-
οταν το ειπε αυτο η τυπισσα, γελασα λιγακι με ενα υφος WTF τι ειπε τωρα,
πηρα το ποτιρι και το εδωσα στον μπαρμπαν μετα απο 5 λεπτα διαδρομης μεχρι το μπαρ.
στις τυπισες δεν ειπα τιποτα. δε ηταν σαυρες, μετριες ηταν σε εμφανιση.το σαββατο που περασε, ημουν σε καφετερια για το μεσιμεριανο καφε. καθοτανε τρεις τυπισες κυριλε ντυμενες
που καπνιζανε το ενα τσιγαρο μετα το αλλο και συζηταγανε σα νταλικεριδες με 15 χρονια εμπειριας.
'μ@λ@κ@, αντε γ@μισου ρε χαζο, τι μου ειπες τωρα, ασε με μωρε με τον καραγκιοζη'
και αλλα που δε θυμαμε. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
οταν το ειπε αυτο η τυπισσα, γελασα λιγακι με ενα υφος WTF τι ειπε τωρα,
πηρα το ποτιρι και το εδωσα στον μπαρμπαν μετα απο 5 λεπτα διαδρομης μεχρι το μπαρ.
στις τυπισες δεν ειπα τιποτα. δε ηταν σαυρες, μετριες ηταν σε εμφανιση.το σαββατο που περασε, ημουν σε καφετερια για το μεσιμεριανο καφε. καθοτανε τρεις τυπισες κυριλε ντυμενες
που καπνιζανε το ενα τσιγαρο μετα το αλλο και συζηταγανε σα νταλικεριδες με 15 χρονια εμπειριας.
'μ@λ@κ@, αντε γ@μισου ρε χαζο, τι μου ειπες τωρα, ασε με μωρε με τον καραγκιοζη'
και αλλα που δε θυμαμε.Τα γνωστα τον γαμισα κλπ κλπ κλπ.....
Ρε δεν υπαρχουν σημερα οι γκομενες.Οσο για τις γκομενες με το ποτιρι, οσο πιο μετριες προς το σαυρε τοσο χειροτερες ειναι σε τροπο....
Οι αλλες μετριες προς το καλο εχουν απλα τουπε που ξεκιναει απο το ειναι ευγενικες μερχι του στυλ οτι να ειναι πολλες που νομιζουν οτι ειναι μοντελα και οποτε οτι και να κανεις σου απευθυνουν τον λογο.... -
Ο χρήστης nam έγραψε:
Επαναλαμβάνεται και ειναι κωμικό.
Στην χθεσινή αντροπαρέα, μετα απο ανάλυση ιπποδυνάμεων, κυβικών κλπ, εφτασε η κουβέντα στις γυναίκες. Πρεπει ο μ.ο ερωτικών συντρόφων, να παιζει μεταξύ 20-25. Οταν γύρισε η κουβέντα για τούς αντίστοιχους αριθμούς των γυναικών μας, ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων ήταν 1. Μάλιστα σε εναν φίλο η δικιά του, 26 ετων ήταν .ναι, 1 ειχαν ολες... ελεος ρε παιδια. Η αλλη μπας και ηταν σαν κουτι για αυτο ηταν του κουτιου?
edit
σχετικο, οποιος δεν το εχει δει χανει -
@vaggos111: ο τρόπος τους ήταν άθλιος, στην ουσία όμως δεν είχαν άδικο νομίζω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:lol:@vaggos111: ο τρόπος τους ήταν άθλιος, στην ουσία όμως δεν είχαν άδικο νομίζω.
Και εγω ψάχνω να βρω γιατί οι κοπέλες έπρεπε να δέχονται τα ποτήρια του καθένα στο τραπέζι τους
-
Ο χρήστης nam έγραψε:
Στην χθεσινή αντροπαρέα, μετα απο ανάλυση ιπποδυνάμεων, κυβικών κλπ, εφτασε η κουβέντα στις γυναίκες. Πρεπει ο μ.ο ερωτικών συντρόφων, να παιζει μεταξύ 20-25. Οταν γύρισε η κουβέντα για τούς αντίστοιχους αριθμούς των γυναικών μας, ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων ήταν 1. Μάλιστα σε εναν φίλο η δικιά του, 26 ετων ήταν .Το ότι όλοι , άντρες-γυναίκες λέγατε ψέματα είναι σίγουρο, το μόνο για το οποίο αναρωτιέμαι είναι ποιος έλεγε τα μεγαλύτερα...
