-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2964489εγω παλι θα προτεινα αυτο. με vsa και λιγα χλμ. το μονο κακο οτι εισαι 19 , και s2k σε τετοια ηλικια ειναι κακος συνδυασμος ...
p.s : dj μην επιμενεις ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΟΥΠΕ ΤΟ ΤΤ
δες λιγο τις φωτο σε μεγενθυνση ρε φιλε και κρινε με μετα. δε λεω οτι το tt δε βγαινει σε κουπε λεω οτι η συγκεκριμενη εκδοση δεν ειναι κουπε.
-
Ρε γκαβομάρες ξεκολλάτε! Είναι η έκδοση ΤΤ sportwagon αυτή. Φαίνεται στις φώτος ξεκάθαρα.
Φεστιβάλ μαλακίας σήμερα στο φόρουμ. Γιατί έτσι άραγες?
-
-
ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΙ. ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΠΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΙΒΕΩΣΕ ΟΤΙ ΚΟΥΠΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ Η ΟΡΟΦΗ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ.
ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΩ ΧΙΛΙΑ ΣΟΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΛΛ33 ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ -
οκ μην τρελαινεσαι απλα ενα λαθος εκανες..
-
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Kατι που δεν επισημανε κανεις....πισωκινητο το ενα, μπροστοκινητο το αλλο...και ο νοων νοειτωχωρις να θελω να το παιξω εξυπνος, σ αυτο εδω που εγραψα (και μαλλον δεν το ειδε κανεις ) βρισκεται ολο το ζουμι για οποιον ψαχνει τετοια αυτοκινητα- παιχνιδια
-
Μακαρι να υπηρχε περισσοτερος κοσμος που λεει και ενα 'συγνωμη' οταν κανει λαθος εδω μεσα..
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Kατι που δεν επισημανε κανεις....πισωκινητο το ενα, μπροστοκινητο το αλλο...και ο νοων νοειτω
χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος, σ αυτο εδω που εγραψα (και μαλλον δεν το ειδε κανεις ) βρισκεται ολο το ζουμι για οποιον ψαχνει τετοια αυτοκινητα- παιχνιδια
Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Ας προσθέσω ότι είμαι 19-20 χρονών και απλα οι συνθήκες με φέρανε στην θέση να έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω ενα απο τα δύο αυτοκίνητα. Πισωκίνητο-Προσθιοκίνητο ακόμα καλά καλά δεν έχω την οδιγική εμπειρία να καταλάβω τις διαφορές πόσο μάλλον να τις εκμεταλευτώ. Μην αρχίσετε σας παρακαλώ τα: δεν είναι αμάξια τότε για 19χρονο αυτά κλπ. νομίζω όλοι περάσατε απο αυτήν την ηλικία και ίσως κάποιοι να είστε κιόλας σε αυτήν και ξέρετε πως είναι να ΘΕΣ ένα αυτοκίνητο. Αν δεν μου βγει οικονομικά θα καταφύγω σε κάτι πιο οικονομικό στο μέλλον. Να επισημάνω οτι πιστεύω λίγο ώριμο μυαλό να έχεις μπορείς να προσέχεις τουλάχιστον στο δικό σου κομμάτι της οδήγησης. (τώρα το αν φταίει ο άλλος κλπ.κλπ. παίζει στο κάθε όχημα απο μηχανή μέχρι και φορτηγό) -Αυτά σαν παρένθεση σορρυ αν σας κούρασω-
Περαν της εξωτερικής εμφάνισης αλλά και το μηχανικό κομμάτι θέλω αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πιο έχει καλύτερη οδηγική συμπεριφορά. Πιο είναι πιο στιβαρό, με πιο ομαλή οδήγηση και αν γίνεται όχι απαντήσεις όπως (η μερκ...ή το ΤΤ)) και τέλος χωρίς κάποια διευκρύνηση.
ΥΓ. Το ΤΤ ΕΙΝΑΙ κουπέ. Και η mercedes ΕΧΕΙ φόρο πολυτελείας.
