-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
.....του απανταω και εγω να με εγραφαν οπουδηποτε στην ευρωπη για αυτο το πραγμα να ελεγα ναι αλλα στην ελλαδα και στην συγκεκριμενη περιοχη ελεος...
Ενταξει οι πιο παλιοι αποτυχαμε να σας δωσουμε κατι καλυτερο, αλλα και εσεις οι νεοι με τετοια μυαλα πατε να ρημαξετε τον τοπο μας εντελως, κριμα.
δν θα κατσω να αναλυσω το τι εχω κανει στην ζωη μου απο αναδασωσεις , εθελοντικες ομαδες και αλλα.. που τελικα βλεπω οτι απλα ημουν μ@λ@κ@ς που εχανα τα σ/κ για να μου λεει ο καθενας για το τι μυαλα κουβαλαω... η την ορθογραφια μου... αν οι μισοι ειχατε αφιερωσει τον 1/10 του χρονου που εχω σπαταλησει εγω δν θα ηταν ετσι η ελλαδα....
-
Είσαι λίγο ψευτάκος ε?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κι αντε τωρα να κανεις ανασκαφη στη μυτη σου ,να το κανεις μπαλακι και με χαρη να το πετας εξω απο το παραθυρο.. λες και θα ειδαν αν ηταν απο χαρτι το μπαλακι ή απ οτι εχει η μυτη σου μεσα... και να προσπαθεις μετα να τους το αποδειξεις..
Γελοιοτητα το ολο σκηνικο που εζησες.. Και βασικα ειμαι σιγουρος οτι αν ηταν κοσμιοι και απλα χωρις πολλα πολλα εκοβαν τη κληση και εξηγουσαν δε θα το χες γραψει καν..αλλα ειναι το υφακι και η 'τσογλαναρια' που βγαζουν ορισμενοι απ αυτους..σ αντιμετωπιζουν λες και εκανες το υπερτατο εγκλημα επειδη ΜΠΟΡΟΥΝ και οταν κλανουν μαλλι με τη φαση κοκοκο... Και φυσικα οι ΔΙΕΣ ειναι μεγαλη υποθεση που υπαρχουν αυτη τη στιγμη αλλα κλασσικα παντου υπαρχουν και οι βλαμμενοι.μαλλον εισαι και ο μονος που καταλαβες για ποιο λογο εκανα το post και δν ασχολήθηκες με την ορθογραφια μου
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είσαι λίγο ψευτάκος ε?τι δεν πιστευεις.. αλλα ναι μαλλον για σενα ειναι παραλογο να πας να εθελοντικα να κανεις κατι ε?? δν se παρεξηγω και εγω πλεον το θεωρω μ@λ@κι@
-
anyway αν τελείωσατε με το κραξιμο μπορει αν καποιος ξερει ποσο ειναι κανονικα το προστιμο ??
-
Οσο γράφει στην κλήση επάνω που λες ότι σου έκοψαν στη μούφα ιστορία σου στο πρώτο ποστ.
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Mηπως εχεις και εξατμιση?δν ασχολουμαι με καγκουριες το πηρα επειδη ηταν ευκαιρια
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Οσο γράφει στην κλήση επάνω που λες ότι σου έκοψαν στη μούφα ιστορία σου στο πρώτο ποστ.ναι ενα απογευμα που βαριομουν την επινοησα και ειπα δν την ποσταρω να με κραξουν και να μου την καμια 20ρια ατομα ετσι γιατι το απολαμβανω να με κραζουν....................................................
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κι αντε τωρα να κανεις ανασκαφη στη μυτη σου ,να το κανεις μπαλακι και με χαρη να το πετας εξω απο το παραθυρο.. λες και θα ειδαν αν ηταν απο χαρτι το μπαλακι ή απ οτι εχει η μυτη σου μεσα... και να προσπαθεις μετα να τους το αποδειξεις..
Γελοιοτητα το ολο σκηνικο που εζησες.. Και βασικα ειμαι σιγουρος οτι αν ηταν κοσμιοι και απλα χωρις πολλα πολλα εκοβαν τη κληση και εξηγουσαν δε θα το χες γραψει καν..αλλα ειναι το υφακι και η 'τσογλαναρια' που βγαζουν ορισμενοι απ αυτους..σ αντιμετωπιζουν λες και εκανες το υπερτατο εγκλημα επειδη ΜΠΟΡΟΥΝ και οταν κλανουν μαλλι με τη φαση κοκοκο... Και φυσικα οι ΔΙΕΣ ειναι μεγαλη υποθεση που υπαρχουν αυτη τη στιγμη αλλα κλασσικα παντου υπαρχουν και οι βλαμμενοι.Χρήστο διαφωνώ μαζί σου. 9 στις 10 φορές που είχα οποιαδήποτε συνομιλία/έλεγχο με αστυνομικούς (και ειδικά με νέους) ήταν ευγενικότατοι. Έναν θυμάμαι λίγο μαγκάκο, αλλά μόλις τον ξεκίνησα στη πλάκα χαλάρωσε. Αν δεν προκαλέσεις μία αντίδραση δύσκολα θα δημιουργηθεί από μόνη της.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Γελοιοτητα το ολο σκηνικο που εζησες.. Και βασικα ειμαι σιγουρος οτι αν ηταν κοσμιοι και απλα χωρις πολλα πολλα εκοβαν τη κληση και εξηγουσαν δε θα το χες γραψει καν..αλλα ειναι το υφακι και η 'τσογλαναρια' που βγαζουν ορισμενοι απ αυτους..σ αντιμετωπιζουν λες και εκανες το υπερτατο εγκλημα επειδη ΜΠΟΡΟΥΝ και οταν κλανουν μαλλι με τη φαση κοκοκο... Και φυσικα οι ΔΙΕΣ ειναι μεγαλη υποθεση που υπαρχουν αυτη τη στιγμη αλλα κλασσικα παντου υπαρχουν και οι βλαμμενοι.Χρήστο διαφωνώ μαζί σου. 9 στις 10 φορές που είχα οποιαδήποτε συνομιλία/έλεγχο με αστυνομικούς (και ειδικά με νέους) ήταν ευγενικότατοι. Έναν θυμάμαι λίγο μαγκάκο, αλλά μόλις τον ξεκίνησα στη πλάκα χαλάρωσε. Αν δεν προκαλέσεις μία αντίδραση δύσκολα θα δημιουργηθεί από μόνη της.
