο ebay. http://viewitem.eim.ebay.gr/Audi-Bluetooth-OEMStyle-Kit-for-A3-A4-A5-Q5-TT/250872125516/item?signin=1
Λέτε να είναι αξιόπιστο? Πόσο λετε να ζητήσουν εδω για εγκατάσταση? -
-
Στέφανε έχεις γίνει πολύ καρμιρης τελευταία
Φωτογραφία με τραπέζι γεμάτο λουλούδια στον μαζωνακη ασαπ
-
Τα ήπια όλα υποβρύχια χθες και δεν είχα για βενζίνα σήμερα!
-
Τι εννοείς ότι ήπιες τα υποβρύχια; Ο Τσοxατζό είσαι;
-
Αμα είχα καμία σχέση με τον εν λόγω κύριο, πιστεύω δεν θα είχα δει ποτέ τι χρώμα έχει το λαμπάκι της βενζίνης στο Audi.
-
Και αυτό κυρίως επειδή δεν θα είχες το συγκεκριμένο Audi.
-
Παιδιά καλημέρα. Μια ερώτηση. Υπάρχει κάποιος που έχει αλλάξει μπαταρία στο Q5? Εάν ναι το έχει κάνει σε αντιπροσωπεία (πχ ΚΑρέντα) ή οπουδήποτε αλλάζουν μπαταρίες. Όπως καταλαβαίνετε θα έχει αρκετά μεγάλη διαφορά στο κόστος. Στη Καρέντα μου είπαν γύρω στα 220 ευρώ. Επίσης μου είπαν ότι διαρκεί γύρω στο δίωρο διότι θέλει ύστερα επαναπρογραμματισμό. Αλήθεια ή ψέματα για να χρεώνουν παραπάνώ? Εάν πάω κάπου που πουλάνε μπαταρίες και συνδέσω μια άλλη πριν αποσυνδέσω αυτή που θέλω να αλλάξω, ώστε να παρέχει ρεύμα και να μην αποπρογρταμματιστεί, είναι λογικό ή θα γίνει ζημιά. Εάν κάποιος γνωρίζει θα μπορούσε να βοηθήσει. Ευχαριστώ.
-
Το εχω ξανακουσει αυτο με τον προγραμματισμο.Πρεπει να περαστει ο κωδικος της μπαταριας στον εγκεφαλο.Μερικοι βεβαια σε Α4 την εχουν αλλαξει μονοι τους και δεν ειχαν προβλημα.
Δες εδω: http://forum.audisportsclub.gr/index.ph ... 4-%CE%B28/
Επισης θα πρεπει να θυμασαι οτι αν εχεις start stop φορας αλλη μπαταρια. -
Ο χρήστης Yaso έγραψε:
Παιδιά καλημέρα. Μια ερώτηση. Υπάρχει κάποιος που έχει αλλάξει μπαταρία στο Q5? Εάν ναι το έχει κάνει σε αντιπροσωπεία (πχ ΚΑρέντα) ή οπουδήποτε αλλάζουν μπαταρίες. Όπως καταλαβαίνετε θα έχει αρκετά μεγάλη διαφορά στο κόστος. Στη Καρέντα μου είπαν γύρω στα 220 ευρώ. Επίσης μου είπαν ότι διαρκεί γύρω στο δίωρο διότι θέλει ύστερα επαναπρογραμματισμό. Αλήθεια ή ψέματα για να χρεώνουν παραπάνώ? Εάν πάω κάπου που πουλάνε μπαταρίες και συνδέσω μια άλλη πριν αποσυνδέσω αυτή που θέλω να αλλάξω, ώστε να παρέχει ρεύμα και να μην αποπρογρταμματιστεί, είναι λογικό ή θα γίνει ζημιά. Εάν κάποιος γνωρίζει θα μπορούσε να βοηθήσει. Ευχαριστώ.Σε ενα οποιοδηποτε σωστο μπαταριαδικο συνδεουν προσωρινα το αυτοκινητο με αλλη μπαταρια μεχρι να βαλουν την καινουρια κι ετσι δεν μενει απο ρευμα και δεν χανονται οι ρυθμισεις. Μη πας στους κλεφτες που θελουν 200+ ευρω για δουλεια 5 λεπτων και μια μπαταρια που κοστιζει 70!!!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
70€ δεν έχει ούτε η μπαταρία για το 500αρακι. Δεν υπάρχει για Q5 με λιγότερα από 150€.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
70€ δεν έχει ούτε η μπαταρία για το 500αρακι. Δεν υπάρχει για Q5 με λιγότερα από 150€.Με 50 € αλλαξα το προηγουμενο μηνα μπαταρια στο φορτηγακι και 70 € μου κοστισε η θηριωδης του Discovery πριν 2 μηνες. Αλλα πηρα κατευθειαν απο εισαγωγεα. Πρεπει απλα να ξερεις απο που να ψωνισεις.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
AUDI Q5