-
Προφανώς και έχει πολλή φαντασία αλλά καθόλου ταλέντο στα παραμύθια, γιατί όλα αυτά που λέει είναι άκρως επικίνδυνα για να έχουν γίνει στην πραγματικότητα .
-
Τουλάχιστον επικίνδυνος ...
Ο συγκεκριμένος κυκλοφορεί στους ίδιους δρόμους μαζί με εμάς και με τα παιδιά μας !!!
Ελεος !!!
-
Μυδραλιο εχει, να μην ειναι επικινδυνος?
-
πρεπει να γ@μησει επειγοντως γιατι θα μας φανε τα φιδια σε λιγο
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
ΟΣΟ το τσιγκλιζα σε κοφτιαζμα κυριως 3τη -4τη ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ εδειχνε τη Διαθεση να σκιση την ασφαλτο και να βουτηξη μεσα ΤΟΣΟ Καρφωμενο ηταν'Τι έγραψε ο ποιητής... Να σκίσει την άσφαλτο και να βουτήξει μέσα!!!
-
Αυτά ούτε οι αλφίστι στα καλύτερά τους δεν τα γράφανε
-
Ο τυπος εργαζεται στη Γερμανια και ζει την αδεια του στην Ελλάδα;
Εφερε το αυτ/το απο Γερμανια και απλα εχει ακομα γερμανικες πινακιδες;
Ειναι Γερμανος και κανει το χαβαλε του εδω;;
Ειναι αλλονταπο που μαθε spastos ellinika και τα 'δωσε ολα για να πουλαει μουρη με το BMW M8 CSI Miami μυδραλιο;;(Περα απο το προφανες οτι ειναι για τρελοκομειο και εχει μεγαλα κουσουρια... εαν βγαζει τοσα μεσα απο ενα φορουμ, φανταστειτε δια της φυσικης παρουσιας τι εχει να φανει !!! )
Πρεπει με καποιο τροπο να τον κανουμε μελος στο φορουμ !! Θα γελαμε για πολυ καιρο.
-
O τυπος εχει δικη του υποενοτητα στο ΒΜWfans πολλα θεματα, ειναι το αστερι του φορουμ. Και λατρης του κλασικου:
'Τι αλαξε ρε ελα σε 10 χρονια ξαφνικα ολα αλλαξαν????? που μου βαλαν εισαγωγη καλυτερη στοις 8.000στρ.για να βγαζουν λιγα ψωραλογακια παραπανω οι μπετονιερες καλα σοβαρα μιλας???????????????????? αμα ανεβασω Εγω βελτιωση σε Prototype με 8.000στρ. θα παω 1.050 αλογα ατμοσφερα ρε θα ασχολουμε πλεον με βευρον και οχι με τριαρακια και μπ εμ βε μ6 Χ6 και κλαιν μαιν πλεον το πιασες ????? ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ..... απ το 850CSI και μετα ειναι τα ηλεκτρουβριδικα ,,,,,,,σε βενζινα,,,,,,,ΞΕΧΝΑ ΤΟ το 850CSI ειναι και το Ν1'
-
Δωστε ξανα λινκ θελω να κανω εγγραφη μονο για παρτη του !!!
-
http://www.bmwfans.gr/forum/index.php
Αξιζει πραγματικα. Μιλαμε για την διπλοτουρμπατη εκδοση του Skyline...
-
στο'χω Ξαναπη στο Μαγαζι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Παραδεχεσε οτι τον εαυτο σου Κοροιδευης
και αλλοι οχι μονο εσυ λεγοντας το 850σι ες αιη (κασονι) και κλ-μαιν,,,,,,βλεποντας οτι π.χ. μι3κια ειναι πλεον Γεματο και μπορει την σημερον ημερα να εχει και η κουτση Μαρια αλλα,,,,,,,,,,,,,,,,850σι ες αιη εχω Μονον ΕΓΩ.
ΕΝΑΣ.
Και στην ελλαδιτσα της κακομιριας σημερα φιλαρα χρηστο το Να βγης με ενα 850σι ες αιη σε Βλεπουν σα να ερχεσε απο αλλο Κοσμο γιατι απλα ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΑΝ.