(Nexus + Tapatalk)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:lol:
@vaggos111: ο τρόπος τους ήταν άθλιος, στην ουσία όμως δεν είχαν άδικο νομίζω.
Και εγω ψάχνω να βρω γιατί οι κοπέλες έπρεπε να δέχονται τα ποτήρια του καθένα στο τραπέζι τους
κλαμπ λεει, ορθιο λέει, δεν βλέπω κάτι κακό, θα μπορούσαν να είχαν σκαλίσει το όνομά τους οι γκόμενες βέβαια ο vagos1111 όμως έφαγε ψάρωμα που δεν χρειάζεται να ξαναφάει
-
ρε σεις, ποιο ειναι το λαθος που εκανα? το ποτιρι αφησα οχι τιποτα αλλο να προσβληθουνε.
ηταν πολυ ακυρες οι τυπισες. οταν ειχα εγω τραπεζι, ασχετοι-ες αφηνανε τζακετ, τσαντες, ποτιρια, μπουκαλια
και αλλα, ποτε δε με πειραξε. βεβαια για να αφησεις την τσαντα η το τζακετ θα ρωτησεις, αλλα οχι για το
ποτιρι.@adis4gr τι εννοεις ψαρωμα? αυτες πεσανε σε χαμηλο επιπεδο μιλωντας ετσι. απλα τις αγνοησα
και αφησα το ποτιρι στον μπαρμαν. μου εκανε εντυπωση πρως το χειροτερο η ομιλια τους. -
Τι άλλο θα μπορούσες, να ξεκουμπωθείς και να τον ακουμπήσεις στο τραπέζι;
Εγώ προσωπικά θα ρωτούσα πριν το αφήσω.
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Θεωρω οτι παντα πρπεει ρωτας και με την αναλογη ευγενεια δυσκολο να εισπραξεις κακη συμπεριφορα.Αλλωστε με το να ρωτησεις,αποκτας και μια Χ οικειοτητα για να κανεις και κανα πεσιμο.Δε χανεις κατι δηλαδη.
-
το εχω ξανακανει σε πολλους-ες και δεν αντεδρασε ποτε κανενας-α εκτος απο την τυπισα χθες.
μαλλον αλλη εχει το προβλημα και οχι εγω. δεν θα τους την επεφτα γιατι τις ειχα δει οτι καυλαντηζανε
με τους αλλους 2 πριν φυγουν. σε κλαμπ δεν το επιδιωκω γιατι εχει πολυ φασαρια και δεν ακους
τι λεει ο αλλος. -
Επειδή το κάνεις δεν σημαίνει ότι είναι σωστό. Το τραπέζι ήταν πιασμένο, εγώ δεν θα άφηνα εκεί τίποτα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επειδή το κάνεις δεν σημαίνει ότι είναι σωστό. Το τραπέζι ήταν πιασμένο, εγώ δεν θα άφηνα εκεί τίποτα.Σε κλαμπ που γινεται της παλαβης και οι μισοι ειναι χωρις σταντ ή τραπεζακι,πολλοι το κανουν.Θεωρω πως με μια ερωτηση,ειτε απευθυνεσαι σε αντρα ειτε σε γυναικα ειναι κατι αποδεκτο
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Επειδή το κάνεις δεν σημαίνει ότι είναι σωστό. Το τραπέζι ήταν πιασμένο, εγώ δεν θα άφηνα εκεί τίποτα.
Σε κλαμπ που γινεται της παλαβης και οι μισοι ειναι χωρις σταντ ή τραπεζακι,πολλοι το κανουν.Θεωρω πως με μια ερωτηση,ειτε απευθυνεσαι σε αντρα ειτε σε γυναικα ειναι κατι αποδεκτο
Συμφωνω,γιατι αν δεν ηταν γκομενες αλλα 4-5 καλοπιομενοι νταγλαραδες μπορει να ειχες και προβλημα
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Στην χθεσινή αντροπαρέα, μετα απο ανάλυση ιπποδυνάμεων, κυβικών κλπ, εφτασε η κουβέντα στις γυναίκες. Πρεπει ο μ.ο ερωτικών συντρόφων, να παιζει μεταξύ 20-25. Οταν γύρισε η κουβέντα για τούς αντίστοιχους αριθμούς των γυναικών μας, ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων ήταν 1. Μάλιστα σε εναν φίλο η δικιά του, 26 ετων ήταν .Το ότι όλοι , άντρες-γυναίκες λέγατε ψέματα είναι σίγουρο, το μόνο για το οποίο αναρωτιέμαι είναι ποιος έλεγε τα μεγαλύτερα...