και σε εμενα οσες φορες μου ειχαν κανει ελεγχο ηταν παντα πολυ κομπλε αλλα μαλλον αυτην την φορα επεσα στην περιπτωση..
-
Ο χρήστης nikosmtxhpc έγραψε:
.....του απανταω και εγω να με εγραφαν οπουδηποτε στην ευρωπη για αυτο το πραγμα να ελεγα ναι αλλα στην ελλαδα και στην συγκεκριμενη περιοχη ελεος...
Ενταξει οι πιο παλιοι αποτυχαμε να σας δωσουμε κατι καλυτερο, αλλα και εσεις οι νεοι με τετοια μυαλα πατε να ρημαξετε τον τοπο μας εντελως, κριμα.
δν θα κατσω να αναλυσω το τι εχω κανει στην ζωη μου απο αναδασωσεις , εθελοντικες ομαδες και αλλα.. που τελικα βλεπω οτι απλα ημουν μ@λ@κ@ς που εχανα τα σ/κ για να μου λεει ο καθενας για το τι μυαλα κουβαλαω... η την ορθογραφια μου... αν οι μισοι ειχατε αφιερωσει τον 1/10 του χρονου που εχω σπαταλησει εγω δν θα ηταν ετσι η ελλαδα....
Φτιαξε ένα μπριφ με τις δραστηριότητες σου
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Φτιαξε ένα μπριφ με τις δραστηριότητες σου
γιατι θα με παρεις για δουλεια??χααχαχχα
-
Ο χρήστης nikosmtxhpc έγραψε:
ναι ενα απογευμα που βαριομουν την επινοησα και ειπα δν την ποσταρω να με κραξουν και να μου την καμια 20ρια ατομα ετσι γιατι το απολαμβανω να με κραζουν....................................................
μην το παιρνεις προσωπικα! κουβεντα γινεται!
απλα εφοσον τους ειδες να ειναι πισω σου και δευτερον σαν θεμα αισθητικης καλο ειναι να μην το εκανες!
να σου πω την αληθεια και εμενα με τσαντιζει οταν βλεπω πολλους να πετανε εξω απο το παραθυρο πραγματα... το χαρτι θα μου πεις με την βροχη θα λιωσει... τα πλαστικα ομως που πετανε πολλοι?
και δεν το κρατανε να το πεταξουν στο κιτ καπνιστου π.χ. του αυτοκινητου τους... -
Στην χρεοκωπημενη Ελλας του 2013,οπου η φτωχεια αυξανεται συνεχως,οι αυτοκτονιες εχουν φθασει τις 3.500,
οι μισθοι και οι συνταξεις μειωνονται,η ανεργια βρισκεται στο 35%.
Βρεθηκε καποιος ηλιθιος να βαλει προστιμο 120 ευρω για ενα πεταμενο χαρτακι και απο κατω μερικοι ηλιθιοι να πανηγυριζουν επειδη το οργανο εκανε σωστα την δουλεια του.Φιλε μου πηγαινε στον εισαγγελεα και πες του οτι δεν εχεις λεφτα να πληρωσεις αυτην την ανοητη κληση.
-
Αν το πετούσε αλλοδαπός;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Αν το πετούσε αλλοδαπός;Θα του κοβαμε το χερι
-
Αν το πετούσε αλλοδαπός;ηλεκτρική καρέκλα στον αράπη...
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αν το πετούσε αλλοδαπός;
Θα του κοβαμε το χερι
-
Αν το πετούσε αλλοδαπός;**edit mod **
Εδω δεν τους πιανουν που κανουν παρανομο εμποριο ,θα τους βαλουν κληση για ενα χαρτακι.
Ανοιχτε τα στραβα σας μαλακες και μην τα περνατε ολα στο φλου,γιατι σε λιγο καιρο οι αλλοδαποι θα περνανε καλυτερα απο σας. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Αν το πετούσε αλλοδαπός;
**edit mod **
Εδω δεν τους πιανουν που κανουν παρανομο εμποριο ,θα τους βαλουν κληση για ενα χαρτακι.
Ανοιχτε τα στραβα σας μαλακες και μην τα περνατε ολα στο φλου,γιατι σε λιγο καιρο οι αλλοδαποι θα περνανε καλυτερα απο σας.είναι γνωστό άλλωστε οτι οι μπάτσοι προμοτάρουν τους μετανάστες
αν το είχε πετάξει μετανάστης θα τον ακολουθούσαν μέχρι να του το δώσουν πίσω... 'κύριε λαθρομετανάστα, σας έπεσε το χαρτάκι σας...'
προστιμο επειδη πεταξα ενα χαρτακι ?