Ο χρήστης gakost έγραψε:
Παντελή μου, ευχαριστώ που ενημέρωσες όσους δεν το γνωρίζουν!!!!!!!.......
Και σίγουρα εσύ γνωρίζεις, ότι η παροχέτευση της υπερχείλισης, βγαίνει κυρίως στην άσφαλτο!.
Φουλαρισμένο υπέρμετρα, και παρκαρισμένο στον Ήλιο του καλοκαιριού, θα έχουμε εκτόνωση σίγουρα……
- Απώλεια ενέργειας.
- ….και εάν κάποιος πετάξει ένα τσιγάρο?. (μακριά από εμάς……).
Καλά μιλάμε τρελό fail Και εντελώς παντελώς ότι να ναι.
Όπως έγραψε και ο Παντελής αν ζεις στον Ερμή ή στην αφροδίτη μπορεί και να ανέβει η θερμοκρασία και η πίεση και να κάνει εκτόνωση. Στην Γη και το καλοκαίρι δεν υπάρχει περίπτωση.
Για το τσιγάρο: Όπως σου είπα είναι απίθανο να κάνει εκτόνωση αλλά ας το δεχτούμε για να έχουμε να γράφουμε: Για να πάρει φωτιά χρειάζεται τρελά μεγάλη συγκέντρωση υγραερίου που στο ανοιχτό περιβάλλον είναι απίθανο να συμβεί, Εκτός και αν παει το τσιγάρο ακριβός στο στόμιο της εξόδου του υγραερίου αλλά πάλι με την πίεση που θα φύγει το υγρό φαντάζομαι ότι ή θα το σβήσει ή θα το σπρώξει μακρία.
Γενικά αποφεύγω πλέον να ασχολούμαι μαζί σου να μην νομίζουν κιόλας ότι σε τρολάρω αλλά τέτοιες χόντράδες τις διαβάζουν πολλοί και δεν λέει να σχηματίζουν λάθος εντύπωση.
Μετά από 710 παραθέσεις και 5800…… οι διαβαστές μπορούν να κρίνουν τον περιστασιακό από τον ιδικό!.
Σίγουρα οι απρόσκλητοι απαντητές κρίνονται!.
Όπως και κρίνονται οι επώνυμοι γνώστες του αντικειμένου!.
Όπως και 806 σελίδες της ενότητας, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές αυτών που γνωρίζουν.
Σίγουρα το να μνημονεύω και υπερβολές,(που δεν είναι) δεν είναι ντιπ κακό, έχουν στοιχεία μεγάλης αλήθειας.!!!!!..... δεν θα έλεγε ο λαός μα το «φυσάω και το γιαούρτι»!.
Δεν σου κρύβω, ότι γενικά οι φίλοι και πελάτες μου, με ονομάζουν ‘ψείρα’ και ‘υπερβολικό’!. Έτσι θέλω να είμαι, για να αποφεύγω το οποιοδήποτε ποσοστό ατυχήματος.
Την στιγμή που πετάει ένας ένα τσιγάρο, με το που πέφτει, γίνετε ένα σπινθήρας, που αναφλέγει το κάθε επιβαρυμένο με καύσιμο περιβάλλον. Σίγουρα μετά λουφάζει!. Μάλιστα η καινούργια σχεδίαση των τσιγάρων, τα κάνει και σβήνουν σχεδόν άμεσα!. Πράγμα που με εκνευρίζει εμένα που είμαι ηλιθίως καπνιστής!!!!!!.......
Σίγουρα τα γραφόμενα πρέπει να διαβάζονται, και να κρίνονται, και όποιος άμεσα δεν γίνετε κοινωνός, ας ζητάει διευκρινίσεις. Το να μην καταλαβαίνεις, και να παραθέτεις για να παραθέσεις και μόνον….. και αυτό κρίνετε!. Ας διατηρήσουμε το επίπεδο σε εποικοδομητικά πλαίσια, για να βοηθήσουμε…..
Φιλικά
Α.