-
ευχαριστω!
-
Ο χρήστης Nikos204 έγραψε:
Απαντήσεις δεν βλέπω στην απορία μου :concool:
Να σας πω και την αληθεια κι εγω παιδί του 0w40 είμαιΗ απάντηση είναι πως είναι ανακυκλωσιμα.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εχει ανοιξει ενα μαγαζι στη Πλαπουτα με αρκετα καλες τιμες για λαδια.Αν εννοείς αυτόν που σκέφτομαι, από εκεί πήρα 5 λίτρα 10w-40 GM με 18 ευρώ.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εχει ανοιξει ενα μαγαζι στη Πλαπουτα με αρκετα καλες τιμες για λαδια.
Αν εννοείς αυτόν που σκέφτομαι, από εκεί πήρα 5 λίτρα 10w-40 GM με 18 ευρώ.
Σε οποιοδηποτε καταστημα με ανταλλακτικα οπελ να κοιταξεις, οπου δινει και τα συγκεκριμενα λαδια, τοσο και φθηνοτερα τα βρισκεις. Αυτη ειναι η κανονικη τους τιμη. Οποιαδηποτε αλλη τιμη σε αυτο το λαδι ειναι αισχροκερδεια.
Να ρωτησω κατι, αμα επιλεξεις εναν λαδα να σου αλλαξει λαδια-φιλτρο, και συ του πας δικα σου λαδια-φιλτρο μπορει να σου αρνηθει να σου τα αλλαξει?
-
Μπορεί ΧΑΛΑΡΑ,αλλά αν του μοστράρεις κάνα 20άρι μάλλον θα σου κάνει τη χάρη.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Μπορεί ΧΑΛΑΡΑ,αλλά αν του μοστράρεις κάνα 20άρι μάλλον θα σου κάνει τη χάρη.Ουτε τσαμπα φυσικα, αλλα ουτε και 20αρι, ελεος!
Αυτη την ξεπετα την κοστολογω με ενα 10ρικο εργασια μαξιμουμ. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ουτε τσαμπα φυσικα, αλλα ουτε και 20αρι, ελεος!
Αυτη την ξεπετα την κοστολογω με ενα 10ρικο εργασια μαξιμουμ.Γιατι δεν τα αλλαζεις εκει απο οπου τα αγορασες;
-
Το 5λιτρο Μobil 1 5-30 το εχει 60ευρω.Και στα αλλαζει δωρεαν.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ουτε τσαμπα φυσικα, αλλα ουτε και 20αρι, ελεος!
Αυτη την ξεπετα την κοστολογω με ενα 10ρικο εργασια μαξιμουμ.Γιατι δεν τα αλλαζεις εκει απο οπου τα αγορασες;
Γιατι ειναι μαγαζι εμποριας ανταλλακτικων/λιπαντικων χωρις ραμπα για τετοια εργασια ή καποιον εξοπλισμο αναρροφησης.
Τωρα απλα παω στο συνεργειο μου, με μονο μειονεκτημα οτι αυτη η ξεπετα μπορει να διαρκεσει μιση ωρα και βαλε, λογο αλλης δουλειας του μηχανικου...με κοστος 5 ευρω. -
Το σήμα αυτό αναφερόμενο σε συγκεκριμένες χώρες μάλλον σημαίνει υποχρεωτική ανακύκλωση. Δηλαδή μην το πετάξεις στην αποχέτευση.
Για κάποιους Μ κινητήρες τα 10-60 είναι το συνιστώμενο λάδι. Προφανώς θέλουν επαρκή λίπανση και αντοχή σε θερμοκρασίς >130 όπου κάτι 30 και 40 έχουν τελειώσει. -
Αυτό πιστεύω και εγώ άλλωστε όπως είπες έχουν σεκύκλο τα αρχικά των χωρών ...
Φήμες λένε στις κρύες χώρες τα βράζουν κάθε πρωί για το 60αρι -
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εχει ανοιξει ενα μαγαζι στη Πλαπουτα με αρκετα καλες τιμες για λαδια.
Αν εννοείς αυτόν που σκέφτομαι, από εκεί πήρα 5 λίτρα 10w-40 GM με 18 ευρώ.
Που ρε παιδες.Βαλτε κι ένα χαρτη κατι να μαθουμε κι εμεις εδω
-
Ειναι στο ρευμα της Πλαπουτα προς Κυμης ,λιγο πριν τα φαναρια της ΑΟ&Κυμης.Εχει πινακιδες ARAL στο πεζοδρομιο.Δε θυμαμαι αριθμο τωρα.
-
A ok αρκει αυτο
Ευχαριστω -
Αμα περασεις απο τη γειτονια θα κερασω καφε!
-
-
Είμαι μεταξύ των παρακάτω λαδιών για το Peugeot 107 (οι ιδιότητες είναι από TDS που βρήκα στο διαδίκτυο).
.......................................cst/100...cst/40....VI........PP(C)...FP(C)....ACEA.....€/lit
TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W30...10,6......63,5......157......-36......234......C2.........7,50 (a-makris)
TOTAL QUARTZ 9000 5W40........13,6......82,2......169......-39......228......A3/B4.....7,50 (trade-wind)
TOTAL QUARTZ 7000 10W40.......14,8......96,8......160......-24......232......A3/B4.....5,50 (trade-wind)Το αυτοκίνητο κάνει περίπου 6.000 χλμ ετησίως, όλα στην πόλη σε πολλές διαδρομές των 1-2 χλμ.
Ποιο θα προτείνατε; -
Μικρές διαδρομές ,συχνές εκκινησεις 1επιλογη το 5w30 το 10w40 το ξεχνάς .. άλλωστε δεν έχει και τόσο μεγάλη διάφορα στην τιμή...
-
Δες εδώ σελ 27 http://www.servicing.peugeot.co.uk/medi ... 09afda.pdf
Θα έβαζα το Τοtal Quartz Ineo First 0W-30 που θα σου δώσει μεγαλύτερη οικονομία και θα το άλλαζα 1 φορά το χρόνο (τόσο λέει ο κατασκευαστής).
Περι λιπαντικών γενικώς [#2]