-
Ο χρήστης tonicentrino έγραψε:
εχω ενα peugeot 3008 1.6 150 αλογα τουρμπο με τυπο κινητηρα 5FX και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κιτ αεριου χωρις πνευμονα.Αλλα τελευταιας γενιας της vialleΣας ενημερώνω ότι έχει βγει σύστημα υγραερίου για το αυτοκίνητο σας.
μάρκα LANDI RENZO.Αναστασία Πιπερίδου
(Γραμματεία-Πληροφορίες)Αναστασία
-
Για να διακόψω τη χειμερία νάρκη στην οποία έπεσε το thread, κλείσιμο χειμερινής περιόδου στη Γκιώνα.
Εδώ από το δασικό χωριό της Γκιώνας.
Η άνοδός μου διακόπηκε όταν μετά από ανηφορική φουρκέτα το χιόνι στο δρόμο ήταν τουλάχιστον καμιά 15αριά πόντοι, οπότε δεν πήγαινε άλλο. Πολύ καιρό είχα πάντως να το ευχαριστηθώ τόσο, καθώς φέτος οι εκδρομές στο χιόνι ήταν ελάχιστες.
-
Ωραιοοοος
-
Χίλια μπράβο που το χαίρεστε όπως του πρέπει
-
καλημέρα
πα'ιρνω τηλ στην lion hellas για προσφορά για το δεύτερο service του 3008 (φ'ιλτρα,λάδια,μπουζί,υγρά φρένων κτλ) και μου λένε μαζί με εργασία 300 ευρώ...και κλείνω ραντεβού...κάτι με έτρωγε μέσα μέσα μου...κάνω έρευνα αγοράς και βρίσκω σε μεγάλο dealer στο μοσχάτο αριβώς τα ίδια αναλώσιμα με την εργασία 190 ευρώ.Τι να πει κανείς! εσείς ρε παιδιά στο δευτερο θυμαστε πόσα πληρώσατε???????????????????
thanks
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Για να διακόψω τη χειμερία νάρκη στην οποία έπεσε το thread, κλείσιμο χειμερινής περιόδου στη Γκιώνα.Εδώ από το δασικό χωριό της Γκιώνας.
Η άνοδός μου διακόπηκε όταν μετά από ανηφορική φουρκέτα το χιόνι στο δρόμο ήταν τουλάχιστον καμιά 15αριά πόντοι, οπότε δεν πήγαινε άλλο. Πολύ καιρό είχα πάντως να το ευχαριστηθώ τόσο, καθώς φέτος οι εκδρομές στο χιόνι ήταν ελάχιστες.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ....
ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΡΙΣΑ -
Για να διακόψω τη χειμερία νάρκη στην οποία έπεσε το thread, κλείσιμο χειμερινής περιόδου στη Γκιώνα.Γειά σου μεγάλε Alexandr που έχεις *'ξεσκίσει' *τα βουνά!
πα'ιρνω τηλ στην lion hellas για προσφορά για το δεύτερο service του 3008 (φ'ιλτρα,λάδια,μπουζί,υγρά φρένων κτλ) και μου λένε μαζί με εργασία 300 ευρώ...και κλείνω ραντεβού...κάτι με έτρωγε μέσα μέσα μου...κάνω έρευνα αγοράς και βρίσκω σε μεγάλο dealer στο μοσχάτο αριβώς τα ίδια αναλώσιμα με την εργασία 190 ευρώ.Τι να πει κανείς! εσείς ρε παιδιά στο δευτερο θυμαστε πόσα πληρώσατε???????????????????
Ξαναρώτησες πριν από λίγο καιρό αλλά δεν απάντησα γιατί πίστευα ότι διαβάζεις τις αναρτήσεις.
Η δική μου είναι εδώ και βέβαια υπάρχουν και άλλων φίλων.ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΡΙΣΑ
Καλωσόρισες αγαπητέ μας καπετάνιε!
Για να μη μακρηγορώ, θα μπώ κατευθείαν στο ψητό. Πές μας ***πότε ***και πού... -
Καλώς ήρθες καπετάνιε!
Ωραίος ο Pitt, δεν αφήνει τον χρόνο να πάει χαμένος, αμέσως στο ψητό!
-
κανονιστε να βρεθουμε κανενα σ/κ γιατι το καλοκαιρι μαλλον μετακομιζω χανια
-
Ωραίος ο Pitt, δεν αφήνει τον χρόνο να πάει χαμένος, αμέσως στο ψητό!Έτσι είναι, αλλά ο καπετάνιος καθυστερεί στις απαντήσεις και ανησυχώ. Όταν ήταν στη Γή του Πυρός πιό συχνά απαντούσε!
κανονιστε να βρεθουμε κανενα σ/κ γιατι το καλοκαιρι μαλλον μετακομιζω χανια
Ε, και που είναι το πρόβλημα; Το πολύ πολύ να ξαναπάμε στα Χάνια!
Λοιπόν, ας δούμε τις προθέσεις και των υπολοίπων της παρέας και μετά συνεχίζουμε την κουβέντα με e-mail.
Μιλάμε για εκδρομή με διανυκτέρευση για κάποιο από τα επόμενα Σαββατοκύριακα, με τις οικογένειες φυσικά.
Προφανώς ο καπετάνιος κι εγώ είμαστε μέσα. Οι υπόλοιποι;Το ερώτημα απευθύνεται σε όλους τους κατόχους 3008, όχι μόνο στους 'συνήθεις υπόπτους'...
ΥΓ. Zonas ξύπνα! Έπεσε δουλειά!
-
To θέμα είναι πότε. Εγώ φανταζόμουν Ιούνιο, ή Ιούλιο. Captain πότε θα μπαρκάρεις ξανά; Νωρίτερα δεν ξέρω αν θα μπορέσω. Μάλιστα λέγαμε ότι φέτος θα κάνουμε δύο διανυκτερεύσεις.
-
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
To θέμα είναι πότε. Εγώ φανταζόμουν Ιούνιο, ή Ιούλιο. Captain πότε θα μπαρκάρεις ξανά;Τι σημασία έχει πότε θα μπαρκάρει, αφού μας λέει ότι θα μετακομίσει το καλοκαίρι. Προφανώς όταν τελειώσουν τα σχολεία θα κατέβει στην Κρήτη και μετά θα είναι σε ετοιμότητα. Πες τα εσύ ρε καπετάνιε, μη τα λέω εγώ...
Νωρίτερα δεν ξέρω αν θα μπορέσω.
Θα μπορέσεις, θα μπορέσεις... Πως θα πάμε εκδρομή χωρίς τον διοργανωτή μας;
Μάλιστα λέγαμε ότι φέτος θα κάνουμε δύο διανυκτερεύσεις.
Εγώ συμφωνώ με ότι αποφασίσετε. Τι λένε οι υπόλοιποι;
-
Πριν το Πάσχα αποκλείεται. Ίσως Μάη-αρχές Ιούνη;
-
Κι εγώ μέσα είμαι,το συζητάμε!
-
Δέν βλέπω να το συζητάμε. Για να μη φορτίζουμε το forum, σας έστειλα την Παρασκευή 29/3 e-mail.
Έως σήμερα δεν πήρα καμία απάντηση...
-
Ευχαριστώ πού με θυμάστε.
Γιά τήν σηνάντηση θά απαντήσω μετά τό Πάσχα. -
Ο χρήστης iomy έγραψε:
Καλημέρα στο forum μετά από αρκετό καιρό.Σήμερα μου ήρθε επιστολή ανάκλησης απο την Peugeot για τη δωρεάν αντικατάσταση πεντάλ συμπλέκτη για λόγους 'καλής λειτουργίας του αυτοκινήτου'.Είναι μοντέλο 2010 με 46000 χμ.(το γνωστό πανέμορφο λευκο) Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία?Χθες τελικά μου αλλάξανε όλο το πεντάλ του συμπλέκτη,χωρίς να μου δώσουν επαρκείς εξηγήσεις για το λόγο που το
έκαναν.Ο πρώτος που θα ρίξει ιδέα θα χρισθεί επίτιμος αρχηγός της εκδρομής.
-
Εγώ παρατήρησα ένα σκάλωμα της μύτης του παπουτσιού στην κορυφή του πεντάλ του συμπλέκτη κατά την απεμπλοκή. Στην αρχή ήταν πολύ ενοχλητικό μέχρι που άλλαξα τον τρόπο που πατούσα το πεντάλ. Ίσως να είναι αυτός ο λόγος της αλλαγής.
-
Tώρα που το οδήγησα μετά την αλλαγή,δεν βρίσκω καμμιά διαφορά στη λειτουργία του απο πριν.
-
Μια βοήθεια γιατί από μηχανικά δεν κατέχω.
Συνδέεται κάπως το αντιψυκτικό με το λάδι μηχανής;
Το τελευταίο μήνα μου έβγαλε λαμπάκι ότι η στάθμη αντιψυκτικού υγρού ήταν χαμηλή.
Έβαλα υγρό γιατί όντως δεν είχε αλλά συνέχισε το λαμπάκι.
Επειδή η θερμοκρασία όμως δεν ανέβαινε πάνω από 90 , θεώρησα ότι χάλασε ο αισθητήρας ή είχα βάλει πολύ.Συνέχισα έτσι για δυο εβδομάδες.
Προχτές μου έβγαλε ένδειξη για λάδι.Το αγνόησα μέχρι σήμερα ,έκανα καμιά 100 χλμ .
Σήμερα έβαλα 1,5 λίτρο λάδι και είδα ότι το αντιψυκτικό ήταν άδειο πάλι.Έβαλα αλλά είμαι λίγο κάτω από το Min (όριο).
Το λαμπάκι συνεχίζει να ανάβει για αντιψυκτικό.Τι συμβαίνει; Έχω διαρροή στο αντιψυκτικό;
Να περιμένω το service που είναι σε καμιά 10.000 ή να πάω συνεργείο; Τι προτείνετε;
Peugeot 3008 '08