-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Eγω που ειχα το ΣΚΟΥΠΕ λεω οτι για την εποχη του ηταν καλο. Ουτε ζημιες, και γκαζι ειχε και μετρια καταναλωσημ και ποιοτητα στον μεσο ορο. Ειχε μια ταση στα πεζοδρομια ομως....επειδη γουσταρω χιουνται εν γενει, ομως θα κυτταζα το επομενο μοντελλο 1.6 ισως τουρμπο η ΤΟΥΣΚΑΝΥ που ειναι πιο συγχρονο, και αισθητικα πολυ ωραιο.Το πιο μετα μοντελο σε τουρμπο ηταν ελληνικη πατεντα ,οχι ακριβως η πιο πετυχημενη .
-
Ποια αυτοκινητα συναγωνιζοταν τοτε???
-
Ο χρήστης XristosOPC έγραψε:
Ποια αυτοκινητα συναγωνιζοταν τοτε???Όποιος θυμάται, το S-Coupe Turbo ήταν σε ένα από τα συγκριτικά 'επιδόσεων-ασφαλείας' που είχε κάνει το AutoMotorSport. Εκεί το πρωτοείδα, καθώς δούλευα στο 'αδερφό' Computer&Software και ήμουν βοηθητικός οδηγός. Βασικός του 'αντίπαλος' το RX7 (FD)
-
Η φρση 'πεζοδρομιοφαγος' απο το S-coupe δεν προηλθε?
Παρε ανθρωπε μου το τελευταιο coupe να εχεις την ευχη μου...
-
Συγκρινοταν SCoupe Turbo me RX7 fd ????
-
Σε κυβικα,διαστασεις,δυναμη ποιο θα μπορουσα να παρω? Και μια ερωτηση.Τι ειναι πιο γρηγορο σε ευθεια S-Coupe 90hp ή Toyota Celica sti 1.600 116hp μοντ 1992?
-
Συγκρινοταν SCoupe Turbo me RX7 fd ????Ήταν συγκριτικό 'επιδόσεων-ασφαλείας', όπως π.χ. σε παρόμοιο test του Drive έβαλαν το RX8 με το 350 και την Μ3 (όποιος το έχει διαβάσει το θυμάται σίγουρα).
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Συγκρινοταν SCoupe Turbo me RX7 fd ????
Ήταν συγκριτικό 'ασφαλείας', όπως π.χ. σε test του Drive έβαλαν το RX8 με το 350 και την Μ3.
Aaaa
-
νοσταλγός του ροκ εν ρολλ και γω που έχασα ένα αμάξι της εποχής που αγαπούσα και μεγαλώσαμε μαζί και σε καταλαβαίνω , αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα εφόσων διαθέτεις ένα ποσό που μπορείς να αγοράσεις πιο καινούρια αυτοκίνητα , κοίτα όλες σου τις επιλογές και μη κάνεις βιαστικές τώρα ειδικά που οι τιμές είναι χώμα .
-
Σε κυβικα,διαστασεις,δυναμη ποιο θα μπορουσα να παρω? Και μια ερωτηση.Τι ειναι πιο γρηγορο σε ευθεια S-Coupe 90hp ή Toyota Celica sti 1.600 116hp μοντ 1992?DEN ΗΤΑΝ 115 ΤΟ ΣΚΟΥΠΕ ?...ΠΑΝΕ ΤΟΣΑ χρονια απο τοτε που ξεχασα
-
115 αλογα ηταν το turbo. Εγω γραφω για το ατμοσφαιρικο
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
επειδη γουσταρω χιουνται εν γενει,και αισθητικα πολυ ωραιο.
Του πατερα μου δεν του μιλησα 2-3 μερες....
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Σωκράτη ανδροακια;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
επειδη γουσταρω χιουνται εν γενει,
και αισθητικα πολυ ωραιο.
Τι να πω red monster vagrancy like cokaine,εγω οταν σουταραμε το maverick εχυσα το βρακι μου απ τη χαρα (νταξ,σχεδον )
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Η φρση 'πεζοδρομιοφαγος' απο το S-coupe δεν προηλθε?Παρε ανθρωπε μου το τελευταιο coupe να εχεις την ευχη μου...
οχι αυτο βγηκε απο τα uno turbo που ηταν προγενεστερα.
Απλα τα scoupe ηταν ο αξιος διαδοχος -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3291356/
Τελος αναζητησης, 4 χιλιαρικακια.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
επειδη γουσταρω χιουνται εν γενει,
και αισθητικα πολυ ωραιο.
Τι να πω red monster vagrancy like cokaine,εγω οταν σουταραμε το maverick εχυσα το βρακι μου απ τη χαρα (νταξ,σχεδον )
Το ίδιο κι εγώ όταν δώσαμε Sorento 2.4 (τα άντερά του έκαιγε το άτιμο...) για X3 2.0d...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3291356/
Τελος αναζητησης, 4 χιλιαρικακια.
-
Αυτο το αυτοκινητο εχει ΠΟΛΥ μεγαλη συναισθηματικη αξια. Ο πατερας μου ειχε S-Coupe το πρωτο απο το 1991 μεχρι το 2009. Μετα αποφασισε να το πουλησει και αγορασαμε Opel Insignia. Το τι κλαμα εριξα γι'αυτο το αυτοκινητο δεν περιγραφεται.... Οποτε αποφασισα να παρω ενα τετοιο να θυμηθω τα παλαια και οσο αντεξει αυτο λογω χρονων και εγω οικονομικα.Αυτο ειχαμε
[/URL]
14άρα είναι η ζάντα; Το 'ανέβασε' πάντως πολύ. Με τις μανήσιες ήτανε
-
Ναι 14ρες ηταν.Ανεβηκε γιατι ειχε καινούργια ελατηρια και αμορτισερ οταν πουληθηκε
-
Απο Scoupe σε insignia, ψαράς ο μπαμπάς;
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Απο Scoupe σε insignia, ψαράς ο μπαμπάς;Ε, όχι και ψαράς...... καπετάνιος!
Επιλογη Πρωτου Αυτοκινητου