-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
ΙΜΧ 8416 μεταχειρισμένο παλιό αγροτικό Fiat Fiorinoλίγο περίεργο μου φαίνεται...από το 8315 πριν από 1 μήνα του δημήτρη, να γράφει 100 επαγγελματικές ταξινομήσεις ο χολαργός...είναι 100% σίγουρο το νούμερο?
-
HAN-7728 nissan micra
-
Η σημείωσα λάθος ή έγινε κάποια εταιρική ταξινόμηση πχ τίποτα vanάκια. Νομίζω όμως 84 ήταν το είχα μπροστά μου ακριβώς σε φανάρι και γυάλιζε η πινακίδα του σε σχέση με το υπόλοιπο όχημα που είχε τα μαύρα του τα χάλια.
-
Ο χρήστης christhess έγραψε:
ΙΜΧ 8416 μεταχειρισμένο παλιό αγροτικό Fiat Fiorino
λίγο περίεργο μου φαίνεται...από το 8315 πριν από 1 μήνα του δημήτρη, να γράφει 100 επαγγελματικές ταξινομήσεις ο χολαργός...είναι 100% σίγουρο το νούμερο?
Χθες είχα δει το ΙΜΧ-8400 σε M/B μικρό λεωφορείο, δεν το πόσταρα διότι μου φάνηκε ότι έκανα λάθος, σκεπτόμενος ακριβώς όπως και εσυ. Μάλλον όμως έχουμε δει σωστά και οι δυο. Έχω την αίσθηση ότι, με τις πολλές επαναταξινομήσεις που γίνονται ειδικά μετά το 2011 και με την ελευθερία πλέον επιλογής διεύθυνσης ειδικά στο λεκανοπέδιο, οι ρυθμοί σε αρκετές διευθύνσεις αλλάζουν.
-
εφόσον είδες και εσύ 84χχ τότε δεν επιδέχεται αμφισβήτησης το γεγονός!κοίτα να δεις πάντως,μέχρι και 1 μήνα πριν πήγαινε πολύ γρήγορα η αγία παρασκευή στα επαγγελματικά,τώρα πήγε ο χολαργός,και από την αρχή του χρόνου και το περιστέρι σταθερά πολύ καλά.μόνο στη νότια αθήνα δεν έχουμε πλήρη εικόνα αλλά που θα πάει σύντομα θα μάθουμε και από κει
-
εφόσον είδες και εσύ 84χχ τότε δεν επιδέχεται αμφισβήτησης το γεγονός!κοίτα να δεις πάντως,μέχρι και 1 μήνα πριν πήγαινε πολύ γρήγορα η αγία παρασκευή στα επαγγελματικά,τώρα πήγε ο χολαργός,και από την αρχή του χρόνου και το περιστέρι σταθερά πολύ καλά.μόνο στη νότια αθήνα δεν έχουμε πλήρη εικόνα αλλά που θα πάει σύντομα θα μάθουμε και από κειΜα υπάρχει αλλαγή γενικά ρυθμών και πιστεύω ότι εξηγείται με την έλλειψη πινακίδων. Παρατηρείστε ότι Αθήνα, Ν. Αθήνα και Αν. Αθήνα έχουν ελάχιστη διαφορά μεταξύ τους στις ταξινομήσεις
-
ΤΚΡ-9707 στην παρακάτω αγγελία(τελικά το σ/κ βγαίνουν όλες οι καλές!)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3523410/
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Μα υπάρχει αλλαγή γενικά ρυθμών και πιστεύω ότι εξηγείται με την έλλειψη πινακίδων. Παρατηρείστε ότι Αθήνα, Ν. Αθήνα και Αν. Αθήνα έχουν ελάχιστη διαφορά μεταξύ τους στις ταξινομήσεις
από την άλλη όμως,όσον αφορά τα μή επαγγελματικά,η νότια αθήνα πάει πολύ γρήγορα,ανεξήγητα κατ εμέ,θα μπορούσε να επωμιστεί το βάρος η κεντρική,που έτσι κ αλλιώς απ ότι φαίνεται θα πάρει το ΙΟΥ για να μη χαλάσει και πολύ η σειρά των γραμμάτων...τώρα έτσι πώς έγιναν τα πράγματα μετά το ΙΡΑ θα γίνει πισωγύρισμα με κάποα ΙΟΥ ή ΙΜΝ ή στο ακραίο σενάριο από πειραιά...
