- 

μελών και λειτουργιών θα έλεγα. Όχι τόσο 'άρθρων'.
 - 

- 

ναι επρεπε να βγαλουν τον εναν βεβαια αφου το μονο που εκανε ηταν να κλεψει την ιδεα αλλα οκ
 - 

Χωρίς διάθεση ειρωνίας .. τι σχέση έχει το S/W engineering με το HTML page editing; Μ΄ αυτό το σκεπτικό όταν φτιάχνω ένα κείμενο στο word ..γράφω κώδικα;
 - 

Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ναι, αλλά ποιό cms χρησιμοποιείς (π.χ.);

Θα επανέλθω αύριο...
Λάιτ Γιούζερ
Αυτό είναι το TYPOlight ή καμία σχέση;
 - 

Ο χρήστης pro έγραψε:
Θυμάμαι το 2002, συνάδελφο που του υπαγόρευσα την εντολή rm -rf σε Solaris και έγραψε rm minus rf.
Εκφραστείτε ελεύθερα.
Σε history έχω δει rm minus rf (δεν θυμαμαι την εντολη) και στο καπακι rm meion rf. Οι εντολες δινοταν τηλεφωνικα. Επισης, σε παρόμοια περίπτωση, σε μια εντολή του τυπου app_stop και πολλές αποτυχημένες προσπαθειες, με ρώτησαν αν το underscore γραφετε με u ή με a.
Φαντάζομαι ότι σε κάποιο σημείο της συνομιλίας θα τους είπες 'press any key' και θα έψαχναν το κουμπί 'any' ε;
 - 

Πώς μπορώ να φτιάξω σε γλώσσα HTML ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο να παίζει σύνδεσμος από γιουτούμπη; - 

Σαν πρώτη δοκιμή πέτυχε.
Αν θέλω να βάλω μια φωτογραφία πάνω ή κάτω από το βίντεο πού βάζω τα ;
 - 

Σαν πρώτη δοκιμή πέτυχε.Αν θέλω να βάλω μια φωτογραφία πάνω ή κάτω από το βίντεο πού βάζω τα ;
Για κάτω, κάτω από το βάζεις
Για πάνω, μετά το βάζεις
Το είναι αλλαγή γραμμής για να μην πάει το επόμενο στοιχείο ακριβώς δίπλα στο προηγούμενο.
 - 

Επειδή το έθιξε μάλλον προκατειλημμένα ο mjacob στο ανεκδοτικό τοπικό: πόσο κακό μπορεί να είναι ένα single line if; Προσωπικά, νομίζω ότι κάνει πιο ευανάγνωστο τον κώδικα...
 - 

Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Επειδή το έθιξε μάλλον προκατειλημμένα ο mjacob στο ανεκδοτικό τοπικό: πόσο κακό μπορεί να είναι ένα single line if; Προσωπικά, νομίζω ότι κάνει πιο ευανάγνωστο τον κώδικα...Χμ, ναι, οκ...

- 

Επιχείρημα;
 - 

Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Επειδή το έθιξε μάλλον προκατειλημμένα ο mjacob στο ανεκδοτικό τοπικό: πόσο κακό μπορεί να είναι ένα single line if; Προσωπικά, νομίζω ότι κάνει πιο ευανάγνωστο τον κώδικα...Σε κάτι επαναλαμβανόμενες ιφ του τύπου είναι μια χαρά.
Κατά τα άλλα δε βλέπεται.
 - 

Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Επειδή το έθιξε μάλλον προκατειλημμένα ο mjacob στο ανεκδοτικό τοπικό: πόσο κακό μπορεί να είναι ένα single line if; Προσωπικά, νομίζω ότι κάνει πιο ευανάγνωστο τον κώδικα...εντάξει προσωπικές προτιμήσεις μάλλον εκφράζουμε Δεν πιστεύω ότι είμαι guru ή κάτι τέτοιο
Για εμένα το indentation κάνει πιο ευανάγνωστο τον κώδικα.
Βλέπεις κάτι σε εσοχή, καταλαβαίνεις αμέσως ότι εκτελείται σε διαφορετικό 'επίπεδο' από κάτι άλλο.
Εν προκειμένω το if θα εκτελεστεί πάντα (και δεν είναι απαραίτητο να είναι απλώς ένα evaluation). Το αποτέλεσμα όχι.
Γενικά καταλαβαίνεις άμεσα τι εξαρτάται από τι.Δεν ξέρω, ίσως είναι και θέμα συνήθειας.
 - 

+μjacob
κανά χάκερ έχουμε εδώ μέσα να αφαιρέσει το γ@μημένο opads.liberis.gr από το template ;
 - 

ερώτηση για linuxάδες/sysadmins
μπορεί κάποιος με DdoS attack να πάρει root access σ'ένα server ή το μόνο που πετυχαίνει είναι να ρίξει τον apache και συνάμα τον server ή/και το rack ? - 

εξ ορισμού *DoS σημαίνει να 'μπλοκάρεις' το service στο οποίο αναφέρεται.
Τώρα, αν ποντάρεις ότι ένα DoS θα κάνει trigger κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις από πλευράς admin τις οποίες εσύ θες να στοχεύσεις με διαφορετικό τρόπο, και τελικά να αποκτήσεις root access, είναι άλλο. - 

Το ξέρω, αλλά ρωτάω γιατί ένας έκανε ddos σ'ένα site και λέει ότι τράβηξε root only data, και πιθανολογώ ότι λέει παπαριές αφού δε φαίνεται πουθενά να έχει πάρει root access
 - 

Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εξ ορισμού *DoS σημαίνει να 'μπλοκάρεις' το service στο οποίο αναφέρεται.
Τώρα, αν ποντάρεις ότι ένα DoS θα κάνει trigger κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις από πλευράς admin τις οποίες εσύ θες να στοχεύσεις με διαφορετικό τρόπο, και τελικά να αποκτήσεις root access, είναι άλλο.+1
 - 

Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Το ξέρω, αλλά ρωτάω γιατί ένας έκανε ddos σ'ένα site και λέει ότι τράβηξε root only data, και πιθανολογώ ότι λέει παπαριές αφού δε φαίνεται πουθενά να έχει πάρει root accessΚανά script kiddie που δεν ξέρει για τι πράγμα μιλάει... ούτε καν να τρέχει scripts ίσως ?

Περί Software Engineering