και ΓΙΑΤΙ δεν ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΕ πως ΕΓΩ απο κοινος θνητος μπορεσα και ανοιγω εκεινη την Πορτα που δεν την κανουν οι 2 μαζι απο το μ3κι και οταν μπαινω μεσα και γυριζω το μαγικο κλειδι και αρχιζουν να οπλιζουν ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ οι 12 δεσμιδες ΕΓΩ απο θνητος εγινα ΑΘΑΝΑΤΟΣ ,,,,,,,ενω εσυ απο μανισιος κοινωνικα ημιθεος ΟΤΙ και να κανεις ΟΤΙ και να πεις μ'αυτο που κυκλοφορης εισαι,,,,,θνητος,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,χαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχουχουουουουουουοχ
ΥΣ. δεν χρειαζετε να χτυπησης πισω το Μυδραλιο με το μ3,,,,,,,,,πηγαινε σε ενα σοβα παλιο και Δως'το Μια χαχαχαχαχαχχχχχουουουυοχου
ετσι κι'αλλιως κριμα που θα χαλαση ο σουβας οχι το μ3,,,,,,,,,,,,,,,,,,ετσι κι αλλιως στα Παλιατζιδικα απο ε 36/46 ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ.Χχαχαχαχαχαχουχουχουχουχουχουχχχχχχχχχχχχχχ χχχαχααχαχοχαυχααοχυαοχαχοχιιχχιχιχιχιχεχεχεχχαχααυχοαυχα !!!!
Ο τυπος ειναι απο τα καλυτερα τρολ !!
-
Ο GTR πρέπει να του μιλήσει ...
-
http://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=17618
Επεσα πανω σ'αυτο.... ο τυπος εν ολιγοις θελει να πειραξει ενα παπακι, να φορεσει κινητηρα 250cc ... να ταξιδεψει μεχρι Ρουμανια - Ουκρανια και δε συμμαζευεται !!!
Εδω και μιση ωρα που διαβαζω τι λεει, χανω τουφες!!
-
Τι κανει ο κοσμος μπας και γαμησει ...
-
Παιδιά ο τύπος είναι μέγιστο troll, απλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει λογικός/σώφρων άνθρωπος που μπορεί να γράφει αυτά τα πράγματα (και να είναι και 47 χρονών όπως δηλώνει....)
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τα πιτσιρίκια είναι στοιχεία του εξοπλισμού;
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3220887/
Έχουν κάνει και λόγο κ@λο το κάθισμα πίσωΜπορεί και να τα χαρίζει
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Τα πιτσιρίκια είναι στοιχεία του εξοπλισμού;
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3220887/
Έχουν κάνει και λόγο κ@λο το κάθισμα πίσωAυτο το κωλογυαλιστικο τι το βαζουν στα αυτοκινητακια τους?
Εγινε σκατα το τιμονιΕμένα με πείραξε που στη φωτογραφία έχει και ένα χέρι
-
χαχαχα χαχαχα! ειναι απιστευτος ο τυπος. αν τα λεει σοβαρα εχει μεγαλο προβλημα.
εμενα αλλο με ανησυχει: λεει να βαλει μοτερ 250cc σε πλαισιο παπιου και του απαντανε
σοβαρα καποιοι στο bmwfans. ειναι δυνατον να απαντας σοβαρα σε κατι τετοιο? -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
χαχαχα χαχαχα! ειναι απιστευτος ο τυπος. αν τα λεει σοβαρα εχει μεγαλο προβλημα.
εμενα αλλο με ανησυχει: λεει να βαλει μοτερ 250cc σε πλαισιο παπιου και του απαντανε
σοβαρα καποιοι στο bmwfans. ειναι δυνατον να απαντας σοβαρα σε κατι τετοιο?Και πολυ καλα κανουν !!
Εγω αν μπορουσα να χορηγησω κατι τετοιο, θα τον εκανα. Φαντασου τον εαυτο σου να εισαι σε θεση να βλεπεις τον καμμενο αυτο 47αρη, να πηγαινει με παπακι κωλοφτιαγμενο σαν τον καγκουρα, με αλλαγμενο μοτερ κερατα και motorsport εξατμηση ΠΡΑΠΡΑΠΡΑΠΡΑΠΡΑΠΡΑΠΡΑΠΡΑΠΑΤΠΑΤΠΑΤΠΑΤ στα συνορα Ουκρανιας.... !!!
Να τραβας τα μαλλια σου γελωντας σε φαση 'σβηνω' δεν αντεχω!!
-
εχω δει 35αρη σε καφετερια-στεκι παπακιδων 16χρονων, να κανονιζει κοντρα με τους 16αριδες
και να μην τα βρησκουν σε ποσα μετρα θα γινει το ανοιγμα. νομιζω μετα απο αυτο τα εχω ζησει ολα.http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2544593/
'to koitas kai kamaroneis to odhgas kai gayloneis'
υπαρχει περιπτωση να πουλησει το αυτοκινητο γραφοντας τετοιες μ@λ@κιες?
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα