Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μέσα έπεσε πάλι το γνωστό παπαγαλάκι:
http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1748505
Εντός του Μαρτίου είναι πιθανόν να προκύψει η είδηση καταλύτης...
Ώρες ώρες είναι ν' απορείς γιατί μπαίνουμε στο εν λόγω site!
Από τους μόνιμους αρθρογράφους, δεν υπάρχει ένας που ν' αξίζει να διαβαστεί, εντάξει Μαυρίδης και Στούπας είναι οι χειρότεροι, ενώ και ο Καισάριος δεν πάει πίσω, τους κοντράρει δυνατά!
Η ΕΤΕ τα γ#μ@σε όλα...
-80% σε σχέση με τον περασμένο Οκτώβριο...
Στείλε ένα πμ στον Ακατανόμαστο (από εμένα) χρήστη κάτοχο 320d (ακόμη, μιας και κανείς δεν αγοράζει στα 22Κ μετάχειρη προ-facelift 320d με τέλη 660 και φόρο πολυτελείας 440 ευρουλίνια) που είναι ειδικός σε χρηματιστηριακά θέματα και ειδικότερα την ΕΤΕ την παίζει στα δάχτυλα!
Καλησπέρα,
Στις 04/06/2009 στο παρόν θέμα είχα αναφέρει μια προσωπική μου εκτίμηση για την τιμή μιας συγκεκριμένης μετοχής, της ΕΤΕ η οποία είχε την ημέρα εκείνη 17,75€. Πιο συγκεκριμένα, είχα πει επί λέξη: '26,75 ευρώ είναι μια λογική τιμή για την μεγαλύτερη και ισχυρότερη τράπεζα........για μένα βέβαια.'
Τις αμέσως επόμενες ώρες & μέρες χλευάστηκα για την απλοϊκή μου σκέψη......
Σήμερα 14/10/2009 η ΕΤΕ έχει τιμή 27,75€ και ήρθε η ώρα της αποκομιδής κερδών, με παρολίγον διπλασιασμό κεφαλαίου λοιπόν (+90% κέρδη).....ο ΑΝΣΚ***** επετεύχθη λοιπόν, καλά κέρδη στους επενδυτές.
Αφιερωμένο ειδικά στον Δικηγόρο χωρίς πελάτες.......κερνάω μπύρες & λουκάνικα.
*****: Αγορά του αυτ/του της υπογραφής αποκλειστικά με OPM (Other People's Money).
viewtopic.php?p=1646718#p1646718
Για να καταλάβεις πόσο μαμάτος είναι, το αμάξι του το αγόρασε με other people's money, το γράφει πεντακάθαρα!