(Nexus + Tapatalk)
+1
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
(Nexus + Tapatalk)
+1
Και οι δύο λένε ψέματα με την ίδια σοβαρότητα. 20-25 ερωτικούς συντρόφους θα ήταν κάτι το λογικό για τη δεκαετία του 70 σε μία άλλη χώρα όπου το κίνημα των hippies ήταν στα φόρτε του και 1 ίσως για τις γυναίκες τη δεκαετία του 50 και 60 αλλά μόνον σε αναφορά για την περί του αιδοίου διείσδυση (γιατί στην πραγματικότητα η φύση δεν χαλιναγωγείται τόσο εύκολα και βέβαια όλα αυτά μέχρι το γάμο όπου από εκεί και πέρα.....). Σήμερα για κάποιον που είναι 40 ετών οι 2 με 10 ερωτικοί σύντροφοι καλύπτουν πάνω από το 95%.
Γιατί λέμε ψέματα; Οι άνδρες γιατί θεωρούν ερωτικούς συντρόφους ακόμα και τα one night stands ή το στενό μαρκάρισμα χωρίς επιτυχία και οι γυναίκες γιατί θεωρούν σωστό να αναφέρουν σε μεικτές παρέες ως ερωτικούς συντρόφους μόνον τον επίσημο συνοδό τους κρύβοντας το παρελθόν με τους περιστασιακούς εραστές (που πάντα υπάρχουν).
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
ρε σεις, ποιο ειναι το λαθος που εκανα? το ποτιρι αφησα οχι τιποτα αλλο να προσβληθουνε.
ηταν πολυ ακυρες οι τυπισες. οταν ειχα εγω τραπεζι, ασχετοι-ες αφηνανε τζακετ, τσαντες, ποτιρια, μπουκαλια
και αλλα, ποτε δε με πειραξε. βεβαια για να αφησεις την τσαντα η το τζακετ θα ρωτησεις, αλλα οχι για το
ποτιρι.@adis4gr τι εννοεις ψαρωμα? αυτες πεσανε σε χαμηλο επιπεδο μιλωντας ετσι. απλα τις αγνοησα
και αφησα το ποτιρι στον μπαρμαν. μου εκανε εντυπωση πρως το χειροτερο η ομιλια τους.Oι συνεπειες της ψευτοδημοκρατιας - αναρχιας που βιωνουμε.
Καταρ, Ομαν, Ιραν, Σαουδικη Αραβια, Εμιρατα αυτες ειναι χωρες προτυπο. Η γυναικα στη φυσικη της θεση.
Ωραιες εποχες... -
Τρολάρεις, ή όντως τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
και αφησα το ποτιρι στον μπαρμαν. μου εκανε εντυπωση πρως το χειροτερο η ομιλια τους.Oι συνεπειες της ψευτοδημοκρατιας - αναρχιας που βιωνουμε.
Καταρ, Ομαν, Ιραν, Σαουδικη Αραβια, Εμιρατα αυτες ειναι χωρες προτυπο. Η γυναικα στη φυσικη της θεση.
Ωραιες εποχες...και οι μουστακαλήδες να κατουράνε όπου βρουν........
Τι λέει όμως το κομμα σου;Ίσως να μην συμφωνούν -
ποιο σουδαν και ιρακ ρε παιδια? ολα αυτα για ενα ποτιρι? δε μιλησα πουθενα για κατωτεροτητα,
ουτε θεωρω κατωτερες τις γυναικες. τη συμπεριφορα τους δεν τη σχολιασατε (που ηταν σα να μιλανε
νταλικεριδες) αλλα κολησατε σε εμενα που αφησα το ποτιρι. απο εδω και περα θα ρωταω, τελος.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες