-
Και χτυπήματα. Ο μόνος τρόπος να έχεις άψογο όχημα είναι να είναι όλη τη βδομάδα στο γκαράζ και να βγαίνει μόνο τις ηλιόλουστες Κυριακές...
-
Τι χρώμα είχε πριν την μπιχλα;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τα οχήματα που κυκλοφορούν καθημερινά εχουν μπίχλα
Και χτυπήματα. Ο μόνος τρόπος να έχεις άψογο όχημα είναι να είναι όλη τη βδομάδα στο γκαράζ και να βγαίνει μόνο τις ηλιόλουστες Κυριακές...
Ο μόνος τρόπος να έχεις άψογο όχημα είναι να είσαι o blackpug106 με έναν κουβά νερό+σαμπουάν συνέχεια.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Τι χρώμα είχε πριν την μπιχλα;Κριμ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ο μόνος τρόπος να έχεις άψογο όχημα είναι να είσαι o blackpug106 με έναν κουβά νερό+σαμπουάν συνέχεια.
-
Πριν τη μπίχλα ήταν πιομπιχλί.
(Επίσης μην κάνετε quote ολόκληρες τις φωτό ρε 'σεις, ξεχειλώνει το πράμα να 'ουμ'. Βάζετε έστω ένα spoiler. )
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πριν τη μπίχλα ήταν πιομπιχλί.(Επίσης μην κάνετε quote ολόκληρες τις φωτό ρε 'σεις, ξεχειλώνει το πράμα να 'ουμ'. Βάζετε έστω ένα spoiler. )
Τα σπόιλερ είναι για τους κάγκουρες
Εμάς μας αρέσουν τα ξεχειλωμένα πράματα -
-
Blast from the past!!
Βρηκα μια καρτα μνημης που ειχα για ενα παλιο μου κινητο και ειναι σα να ανοιξα θησαυρο!!
Το πρωτο αυτοκινητο που οδηγησα, κι απο το οποιο προεκυψε και το nickname μου!
1,4 με 83 καθαροαιμα αραβικα αλογα, εσκιζε την ασφαλτο!!
Αλλα ηταν τοσο σπανιο στους δρομους που πολλοι το περναγαν και για Mondeo!
To χω πετυχει 2 φορες στο δρομο απο τον επομενο ιδιοκτητη. Πριν παρω το Fiesta μου ειχε πει ο πατερας μου, να κρατησουμε αυτο, και να παρω κατι καλυτερο στο μελλον. Ομολογω οτι καμια φορα... μετανοιωνω που δεν τον ακουσα!! Αλλα μετα συνερχομαι. -
Αυτή η μαγική ιδιότητα των Ford να παίρνουν άλογα με τον καιρό με τρελαίνει!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτή η μαγική ιδιότητα των Ford να παίρνουν άλογα με τον καιρό με τρελαίνει!!!Ο 1,4 στο μκ2, τοσα αλογα νομιζω οτι ειχε.. (αντε να ηταν 80).
-
80 ήταν... και ήταν πιο αργό από την καθυστέρηση!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
80 ήταν... και ήταν πιο αργό από την καθυστέρηση!!!Ε τωρα για 3 αλογα θα τα χαλασουμε? Σημασια εχει οτι δεν πηγαινε!
Οριστε και μια φωτο απο το 2007
-
Για μένα κυριότερο μειονέκτημα απ' το ότι δεν πήγαινε ήταν ότι δε βλεπόταν, πάντως.
-
-
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Είχα πει ότι δε θα το έπλενα μέχρι το καλοκαίρι, μετά σκέφτηκα όμως ότι ήθελε ένα πλύσιμο από κάτω για να φύγει τυχόν αλάτι (και λάσπη κλπ) οπότε κάναμε μπανάκι:Δύο παρατηρήσεις:
- είναι γεμάτο γρατζουνιές που δε φαίνονταν πριν με το στρώμα μπίχλας
- η φωτογραφική μου είναι απαράδεκτη αλλά αυτά παθαίνεις όταν κινείσαι low budget
Φίλε μου το έχεις σε πολύ καλή κατάσταση το αμάξι. Οι γρατσουνιές εντάξει με το χρόνο γίνονται.....
-
Καλα και το δικο μου γεματο γρατσουνιες ειναι και εχει τα μισα χρονια απο το δικο σου!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατί να έχει καινούργια; Του πότε είναι δλδ;
Ε,δεν θα είναι...;
Ε...θα είναι...
-
Eντυπωσιακή η κατάσταση του Τempra
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!