-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ψάχνω για καινούριο τηλ το οποίο να είναι το απολύτως φτηνότερο android. Θα δοθεί δώρο σε άτομο που απλά θέλει android και αφής. Ολα τα άλλα δεν τον νοιάζουν. Περικαλώ την σας!
**
http://www.skroutz.gr/s/443412/LG-Optimus-L3-E400.html**ή
http://www.skroutz.gr/s/1743595/Samsung ... ocket.html
Το LG είναι καλύτερο άρα LG.
Εγώ που έχω το LG E400 πάνω από 1 μήνα μπορώ να πω πως είμαι αρκετα ευχαριστημένος με την συσκευή!Η μπαταρία του κρατάει καιρό και αν έχεις διάθεση μπορεί να παίξεις άνετα μαζί του.Αν είσαι ένας απλός χρήστης τότε είναι άριστο.Για πολλά παραπάνω δεν κάνει..για τα λεφτά του νομίζω πως είναι πολύ τίμιο!
-
τελικα καποιες συγκυριες με ωθουν στο xperia z.
και εξηγουμαι....
πρωτον το βρηκα καινουργιο σε μαγαζι που μου το δινει 590....
και δευτερον βρηκα και πουλησα το one x.........370........
αρα τριτη παω να το τσιμπησω.....με 220 ευρωπουλα...
ξερω ξερω με προειδοποιησαν μερικοι αλλα ειμαι ξεροκεφαλος τι να κανουμε......
η απλα διαφωνουμε.....
θα δειξει για το αν μεινω ευχαριστημενος....Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Βρέθηκε τέτοιο θύμα???? Ούτε του παπά μην το πεις...
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Με 420 το φθηνοτερο στο σκρουτζ,τρελη κωλοφαρδια που εφυγε μολις 50 ευρω κατω.Ουτε σφραγισμενο δε θα φευγε ευκολα στα 370,ωραιος.Μεγεια το επομενο bujinkan
-
Και το transformer το είχε δώσει πολύ καλά, μάλλον έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πολύ αργά, τώρα το έμαθα.
@μπιουκάναν
Μην αγχώνεσαι, αν δεν μείνεις ικανοποιημένος πούλα το στα 570. -
Σκάλισα εχθές ένα galaxy tab 2 (p5100) ενός γνωστού, χωρίς να έχω προηγούμενη επαφή με επώνυμο tablet.
Η οθόνη του μετριότατη, ανάλυση που βρίσκεις σε κινητά 4κάτι ιντσών, διπύρηνος 1ghz και 1gb ram που βρίσκεις
σε κινητά των 200κάτι ευρώ. Κάμερες 3 και 0.3mp. Μόλις μου είπε ότι έδωσε 480 ευρώ (400 η χαμηλότερη στο
skroutz) μου έπεσαν τα μαλλιά. Tι ακριβώς πληρώνεις που να δικαιολογεί την (κατ εμέ) εξωφρενική του τιμή?
Από την ίδια εταιρία αγοράζεις συσκευή με τετραπύρηνο 1.6ghz, 2gb ram, ίδια ανάλυση στο 1/4 του εμβαδού
της οθόνης, πάρα πολύ καλές κάμερες, λειτουργίες τηλεφώνου και χωράει στην τσέπη σου, με 90 ευρώ παραπάνω.
Όλα τα tablet έτσι είναι, μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει -
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Σκάλισα εχθές ένα galaxy tab 2 (p5100) ενός γνωστού, χωρίς να έχω προηγούμενη επαφή με επώνυμο tablet.
Η οθόνη του μετριότατη, ανάλυση που βρίσκεις σε κινητά 4κάτι ιντσών, διπύρηνος 1ghz και 1gb ram που βρίσκεις
σε κινητά των 200κάτι ευρώ. Κάμερες 3 και 0.3mp. Μόλις μου είπε ότι έδωσε 480 ευρώ (400 η χαμηλότερη στο
skroutz) μου έπεσαν τα μαλλιά. Tι ακριβώς πληρώνεις που να δικαιολογεί την (κατ εμέ) εξωφρενική του τιμή?
Από την ίδια εταιρία αγοράζεις συσκευή με τετραπύρηνο 1.6ghz, 2gb ram, ίδια ανάλυση στο 1/4 του εμβαδού
της οθόνης, πάρα πολύ καλές κάμερες, λειτουργίες τηλεφώνου και χωράει στην τσέπη σου, με 90 ευρώ παραπάνω.
Όλα τα tablet έτσι είναι, μήπως κάτι δεν έχω καταλάβειΤι αναλυση εχει το λάπτοπ σου ;;
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Όλα τα tablet έτσι είναι, μήπως κάτι δεν έχω καταλάβειμετριοτατη οθονη? Μετριοτατη ανάλυση? Μα με το συμπάθειο... 720p σε 10ιντσες μόλις! Τι ηθελες? Ο φορητος σου μεγαλύτερη αναλυση εχει?
Κατα τα αλλα τα σπεκς... για τοτε που βγηκε ηταν μια χαρα. Αν πήγε και το πληρωσε ομως τώρα, τοσα... ενα φιλικο χτυπημα στην πλατη το αξίζει...
-
χαίρομαι που βλέπω πως δεν ειμαι ο μονος που αμφισβητεί την χρησιμότητα των tablets
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Intel: Δυσοίωνο το μέλλον των tablets των 10 ιντσώνπρόβλεψη ή ευχή είναι αυτό;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
πρόβλεψη ή ευχή είναι αυτό;
Eξαρτάται από το πόσο μεγάλη την έχεις....
-
Μπορεί κάποιος να μου πει τι διαφορά έχει αυτό από αυτό και αν δικαιολογείται η διαφορά τιμής; Γιατί μου φαίνεται πως το πρώτο είναι πιο... πλήρες (οπότε θα έπρεπε να στοιχίζει και περισσότερο);
Δεν είμαι off-topic, για android προορίζεται (συγκεκριμένα για σύνδεση note2 σε TV, για προβολή ταινιών και φωτογραφιών). -
η tv δεν έχει ασύρματη κεραία ε;
εγώ θα έπαιρνα κάτι σε ασύρματο γιατί θα μπορείς να το χρησιμοποιείς και με τον υπολογιστή μετά (εργα, μουσική κλπ)
-
Ασύρματη κεραία? Τι εννοείς?
-
wireless ρε
-
Ωραία μετάφραση! Θέλει και smart tv και router με DLNA κτλ.
-
ειδικός δεν ειμαι βέβαια, αλλά μου φαίνεται απίθανο να έχει ασύρματο χωρίς σμαρτ κλπ...
το αντίστροφο ειναι δυσκολο να το πετύχεις.
Περι συσκευών Android...