-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τ Υπηρχε ενα απιστευτο βιντεο με μια 300αρισμενη επι ωρα bmw 850 στην autobahn να κοκκαλωνει.. δε μπορω να το βρω.. -
Α ηταν 250 γι αυτο οταν παταγα '300-0' στην αναζητηση δε μου το βγαζε..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Α ηταν 250 γι αυτο οταν παταγα '300-0' στην αναζητηση δε μου το βγαζε..Θα το κανω με το Υ 150-0 να σπασουν οι δαγκανες
-
Sto Brava 99 μοντέλο 1.2 όταν πατάω τα φρένα για 170-0 οι τροχοί δεν μπλοκάρουν (δεν έχω ΑΒS). Μέχρι τα 140 μπλοκάρουν. Πήγα στο μάστορα και μου λέει 'α φίλε μου το αμάξι είναι βαρύ είναι και οικογενειακό είναι και φίατ τι περιμένεις;'
-
Ford Mustang Burnout Fail - Clutch Fail - Wheels Day 2013
-
το κρακ που ακουστηκε με τα θραυσματα να σκορπιζουν απο κατω ... ηταν πιο απολαυστικο και απο το 'κλακ' του USB στην αντιστοιχη θυρα.
-
http://www.vkmag.com/magazine/holy_fuck ... eg_moskou/
-
Karma is a bitch! Το ζώο αποτι κατάλαβα σταμάτησε στη μέση του δρόμου για να κατουρήσει το παιδί?!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://www.vkmag.com/magazine/holy_fucking_shit_ongelukje_weg_moskou/ -
Ο χρήστης exelliution έγραψε:
Karma is a bitch! Το ζώο αποτι κατάλαβα σταμάτησε στη μέση του δρόμου για να κατουρήσει το παιδί?!Και ο αλλος που πέρασε απο δεξιά;
-
Karma is a bitch! Το ζώο αποτι κατάλαβα σταμάτησε στη μέση του δρόμου για να κατουρήσει το παιδί?!Νομιζω οτι κανει μπαμ που τελειωνει ο δρομος.. ο αλλος περασε απο τα δεξια εξω απο τον δρομο
-
Πιθανόν να έχασε τα φρένα και να βγήκε δεξιά για να μην πέσει πάνω στο σταματημένο λεωφορείο ή σε κάποιο όχημα που κινούταν στην αντίθετη κατεύθυνση.
Ζώα και οι 2. Μεγαλύτερο ο πατέρας εννοείται. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Karma is a bitch! Το ζώο αποτι κατάλαβα σταμάτησε στη μέση του δρόμου για να κατουρήσει το παιδί?!
Και ο αλλος που πέρασε απο δεξιά;
Ζώο και ο άλλος εννοείτε φαίνεται ότι έτρεχε υπερβολικά και έχασε τον έλεγχο, αλλά ο πατέρας αδικαιολόγητος να σταματήσει το αμάξι στη μέση του δρόμου για κάτι το τόσο ασήμαντο.
-
Karma is a bitch! Το ζώο αποτι κατάλαβα σταμάτησε στη μέση του δρόμου για να κατουρήσει το παιδί?!Το άνοιγμα στα δεξιά του δρόμου είναι μόνο λάσπη. Στο βίντεο, πριν την στιγμή της σύγκρουσης, φαίνεται πως το Nissan είχε κάνει πιο πριν τέρμα δεξιά μέσα στις λάσπες, και μετά ξανά όπισθεν και μπροστά, όπου και σταμάτησε μέσα στον δρόμο. Ναι μεν υπάρχει τεράστιο άνοιγμα στα δεξιά για να σταματήσει κανείς, αλλά προφανώς λόγω της λάσπης μετάνιωσε και γύρισε στον δρόμο. Μου έχει τύχει να θέλω να σταματήσω σε αντίστοιχο σημείο, στο πλάι του δρόμου (όλα φαινόταν ΟΚ με το μάτι), όπου μόλις βγήκα η λάσπη ήταν τόση που φοβήθηκα μη κολλήσω, οπότε έκανα γρήγορα όπισθεν και σηκώθηκα και έφυγα.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το άνοιγμα στα δεξιά του δρόμου είναι μόνο λάσπη. Στο βίντεο, πριν την στιγμή της σύγκρουσης, φαίνεται πως το Nissan είχε κάνει πιο πριν τέρμα δεξιά μέσα στις λάσπες, και μετά ξανά όπισθεν και μπροστά, όπου και σταμάτησε μέσα στον δρόμο. Ναι μεν υπάρχει τεράστιο άνοιγμα στα δεξιά για να σταματήσει κανείς, αλλά προφανώς λόγω της λάσπης μετάνιωσε και γύρισε στον δρόμο. Μου έχει τύχει να θέλω να σταματήσω σε αντίστοιχο σημείο, στο πλάι του δρόμου (όλα φαινόταν ΟΚ με το μάτι), όπου μόλις βγήκα η λάσπη ήταν τόση που φοβήθηκα μη κολλήσω, οπότε έκανα γρήγορα όπισθεν και σηκώθηκα και έφυγα.
Όπως τα λες είναι με την διαφορά ότι αυτός δεν έφυγε και έκατσε στη μέση του δρόμου. Anyway φθηνά την γλύτωσαν με μάλλον κατάγματα.
-
Το άνοιγμα στα δεξιά του δρόμου είναι μόνο λάσπη. Στο βίντεο, πριν την στιγμή της σύγκρουσης, φαίνεται πως το Nissan είχε κάνει πιο πριν τέρμα δεξιά μέσα στις λάσπες, και μετά ξανά όπισθεν και μπροστά, όπου και σταμάτησε μέσα στον δρόμο. Ναι μεν υπάρχει τεράστιο άνοιγμα στα δεξιά για να σταματήσει κανείς, αλλά προφανώς λόγω της λάσπης μετάνιωσε και γύρισε στον δρόμο. Μου έχει τύχει να θέλω να σταματήσω σε αντίστοιχο σημείο, στο πλάι του δρόμου (όλα φαινόταν ΟΚ με το μάτι), όπου μόλις βγήκα η λάσπη ήταν τόση που φοβήθηκα μη κολλήσω, οπότε έκανα γρήγορα όπισθεν και σηκώθηκα και έφυγα.
Όπως τα λες είναι με την διαφορά ότι αυτός δεν έφυγε και έκατσε στη μέση του δρόμου. Anyway φθηνά την γλύτωσαν με μάλλον κατάγματα.
Tα άλλα δύο οχήματα σταμάτησαν εγκαίρως,αυτός όχι .Μάλλον αλλού είχε το μυαλό του.
-
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
http://www.liveleak.com/view?i=1df_1364900220 -
Ο χρήστης umaga έγραψε:
http://www.liveleak.com/view?i=1df_1364900220Kαλά που υπάρχουν οι κάμερες και βλέπουμε πως γίνονται οι μετωπικές και πόσο μα....ια δέρνει κάποιους οδηγούς
-
Site με ΠΟΛΛΑ videos (auto-videos)