-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλλιστα βανεις και φετα στα μακαρονια
Τζατζόγριες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αλλιώς τυρί εννοούμε τη φέτα.Και για διοφοροποίηση το λέμε ΑΣΠΡΟ τυρί!!!
-
Father of all topics;;; Αχαχαχαχα καλαμάκι, καλαμάκι!
Πιτόγυρο στη Θεσσαλονίκη: Μπουγάτσα με γύρο;;; Πλάκα κάνουμε έτσι;!
-
- Θέλω ένα σουβλάκι, παρακαλώ.
- Καλαμάκι;
- Γιατί, βγήκε και σε χυμό;
-
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/�% ... E%BA%CE%B9
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Σουβλάκιστην αρχηκαλα τα πηγε, μετα το εχεσε.
-
Η πάθηση αυτή, γνωστή ως malakinsis Atheniensis, θεωρείται μη αναστρέψιμη.
-
Μωρ' δε μπα να λέτε ότι θέλετε, τα καλύτερα πιτόγυρα στη Κρήτη τα χω φάει.
-
Ο χρήστης pankalos έγραψε:
ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ, αγαπητε Πανκαλε, οχι Αθηναιους...
Οτιδήποτε κάτω απο τα Τέμπη = Αθήνα
Μας τρελάνεις...? Λάρισα είναι Β. Ελλάδα λέμε...!
-
Ο χρήστης soutzoukis έγραψε:
Μωρ' δε μπα να λέτε ότι θέλετε, τα καλύτερα πιτόγυρα στη Κρήτη τα χω φάει.Όπως και λουκουμάδες.
Περίεργα πράγματα. -
Ο χρήστης soutzoukis έγραψε:
Μωρ' δε μπα να λέτε ότι θέλετε, τα καλύτερα πιτόγυρα στη Κρήτη τα χω φάει.με γιαουρτι αντι με τζατζικι?Και εγω στην Κρητη δοκιμασα πρωτη φορα και μου αρεσε!
-
+1
Κι από τότε που δοκίμασα με γιαούρτι στο Ηράκλειο έχω γίνει φαν του γιαουρτιού στις πίτες.Στάλθηκε από το WT19i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
ολη η θεσσαλια ανηκει στη βορεια ελλαδα (ασχετα αν ο χαρτης γραφει κεντρικη ελλαδα). χεχε.
κατω απο θεσσαλια δεν εχω φαει πιτογυρο πουθενα εκτος απο την τριπολη (2009 σε ενα γυραδικο που εχει 2 εισοδους, θα το ξερετε οι τριπολιτσιωτε) το βρηκα μετριο πρως το καλο. αθηνα ειχα παει για λιγες ωρες οταν ημουν 10 χρονων.
πεζει να ειμαι ο μονος επαρχιωτης που δεν εχει συγγενεις στην αθηνα. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
με γιαουρτι αντι με τζατζικι?Και εγω στην Κρητη δοκιμασα πρωτη φορα και μου αρεσε!
και μεγάλες πίτες ,μπαμπάτσικες.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
ολη η θεσσαλια ανηκει στη βορεια ελλαδα (ασχετα αν ο χαρτης γραφει κεντρικη ελλαδα). χεχε.
κατω απο θεσσαλια δεν εχω φαει πιτογυρο πουθενα εκτος απο την τριπολη (2009 σε ενα γυραδικο που εχει 2 εισοδους, θα το ξερετε οι τριπολιτσιωτε) το βρηκα μετριο πρως το καλο. αθηνα ειχα παει για λιγες ωρες οταν ημουν 10 χρονων.
πεζει να ειμαι ο μονος επαρχιωτης που δεν εχει συγγενεις στην αθηνα.Η αλήθεια είναι ότι σωστό πιτόγυρο μέχρι και Θεσσαλία (με κέτσαπ, μουστάρδα, πατάτα, κρεμμύδι στον στανταρ εξοπλισμό), από εκεί και κάτω δεν έχω φάει ποτέ κάτι της προκοπής, είτε όλο λιγδιασμένες πίτες, είτε μινιόν (ειδικά στην Αθήνα).
Η Θράκα αν θυμάμαι καλά στο Ηράκλειο είχε κάτι καρβελάκια (στην κυριολεξία μισό καρβελάκι ψωμί κομμένο στην μέση) με γύρο-γιαούρτι και κοκκινοπίπερο που ανάσταινε και πεθαμένους
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
με γιαουρτι αντι με τζατζικι?Και εγω στην Κρητη δοκιμασα πρωτη φορα και μου αρεσε!
Και μισο κιλο τηγανητη πατατα.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Και μισο κιλο τηγανητη πατατα.
δεν θυμάμαι ,εχω κάποια χρόνια να πάω Κρήτη .
-
Τουλαχιστον οσο ημουν φοιτητης στο Ηρακλειο, τα σουβλακια ειχαν κι μισο κιλο τηγανητες πατατες μεσα
-
Τουλαχιστον οσο ημουν φοιτητης στο Ηρακλειο, τα σουβλακια ειχαν κι μισο κιλο τηγανητες πατατες μεσαΠώς μπαίνει μισό κιλό πατάτα τηγανητή μέσα σε σουβλάκι
-
Τουλαχιστον οσο ημουν φοιτητης στο Ηρακλειο, τα σουβλακια ειχαν κι μισο κιλο τηγανητες πατατες μεσαΗράκλειο δεν εχω φάει.Πυργος Μονοφατσίου, Αρκαλοχωρι και Αγιο Νικολαο .
Καλαμάκι ή Σουβλάκι <<Father of all topics>>