-
ΧΝΙ-8398 & 8484 σε μτχ smart και τα 2
-
ZXN-9623 opel corsa λευκό.
-
να και κάτι πολύ δυνατό!
ΙΡΕ-4332
όπως περιγράφεται στην αγγελία είναι ημερών το αυτοκίνητο!
-
να και κάτι πολύ δυνατό!ΙΡΕ-4332
Εκτός σειράς σίγουρα, αποκλείεται η Αν. Αθήνα να προχώρησε τόσο γρήγορα
-
να και κάτι πολύ δυνατό!ΙΡΕ-4332
Μεσα σε λιγες ωρες, αποφασισε οτι δεν της κανει το Q3?
-
ΤΡΖ-9037 σε καινούριο Auris πετρέλαιο...
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
να και κάτι πολύ δυνατό!
ΙΡΕ-4332
και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά αν τα βάλουμε κάτω ίσως και όχι...προχθές στο duster το δημοσιογραφικό που βρήκα στο autotriti είχε ΙΡΕ-3898 και είναι τουλάχιστον 10 ημερών(πολύ δύσκολα να πρόλαβε να ταξινομηθεί και να πάει στο περιοδικό πιο νωρίς και να βγήκε και το τεστ κιόλας)..με εβδομαδιαίο ρυθμό 250 ταξινομήσεις,κολλάει νομίζω έστω και οριακά!άσε που και το νούμερο δεν είναι και φοβερό για εκτός σειράς
-
να και κάτι πολύ δυνατό!
ΙΡΕ-4332
και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά αν τα βάλουμε κάτω ίσως και όχι...προχθές στο duster το δημοσιογραφικό που βρήκα στο autotriti είχε ΙΡΕ-3898 και είναι τουλάχιστον 10 ημερών(πολύ δύσκολα να πρόλαβε να ταξινομηθεί και να πάει στο περιοδικό πιο νωρίς και να βγήκε και το τεστ κιόλας)..με εβδομαδιαίο ρυθμό 250 ταξινομήσεις,κολλάει νομίζω έστω και οριακά!άσε που και το νούμερο δεν είναι και φοβερό για εκτός σειράς
Εντός πρέπει να είναι, έχω δει και αυτό.
Επίσης ΙΜΜ 2540 σε micra και ΥΤΑ 8959 σε smart. -
κινούμενος εμετός
-
ANM-1589 σε megane, με την οικογενεια μεσα, στα Χανια, αυτο ειναι καλο στρωσιμο.
-
Καλό μήνα να σας ευχηθώ, διότι σε μερικά λεπτά μπαίνει κι ο Απρίλης ... και με λιγότερα ψέμματα για αύριο ... πέρισυ το είχατε παρακάνει!!! Είπα φέτος να σας ... προλάβω
KTZ-3119 σε ασημί SKODA OCTAVIA, προ διώρου στην Άνω Ηλιούπολη...
Η δεύτερη παρατήρηση αφορά κάτι πιο σπάνιο για Σαλωνικιώτικα δεδομένα, έστω κι αν δεν είναι κάτι καινούργιο ... κι αφορά ένα εκτος σειράς του 2010 ... του Πειραιά!!!
Δεν γνωρίζω αν κάποιος το είχε δει και το είχε αναφέρει τότε μιας και δεν μπόρεσα να βρω το αντίστοιχο post τo 2010!!!
YNN-9999 το λευκό SMART 4,2 από χθες το πρωί στην τράπεζα της Ελλάδος!!!
Υ.Γ.: Θα 'θελα να παρακαλέσω την πεθερά να μας πει που έχει φτάσει η Πτολεμαΐδα και επίσης να ανανεώσουμε τα κάτωθι κοκκινογράματα που έχουν μείνει πολύ πίσω:
Ιωαννίνων: ΕΕΕ-4209 (20/06/12)
Αταλάντη: ΡΑΥ-3868 (24/10/11)
Ιεράπετρα: ΕΕΕ-1582 (03/07/12)
Ζάκυνθος: ΜΟΟ-9607 (29/06/12)
Ευχαριστώ... -
ΝΙΥ 4304, χαρτινο σε Pixo.
Α και ΚΟΝ 1001 σε μια 5αρα.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Α και ΚΟΝ 1001 σε μια 5αρα.
ακομη δεν μπηκε ο μηνας?
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013