-
Ο χρήστης SpydeR8 έγραψε:
Kατι που δεν επισημανε κανεις....πισωκινητο το ενα, μπροστοκινητο το αλλο...και ο νοων νοειτω
χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος, σ αυτο εδω που εγραψα (και μαλλον δεν το ειδε κανεις ) βρισκεται ολο το ζουμι για οποιον ψαχνει τετοια αυτοκινητα- παιχνιδια
Ας προσθέσω ότι είμαι 19-20 χρονών και απλα οι συνθήκες με φέρανε στην θέση να έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω ενα απο τα δύο αυτοκίνητα. Πισωκίνητο-Προσθιοκίνητο ακόμα καλά καλά δεν έχω την οδιγική εμπειρία να καταλάβω τις διαφορές πόσο μάλλον να τις εκμεταλευτώ. Μην αρχίσετε σας παρακαλώ τα: δεν είναι αμάξια τότε για 19χρονο αυτά κλπ. νομίζω όλοι περάσατε απο αυτήν την ηλικία και ίσως κάποιοι να είστε κιόλας σε αυτήν και ξέρετε πως είναι να ΘΕΣ ένα αυτοκίνητο. Αν δεν μου βγει οικονομικά θα καταφύγω σε κάτι πιο οικονομικό στο μέλλον. Να επισημάνω οτι πιστεύω λίγο ώριμο μυαλό να έχεις μπορείς να προσέχεις τουλάχιστον στο δικό σου κομμάτι της οδήγησης. (τώρα το αν φταίει ο άλλος κλπ.κλπ. παίζει στο κάθε όχημα απο μηχανή μέχρι και φορτηγό) -Αυτά σαν παρένθεση σορρυ αν σας κούρασω-
Περαν της εξωτερικής εμφάνισης αλλά και το μηχανικό κομμάτι θέλω αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πιο έχει καλύτερη οδηγική συμπεριφορά. Πιο είναι πιο στιβαρό, με πιο ομαλή οδήγηση και αν γίνεται όχι απαντήσεις όπως (η μερκ...ή το ΤΤ)) και τέλος χωρίς κάποια διευκρύνηση.
Εγω θα σου πω το ΤΤ o Thomas_c200k θα σου πει η μερκ ειναι πιο στιβαρη
Αποψη μου, πανε οδηγησε τα και τα δυο να σχηματησεις μια αποψη και αναλογως πραττεις. -
το ΤΤ πρέπει να έχει πιο άμεση συμπεριφορά και να είναι αισθητά πιο γρήγορο ...
η μερκ πιο αγχολυτική/μαλακή συμπεριφορά (αλλά και πιο παιχνιδιάρικο/ πίσω κίνηση) ...για τα γούστα μου 90% (μιας και δεν τα έχω οδηγήσει) και για τα χλμ που κάνω, μάλλον θα επέλεγα την μερκ
-
ΥΓ. Και η mercedes ΕΧΕΙ φόρο πολυτελείας.
γιατι??
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
ΥΓ. Και η mercedes ΕΧΕΙ φόρο πολυτελείας.
γιατι??
είναι κάμπριο και παίρνει φόρο.
-
η μερκ εχει φορο πολυτελειας? γιατι αφου ειναι 1800αρι? τι εγινε τωρα βαζουνε φορο και στα 1800αρια? τραγικο!
αν ψαχνεις για καλυτερη οδικη συμπεριφορα πας για το Αudi. εμπροσθιοκινητο και σιγουρα πιο σταθερο γενικα το συνολο του σε γεμιζει με ασφαλεια. -
θα αγόραζα το ΤΤ, προτείνω όμως τη μέρκα
-
Γεια σου φιλε μου , πρωτον σε ζηλευω που μπορεις να συντηρησεις ενα τετοιο αυτοκινητο ,ευχομαι και σε εις ανωτερα .
Επειδη τα εχω οδηγησει και τα 2 (την merc στο facelift) επιλογη μου θα ηταν το ΤΤ . Η merc εχει 2 κλικ καλυτερο εσωτερικο βεβαια η αληθεια να λεγεται αλλα το tt ειναι ποιο στιβαρο ,και γενικα πολυ ποιο υσηχο στο ταξιδι αλλα και απο θεμα δυναμης ειδικα με ενα προγραμμα stg1 super ασφαλες για τον κινητηρα...οι διαφορες ειναι χαοτικες θα ελεγα ,επισης ..πισωκινητο αυτοκινητο ... εαν εισαι γνωστης και θελεις μπαντες...θα το παρεις απο την αλλη ας ειναι καλα το esp που θα σε σωσει πολλες φορες.Επισης δες και την επιλογη να παρεις ενα tt 1.8 160ps οπου παλι με ενα προγραμμα θα παιζεις για πλακα στα 220-240 ασφαλεστατα . Μπορεις να βρεις και να παζαρεψεις να παρεις κατι στα 18-21Κ αλλα σκεψου ποσα γλυτωνεις απο φορολογια.Δεν ξερω για τον φορο πολυτελειας τι παιζει με τα cupe.
-
Μετα απο ~5ετη εμπειρία και με τα 2, εύκολα το ΤΤ.
Audi VS Mercedes